Bakın şimdi ben bir roman yazıyorum bu okunuyor da falan filan bundan yana şeyim yok ama ben gerçek erkeklerden duymak istiyorum bir kere.
Benim romanımın ana karakteri olan kız yüksek zekalı bir birey amma velakin on yaşından on dokuz yaşına kadar kendi birlikte büyüdüğü üvey abisi tarafından teavüze uğruyor ve buna kimse yardım etmeyip bunu hep kitliyorlar. Bu kız da deliriyor, esas oğlan gelip buna yardım ediyor o yüzden esas oğlana değer veriyor zarar görmesini istemiyorum ama yani bildiğiniz deli aw esas oğlan da az olmadığından dolayı ona hep kızıyor kendini rahat bırakmasını söylüyor durmadan
Unutmayın, kız onu korumanıza ihtiyaç duymuyor. Bir kere o evden kaçabilince ihtiyacı bitti çünkü. Üvey abisine karşı zihinsel bir bağlılık beslediğinden dolayı abisini öldürmenin planlarını yapıyor sadece abisi onu öldürmeden onu öldürebilmek için. İki üvey kardeş birbirinden manyak.
sabredip sever miydiniz yoksa 'bana ne aw herkes vurmuş bende vururum' mu derdiniz yoksa görmezden gelip gider miydiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet tabi ki de olurdum.
neden kiz tecavüze ugradiginimi söleyecek saniyorsun tanidigi ilk erkege
abi açıklamayı oku tanıma derdi yok ki onun
Doğruyu söyleyelim ben terapist değilim kimseyi iyileştireuim diye uğraşamam yapmam
Haklısın.
Oğlan da yapmıyor zaten daha çok bozuyor aw o da ayrı bir ruh hastasıydı zaten. Kendi kendine iyileşmeye çalışıyordu kızı da kendisinin daha güçlü bir ruha sahip versiyonu gördüğünden dolayı seviyordu. Hatta kız kendisiyle kaldığı sürece tekrar belaya çekilir yine eskisi gibi birine döner diye onu kovuyordu ama son bölümüm de zaten sevgili *psikolog* olmasını beklediğimiz erkeğimizi birinin ağzını yırtınca kız buna tekmeyi bastı
ben niye bu kadar anlattım fokfpekfpoerk pay kb
Hikayenin kahramanı kim gerçek hayattanmı
hayır ve evet. ben iyi bir gözlemciyim o yüzden karakterlerimin gerçekçi dokusunu güzel yansıttığımı düşünüyorum. tek sorunu Allah'ın ruh hastası okuyucularımın birkaçının tecavüzcü olan çocuğunda çok acı çektiğini affedilmesi gerektiğini düşünmesi. Manyak bunlar aw
Ve o çocuk, ana karakter olan kızdan başka birisine daha bok gibi davranmaya başladı. Kitabımı okuyanlar yeni zulme uğrayan o kıza gıcık olup hakediyo diyorlar mesela. Korkunç cidden.
Neyse, ileride o gıcık oldukları kızı tecavüze uğradığı sırada öldürtececeğim de akılları başlarına gelsin. Ciddi ciddi tecavüzcü adamı sahiplenip ksıkanıyorlar aw çıldırcam sövüyorlar beş bölüme unutuyorlar lan
Çok edebiyat.. benlik değil
edebiyatı salla. Öyle birini bok gibi yazdım ve iliklerine kadar hissedip yine de seviyorlar. Bir de bana SENİN YÜZÜNDEN DİYORLAR YA!
Ben sadece çok yetenekliyim bence ıerfjperıjfperkopfk
Kaç yaşındasın
18. 18'e girer girmez yazdım ya şöyle bir romanı fokrkfpoerkfoperkopfkeropfkperkofpkpokpok ama küçüklüğümden beri yazar ve okurum
Tabi harika bir dilim olması mümkün değil ama piyasadaki bazı tiplerden iyi olduğumu düşünüyorum (kibirliyim)
Anladım
Evet
Evet oldum….
ABİ 3 NOKTA NİYE KOYUYORSUN BİR ŞEY DE ANLAT DEMİYORUM KİMSE İSTEMEDEN ANLATAMAZ DA TAVSİYE VER BİR İKİ TANE
Oldum dedim sustum işte
anladım. kb abi
Estağfirullah
olurum
Olurlar
Zor ya
bence de ben mesela sevdiğim adamın böyle küçük bir çocukken başka pis yaşlı kahve dayıları tarafından hamam oğlanı niyetine kullanıldığını hayal edip ağlarım bazen sevdiğini öyle düşünmek çok zor bir şey ya
Aynen öyle birde o kişinin psikolojisi de asla düzelmeyecek
yani düzgün psikoloji dediğin şey nedir öyle bir şey var mı ki? Karakterim, zihinsel olarak esas oğlandan daha güçlü ve daha iyi bir insan yaşadığı onca şeye rağmen. Eğer ki onu tecavüz eden kişi kendisini büyüten üvey abisi olmasaydı birkaç seneye kalmaz toparlar ve kendine başka bir şehirde gerçek bir hayatı sıfırdan inşa edebilirdi. yüksek zekalı ve maalesef ki fazla hassas kalpli bir kız.
Ancak esas oğlan bu dediklerimin herhangi birini yapma kapasitesinden yoksun kendi yalnızlığı ve umtusuzluğu içinde debelenen bir adam
Birinin tecavüze uğrmaış olması ya da başına en boktan olayların gelmiş olması değil de çevresine karşı takındığı bakış açışı önemli bence
Kimin bu hayatı yaşamakta daha becerikli olacağı bilinemiyor çok farklı türde insan var
Kimse normal değil tabiki ama bilinçaltı ve bilinç dışında yaşadığı olaylardan dolayı güven problemleri, korku, isteksizlik gibi sorunları göz ardı etme bence