isteyerek yapmamış ve bunu size açık açık anlatmış olsa ve sizi de gerçekten sevse ne yapardınız evlenir miydiniz yoksa işim olmaz deyip ayrılır mıydınız
Cevabın nedir?
Olayı doğru yönden ele alalım, kişiliği oturmamış, bozuk birisini, her kızla içli dışlı olan, şımarık bir erkeği hangi kız tercih eder. Aynı şekilde kendi isteği ya da isteğinin dışında, olmuşsa bu, sonuçta ortada bir fiziksel olarak yapılmış bir olay var aynı şekilde, bu bir erkeğe olmuş olsa kadınlarda kabul edemez bu durumu, gerçek yönüyle konuşuyorsak o zaman ne erkek kabullenir nede kadın. Kadın olarak düşünün sevdiğiniz bir erkeğe, başkası sahip olmuş, bu ne kadar gurur kırıcı değil mi. Erkek olarak düşünürsek yine aynı oluyor, sevdiğiniz kadına başkası sahip olmuş, o yüzden her iki cinsiyette bile kabullenmeyecek durum bu :D
020 Yorumla- +1 yıl
Şu anda böyle düşünebilirsiniz, ilk algı zaten genelde bu olur, bu konuyu derinlemesine düşünün, o kişiyle vakit geçirin, ne oldu? O zaman durumu sorgulamaya başladınız, zaman geçti ve bunun yanlış olacağını başkaları size baskı kurup, bunaltıp üstünüze geleceğini daha iyi anladınız, o an gelincede uzaklaşmaya çalışırsınız, bu hep böyle oluyor :D
- +1 yıl
@Eylülina bencede sonuçta ortada bir mağduriyet var anlayış olmalı insanda
- +1 yıl
Birincisi bu hayatı zaten insanların ne düşündüğünü düşünerek yaşarsanız, hiç bir zaman sağlıklı bir hayatınız olmaz, o yüzden o kısım benim umrumda değil. Ben bir bayanım ve erkek olsam aşık olduğum kızın tecavüze uğradığını öğrensem bu beni ondan uzaklaştırmaz, daha çok bağlardı. Onu daha fazla sahiplenir, korurdum. Hayatın ona yaşattığı böyle kötü bir şeyi ben daha kötü bir hale getirmek istemezdim, yani düşüncem değişmezdi
- +1 yıl
@Eylülina valla sana da helal olsun yürekliymişsin
- +1 yıl
Siz olayı kendi lehinize çektiğiniz için olabilir çünkü size göre olur yanı var çünkü kadın tecavüze uğrarsa sorun ama erkeğin tecavüze uğrama gibi bir durumu yok, toplumda bu aldı var hemde kadın olduğunuz için hemcinslerinizin başına gelen bununla ilgili bir hata değildir, yalnız olayı ben sadece erkek yönünden ele almadım, hem kadın hemde erkek yönünden ele aldım :D
Olayı şöyle düşünün, başkalarının söylediği umrumda olmaz diyorsunuz, peki bu zamana kadar kişiliğiniz ve karakteriniz sadece tek başınıza yaşayarak mı gelişti yoksa, aileniz ve arkdaşlarınız, çevrenizle birlikte mi. Cevabı belli zaten aileniz ve çevrenizde ki kişilerle oluştu sizde ki kişilik ve karakter, o yüzden toplumun bu yönden etkisi olur, başınızın etini yiyen biri olsa bu konuda, ilk sefer yönlendiremez sizi ama zamanla yönlendirmeyi başarır :D - +1 yıl
Ben daha ilk yorumumda iki cins içinde aşık olunursa evlenilmeli bence demiştim.
Yani benim için erkek arkadaşıö tecavüze uğramış olsaydı, bu ona olan aşkımı ne azaltırdı, ne de ondan vazgeçerdim.
Ama siz ne kadar kesin yargılarla konuşuyosunuz sanki daha önce böyle bir şey yaşamış biri gibi. - +1 yıl
Kesin yargıyla konuşmamın sebebi şu, işin içine girldiği anda olay çok farklı şekilde değişir, isterseniz bunu deneyin derim, ilk başlarda algı yönü sizin söylediğiniz gibi olur ama zamanla bu değişiyor, şu yönden ele alalım o zaman konuyu, şimdi sizin çok hoşlandığınız bir çocuk var ama tam anlamıyla tanımıyorsunuz, zamanla ne oluyor? Tanıdıkça iç dünyasını gördükçe ondan uzaklaşıyorsunuz, şimdi anladınız mı bu dediğimi. İlk başta böyledir ama zamanla bu algı değişiyor :D
- +1 yıl
Bir insanı tanımak farklı bir şey, onun yaşadığı şeyleri öğrenmek farklı bir şey. Ben bir insanı tanıyıp sonra ondan uzaklaşdıysam bu yaşadığı şeylerden dolayı değil, kişiliğinden veya karakterinden dolayıdır. O yüzden söylediğiniz şey benim için geçerli değil, bu herkes için aynı olmak zorunda da değil, ben şahsen vazgeçmezdim. Siz vazgeçildiğini düşünüyo olabilirsiniz, ya da çoktan vazgeçildiği için.
