Teavüze uğramış bir kızla birlikte olur muydunuz?

Bakın şimdi ben bir roman yazıyorum bu okunuyor da falan filan bundan yana şeyim yok ama ben gerçek erkeklerden duymak istiyorum bir kere.

Benim romanımın ana karakteri olan kız yüksek zekalı bir birey amma velakin on yaşından on dokuz yaşına kadar kendi birlikte büyüdüğü üvey abisi tarafından teavüze uğruyor ve buna kimse yardım etmeyip bunu hep kitliyorlar. Bu kız da deliriyor, esas oğlan gelip buna yardım ediyor o yüzden esas oğlana değer veriyor zarar görmesini istemiyorum ama yani bildiğiniz deli aw esas oğlan da az olmadığından dolayı ona hep kızıyor kendini rahat bırakmasını söylüyor durmadan

Unutmayın, kız onu korumanıza ihtiyaç duymuyor. Bir kere o evden kaçabilince ihtiyacı bitti çünkü. Üvey abisine karşı zihinsel bir bağlılık beslediğinden dolayı abisini öldürmenin planlarını yapıyor sadece abisi onu öldürmeden onu öldürebilmek için. İki üvey kardeş birbirinden manyak.

sabredip sever miydiniz yoksa 'bana ne aw herkes vurmuş bende vururum' mu derdiniz yoksa görmezden gelip gider miydiniz?

Teavüze uğramış bir kızla birlikte olur muydunuz?