- +1 yıl
Bence kesin yargılarınızı kırmanız lazım, hayatta hiç bir zaman her şey bu kesinlikte olmaz. Ayrıca şu an konuştuğunuz kişinin ne kadar bilgi sahibi olup olmadığını, kaç tane böyle insan gördüğünü bilemezsiniz. Siz biraz derinlemesine düşünürseniz aslında bir insanı öyle kabul edip sevmenin bu kadar zor olmıycağını anlarsınız.
- +1 yıl
Görüşünüze saygım var peki eğri oturup doğru konuşalım, bu kadar etkili ve iyi düşünüyorsanız neden hayatta yalnızsınız, niye hayatınız da bir insan yok, sonuçta bu denli yapıcı düşünen insan tek başına olmaz. Şimdi gerçek hayata geçmiş bununmaktayız demek ki :D
Bu konuda kesin konuşmamın sebebi de bu işte, eğer bir insanın başına bu durum gelmiş olsa, onun karşısında ki kişi ilk zamanlar çok iyi çok düzgün olabilir ama zamanla algısı değişip ondan uzaklaşacağının konusunda eminim çünkü bşr insan ilişki yönünden kuvvetli ve sağlam ilişki isterse, sorun ve derdinin olmayacağı bir ilişki ister, tecavüz edilen kişinin ileri zamanlarda durumuyla beraber konuşan kişinin arasında geçen davranış biçimi, ilişkiye dönüşecek böyleliklede sorunlu bir ilişki olacağı için başta iyi güzel olabilir ama sonra o kişi insanın nefret ettiği insana dönüşebilir. Eğer bundan neden bu kadar eminsin diyorsanız bana, aynı konuyla iligili bir çok kişiyi incelerseniz sonuç bu yönde çıkar :D
En İyi Cevaplar
+1 yılelinde olmayan kontrolunde olmamış bir durumdan bahsediyoruz..
neden evlenmim ama o oldu diye ona acıyayım sahiplenirim duygusuyla degil
eger gerçekten istiyorsam evlenirim11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
eğer bende bir erkek olsaydım ve bakir olmasaydım evlenirdim yoksa anlamıyorum yani erkek herkesle yapıyo yapıyo sonra kalkıp eşim bakir olsun diyo ulan şerefsiz sen bakirmisinki kızda bakireliğe bakıyosun !!
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyleleri de var malesef
- +1 yıl
Ben bakirim ve bakire istiyorum hatta o kadar kızların gelip bana teklif etmesine rağmen ret ettim sırf bu konu yüzünden ve el ele bile tutuşmam ciddi olsam dahi çünkü evleneceğm ne malum? Kendimi eşime temiz saklamak istiyorum bu bir hak ama dediğin gibi bakir olmayıp bakire isteyen ve evlenen aşağılık karakterli şerefsizlerr var ve bunu hak etmiyorlar temiz temizle evlensin kirli kirli ile
+1 yılBu sorunun cevabı çoğu erkek için zordur bence. Kızı temiz olarak görmeyenler olabileceği gibi temiz olduğunu düşünse bile ona artık dokunamam kıyamam diyen de olur.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
79Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Bir bayan için en zor olanı, duygusal olarak en çok yıpratan hadise. Geçmişe sünger çekip; bir daha bu konuyu dile getirmeden geçmişi geçmişte bırakarak evlinebilir ama gerçekten inanmak lazım bu işin böyle olduğuna dair. Belki sevgim onun kendisini toparlamasına, hayata tekrar tutunmasına, güvenilir bir elin şefkati ile toparlanmasına neden olabilir.
30 Yorumla
+1 yılGeçmişinde sevgilisi olmuş bir kadınla dahi evlenmem. Bunun sebebi şimdiki ilişkilerin zevk ve sefa uğruna olması. Evleneceğim kadının üzerinden kaç erkek eli geçmiştir belli değil. Ama tecavüze uğramış bir kadınla evlenirim. Bu onun bilerek yapmadığı bir şey. Hatta içerisinde olduğu bu psikolojik çöküntüde de ona elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
32 Yorumla- +1 yıl
@Hüzün_Kovan_Kuşu %100000 Katılıyorum kardeşim benim gibi düşünen biri daha var seviniyorum. Geçmişte her erkeğin elinden geçmiş kadınla evlenilmez sevgilisi olmuş bilmem kaç tane ve bu insanı paranoyaklaştırıyor ben önceden elini dahi tutmamışsam onun da yapmamış olması gerek manevi çirkinliğin lüzumu yok evlenmeden önce yapılan şeyler huzursuzluk oluşturur
- +1 yıl
@Marjinalmen Kesinlikle kardeşim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu anki kız arkadaşım da tecavüze uğramış birisi. Kendi adıma bir sorun yok ama evlenecek kişilerin çok dikkatli olması gerekli çünkü ağır bir travma yaşamış ve ömür boyu unutmayacak. Kızın psikolojisini göze alıp ona zarar vermeyecekseniz o ani aklina getirmeyecekseniz evlenin.
60 YorumlaEvet evlenirdim. Hatta bununla ilgili konu acmistim, neden evlenmeyeyim ki? Onu kendi istemedikk. Hatt ciktigimiz zamanlarda mahkemesi devam ediyordu beraber gidiyorduk. Psikolojik destek aliyordu psikiyatra falan birlikte gidiyorduk. Ama sonra tasindilar mesafeler girdi ve kendi ayrilmak istedi bitirdik.
10 Yorumla
+1 yılEvlenirdim.. çünkü biz şefkatliyiz biz erkeklerde öyle bişey yok ama bir bayanı anlamak gerekiyor..
Hayalleri elindne alınmış bir bayan ümidi kesilmiş birine benzer..
Ama sıkıntı yok cidden birbirimizi sevdiysek ona en mutlu günleri nasipse yaşatmaya çalışır.. güzel vakit geçirir ve yeri geldiğinde güzel bir düğün ve balayıyla süslerim :) ama nerdeeeee öyle insan bulunacak hayırlısı bakalım diyelim..10 Yorumla
+1 yılŞöyle bişey diyim ben kesinlikle evlenirdim neden
çünkü bu kızın psikolijik bakımında bir çöküş yaşayacak.
Onunla sevgili olanlar onu kullanmak için sevmiştir onun birinin onu gerçekten sevmesine ihtiyacı var ve ben bunu yaparım.30 Yorumla
+1 yılZor bir soru gibi duruyor aslında ama değil. Ama seven adam herşeye katlanır. Dürüst birisine benziyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederm sağol
- +1 yıl
Rica ederim. Ama eskişehirliysen tanışabiliriz
+1 yılNeden evlenemesin ? Adı üstünde tecavüze ugramıs.. Onu geçtim bakire olmanyanlarla bile evlenebiliyorken tecavüze ugramıs bir bayan kardeşimizin ne günahı var? Allah affetmesin bunun gibilerini sen gor Rabbim..
10 Yorumla
+1 yıltacavüzcüyü şikayet etmişse ve olay gerçekten de tecavüz ise evlenirdim heralde ama büyük konuşmak istemiyorum. zor bir durum
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. @ruscu_armi Senin ruslar zevkine veriyor ama onlarla evlen sen o... yarar sana zaten. Duj ve 50 dolarlık ruslarla mutluluklar ruhu rus pis herif. Bu pos herifin anası da rus onu da belirteyim
21 YorumlaEvlenirim tabiki. Oyle kızlar kocalarına dahada bir sadık olurlar.
36 Yorumla- +1 yıl
Haklısın çünkü yaralarını eşi saracak olduğu için
- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. isteyerek yapmamış derken? tecavüzün vicdan azabı mı olur?
14 Yorumla- +1 yıl
İsteyerek yapmamış derken kızdan bahsediyorum yani zorla yapılmış
- +1 yıl
Hımm peki düzrlttiğin için teşekkür ederim. O zaman şöyle diyim tamamen tecavüz maduru... Oldu mu?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇiftler birbirine karşı sonuna kadar saygılı ve dürüstse bence başka söze gerek yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılbir sürü halt işleyip anal ilişkiye girip kendini kızveya namuslu sanan kızlardan tecavüze uğramış masum olan bence daha namuslu, karekterli dir bence
10 Yorumla
+1 yılEger bu olay tecavuzse adli ve tibbi raporlar mevcuttur bunlari gosterebiliyorsa bir serefsiz yuzunden sevdgimdn vazgecegmi dusunmuyorum
10 Yorumlabir erkek olsaydım başına böyle birşey gelmiş birini asla yarıyolda bırakmazdım
21 Yorumla
+1 yılEvlenirdim. Tecavüze ugrasıgı için yarı yolda bırakamam.
20 Yorumlaöyle bir durumda o kişi bana göre hala bakiredir bu yüzden evlenirim?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖrnek veriyorum sakın yanlış anlama: Annen kardeşin uğrasa onlarda vazgeçer misin? Nokta.
12 Yorumla- +1 yıl
Asla
Cevap sahibi+1 yıl👍👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılyani evlenmemek için bir gerekçe yok çogu kız kendi isteyerek cinsel ilişki yaşıyor bu durumda ise tecavüz sonucta tecavüz daha makbul diğerine göre ben çok üzülürdüm ya bir tekmede ben atamazdım
10 Yorumla Tecavüze ugradı diye o insan değil mii tabikide insann sevilir tabi sevilmez mi
31 YorumlaEvlenirim ama ilk once o tecaviz edeni bulup komaya sokarım
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. isteyerek yapsaydı asla ama öyle birşey olmuşsa evlenirdim seviyorsam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. evlenilir önemli olan aşktır sevgidir eğer mutluysak evlenirim herşey iki bacak arasından ibaret değildir
10 Yorumla
+1 yılŞimdi belki yalandan tecavüz diyor? Yani gerçekten inanırsa bir erkek ve seviyorsa bırakmaz
20 YorumlaKendi iradesiyle olmuş birşey değil o yüzden sevmişsem evlenirim...
20 Yorumla
+1 yılpsikolojisi yüzünden evlenmezdim diyorum ne derece sağlıklı bir evlilik olur onu hiç bilmiyorum bakire, ayrılmış vs sorun değil nice bakireyim diye geçinenler var onların yanında melek onlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteyerek olmamışsa ve en önemlisi ondan sonra sevdiği erkek dışında kimseyle birlikte olmamışsa evlenirim
10 Yorumlawallah seven insan sevdiğinin her türlü mağduriyetiyle sevmelidir
40 Yorumla
+1 yılDaha çok sahiplenirdim
52 Yorumla- +1 yıl
Sen insansın işte.
- +1 yıl
@kafanibosalt helal olsun
tecavüze uğramak, kişinin hatası değil, bununla insanı yargılamak cahilce..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Karakteri yerindeyse tecavüze uğraması önemli olmaz imzayı da acıma duygusu ile değil de sevgi ile atarım 😉
10 YorumlaBakire olup olmaması dert değil, seviyorsam ve ruhu kalbi temiz ise evlenirim.
30 Yorumla
+1 yılevlenılır neden olmasın hakıkaten kızın durustlugu onemlı
10 Yorumla
+1 yılEvlenirdim. ve ona. o. ani. hic. hayirtlaTmazdim bir omur boyu mutluluktan o. aklina bile. gelmezdi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Tecavüzün isteyerek olanı yok zaten. İsteyerek olanı birlikteliktir.
00 Yorumla
+1 yılEvlenirdim, seviyorsam birakmazdim tuttugum eli
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmezdim, çünki sürekli aklıma gelir içim içimi yerdi kendimi içkiyi varurdum kötü bir ilişki olurdu
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem hiiç işim olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Büyük konuşmamak gerekir.
20 Yorumla
+1 yılaynı şeyler o adama yaşatmadan asla...
10 Yorumla
+1 yılböyle bir kriterim yok..
tabiki evlenirim..20 Yorumlagüvenip inandiktan ve sevdikten sonra olurdu tabi
10 YorumlaOrspluk yapmamış ya yadırgamam
30 Yorumla
+1 yılevlenilir neden evlenılmesın ruhu önemlı
10 Yorumla
+1 yılYara açmaya değil, yaraları sarmaya geldim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem kişiye bağlı biraz da
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılTecavüze uğradığını bana inandirmali
10 Yorumla
+1 yılevlenirim tabi... neden evlenmiyim ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenirim önemli değil yüreyi temiz
20 Yorumla
+1 yılHic basima gelmedi evlilik zaten dusinmiyorum
10 Yorumla
+1 yılSevdiysem sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılseversem neden olmasın
10 YorumlaSevdiysem tabi evlenirim
10 Yorumla
+1 yılEvlenirdim Allah büyük elbet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirdim net.
10 Yorumla
+1 yılinanmam ki evlenmem heralde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. seve seve evlenirim
10 Yorumla
+1 yılevlenirdim
20 YorumlaEvkenirdim
20 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
12 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım