• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Tecavüze uğramış bir kızla evlenir miydiniz?

Banu_a_slvr
Banu_a_slvr Takip Et
Xper 5 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor
isteyerek yapmamış ve bunu size açık açık anlatmış olsa ve sizi de gerçekten sevse ne yapardınız evlenir miydiniz yoksa işim olmaz deyip ayrılır mıydınız
Tecavüze uğramış bir kızla evlenir miydiniz?
İş Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• precise
    precise Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 65%
    +1 yıl

Olayı doğru yönden ele alalım, kişiliği oturmamış, bozuk birisini, her kızla içli dışlı olan, şımarık bir erkeği hangi kız tercih eder. Aynı şekilde kendi isteği ya da isteğinin dışında, olmuşsa bu, sonuçta ortada bir fiziksel olarak yapılmış bir olay var aynı şekilde, bu bir erkeğe olmuş olsa kadınlarda kabul edemez bu durumu, gerçek yönüyle konuşuyorsak o zaman ne erkek kabullenir nede kadın. Kadın olarak düşünün sevdiğiniz bir erkeğe, başkası sahip olmuş, bu ne kadar gurur kırıcı değil mi. Erkek olarak düşünürsek yine aynı oluyor, sevdiğiniz kadına başkası sahip olmuş, o yüzden her iki cinsiyette bile kabullenmeyecek durum bu :D

0
    20 Yorumla
    • Eylülina
      Eylülina
      +1 yıl

Ama zorla sahip olmuş, o kızın bir suçu mu var sizce resmen mağdur olmuş, bu soru iki cins içinde eğer aşık olduysan evlenilir tabikide olmalıydı bence.

Yorumla
    • precise
      precise
      +1 yıl

Şu anda böyle düşünebilirsiniz, ilk algı zaten genelde bu olur, bu konuyu derinlemesine düşünün, o kişiyle vakit geçirin, ne oldu? O zaman durumu sorgulamaya başladınız, zaman geçti ve bunun yanlış olacağını başkaları size baskı kurup, bunaltıp üstünüze geleceğini daha iyi anladınız, o an gelincede uzaklaşmaya çalışırsınız, bu hep böyle oluyor :D

Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

@Eylülina bencede sonuçta ortada bir mağduriyet var anlayış olmalı insanda

Yorumla
    • precise
      precise
      +1 yıl

O durumu düşünüp yorum yapıyorum, çünkü derinlemesine incelerseniz zaten sonuç aynı çıkacağına eminin bu konuda hep ilk algı böyle olur ama işin içine girdikçe zaman geçtikçe, sorgulamaya başlarsınız ve düşünce değişir :D

Yorumla
    • Eylülina
      Eylülina
      +1 yıl

Birincisi bu hayatı zaten insanların ne düşündüğünü düşünerek yaşarsanız, hiç bir zaman sağlıklı bir hayatınız olmaz, o yüzden o kısım benim umrumda değil. Ben bir bayanım ve erkek olsam aşık olduğum kızın tecavüze uğradığını öğrensem bu beni ondan uzaklaştırmaz, daha çok bağlardı. Onu daha fazla sahiplenir, korurdum. Hayatın ona yaşattığı böyle kötü bir şeyi ben daha kötü bir hale getirmek istemezdim, yani düşüncem değişmezdi

Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

@Eylülina valla sana da helal olsun yürekliymişsin

Yorumla
    • precise
      precise
      +1 yıl

Siz olayı kendi lehinize çektiğiniz için olabilir çünkü size göre olur yanı var çünkü kadın tecavüze uğrarsa sorun ama erkeğin tecavüze uğrama gibi bir durumu yok, toplumda bu aldı var hemde kadın olduğunuz için hemcinslerinizin başına gelen bununla ilgili bir hata değildir, yalnız olayı ben sadece erkek yönünden ele almadım, hem kadın hemde erkek yönünden ele aldım :D

Olayı şöyle düşünün, başkalarının söylediği umrumda olmaz diyorsunuz, peki bu zamana kadar kişiliğiniz ve karakteriniz sadece tek başınıza yaşayarak mı gelişti yoksa, aileniz ve arkdaşlarınız, çevrenizle birlikte mi. Cevabı belli zaten aileniz ve çevrenizde ki kişilerle oluştu sizde ki kişilik ve karakter, o yüzden toplumun bu yönden etkisi olur, başınızın etini yiyen biri olsa bu konuda, ilk sefer yönlendiremez sizi ama zamanla yönlendirmeyi başarır :D

Yorumla
    • Eylülina
      Eylülina
      +1 yıl

Ben daha ilk yorumumda iki cins içinde aşık olunursa evlenilmeli bence demiştim.
      Yani benim için erkek arkadaşıö tecavüze uğramış olsaydı, bu ona olan aşkımı ne azaltırdı, ne de ondan vazgeçerdim.
      Ama siz ne kadar kesin yargılarla konuşuyosunuz sanki daha önce böyle bir şey yaşamış biri gibi.

Yorumla
    • precise
      precise
      +1 yıl

Kesin yargıyla konuşmamın sebebi şu, işin içine girldiği anda olay çok farklı şekilde değişir, isterseniz bunu deneyin derim, ilk başlarda algı yönü sizin söylediğiniz gibi olur ama zamanla bu değişiyor, şu yönden ele alalım o zaman konuyu, şimdi sizin çok hoşlandığınız bir çocuk var ama tam anlamıyla tanımıyorsunuz, zamanla ne oluyor? Tanıdıkça iç dünyasını gördükçe ondan uzaklaşıyorsunuz, şimdi anladınız mı bu dediğimi. İlk başta böyledir ama zamanla bu algı değişiyor :D

Yorumla
    • Eylülina
      Eylülina
      +1 yıl

Bir insanı tanımak farklı bir şey, onun yaşadığı şeyleri öğrenmek farklı bir şey. Ben bir insanı tanıyıp sonra ondan uzaklaşdıysam bu yaşadığı şeylerden dolayı değil, kişiliğinden veya karakterinden dolayıdır. O yüzden söylediğiniz şey benim için geçerli değil, bu herkes için aynı olmak zorunda da değil, ben şahsen vazgeçmezdim. Siz vazgeçildiğini düşünüyo olabilirsiniz, ya da çoktan vazgeçildiği için.

Yorumla
    • precise
      precise
      +1 yıl

Başına öyle bir iş gelmiş insanın sonuçta hayatına dahil olup, tanıyıp, tanışıp bir gelecek planı içine girmiş olursunuz. Zamanla bu ilişkinizi zedelemeye başlar, algı bu yönde olur, dediğim gibi konuyu derinlemesine düşünürseniz zayen bu sonuç çıkar :D

Yorumla
    • Eylülina
      Eylülina
      +1 yıl

Bence kesin yargılarınızı kırmanız lazım, hayatta hiç bir zaman her şey bu kesinlikte olmaz. Ayrıca şu an konuştuğunuz kişinin ne kadar bilgi sahibi olup olmadığını, kaç tane böyle insan gördüğünü bilemezsiniz. Siz biraz derinlemesine düşünürseniz aslında bir insanı öyle kabul edip sevmenin bu kadar zor olmıycağını anlarsınız.

Yorumla
    • precise
      precise
      +1 yıl

Görüşünüze saygım var peki eğri oturup doğru konuşalım, bu kadar etkili ve iyi düşünüyorsanız neden hayatta yalnızsınız, niye hayatınız da bir insan yok, sonuçta bu denli yapıcı düşünen insan tek başına olmaz. Şimdi gerçek hayata geçmiş bununmaktayız demek ki :D

Bu konuda kesin konuşmamın sebebi de bu işte, eğer bir insanın başına bu durum gelmiş olsa, onun karşısında ki kişi ilk zamanlar çok iyi çok düzgün olabilir ama zamanla algısı değişip ondan uzaklaşacağının konusunda eminim çünkü bşr insan ilişki yönünden kuvvetli ve sağlam ilişki isterse, sorun ve derdinin olmayacağı bir ilişki ister, tecavüz edilen kişinin ileri zamanlarda durumuyla beraber konuşan kişinin arasında geçen davranış biçimi, ilişkiye dönüşecek böyleliklede sorunlu bir ilişki olacağı için başta iyi güzel olabilir ama sonra o kişi insanın nefret ettiği insana dönüşebilir. Eğer bundan neden bu kadar eminsin diyorsanız bana, aynı konuyla iligili bir çok kişiyi incelerseniz sonuç bu yönde çıkar :D

Yorumla
    • Eylülina
      Eylülina
      +1 yıl

Hayatta yalnız olduğumu kim söyledi? Görüşünüzü anladım artık ama inanın benimki değişmiycek hala aynı düşünüyorum

Yorumla
    • precise
      precise
      +1 yıl

Bir ilişkisi olan insanın burada vakit geçirmesi hoş değil, ilişkide ilgisizlikler başlar ve sorun çıkar.

Benim görüşüm değişecek demedim zaten siz ister değiştirin, ister değiştirmeyin :D

Yorumla
    • Eylülina
      Eylülina
      +1 yıl

Siz benim için hiç endişelenmeyin, yaptığınız tespitler çok mantıksız. Her şeyde böyle kesin yargılarla konuşabildiğinize göre kendinizinde neden bir ilişkisi olmadığına dair bir yargınız vardır herhalde.

Yorumla
    • precise
      precise
      +1 yıl

Peki teşekkürler konuşmayı sonlandırsak artık çünkü herkes kendinden eminse zaten konuyu uzatmanın bir manası yok :D

Yorumla
    • Eylülina
      Eylülina
      +1 yıl

Evet ne diyelim, umarım bir gün tecavüze uğramış bir bayana aşık olmazsın, çünkü o zaman anlarsınız bir kere aşık olunca neler olduğunu

Yorumla
    • precise
      precise
      +1 yıl

Öyle birisine aşık olmam ama siz tecavüze uğramış bir erkeğe aşık olmayı istiyorsanız, öylesini bulabilirsiniz umarım isteğiniz gerçekleşir :D

Yorumla
    • Funko
      Funko
      +1 yıl

Erkeğin daha önce biri ile birlikte olup olmaması belli olmaz. Kim bilir daha önce kaç kızla olmuş ama kadın bunu bilmiyor bilse de olmuş bitmiş diye kabul ediyor.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

elinde olmayan kontrolunde olmamış bir durumdan bahsediyoruz..
    neden evlenmim ama o oldu diye ona acıyayım sahiplenirim duygusuyla degil
    eger gerçekten istiyorsam evlenirim

1
    1 Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
  • SUCANNNNN
    SUCANNNNN Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

eğer bende bir erkek olsaydım ve bakir olmasaydım evlenirdim yoksa anlamıyorum yani erkek herkesle yapıyo yapıyo sonra kalkıp eşim bakir olsun diyo ulan şerefsiz sen bakirmisinki kızda bakireliğe bakıyosun !!

4
    2 Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

Aynen öyleleri de var malesef

Yorumla
    • Marjinalmen
      Marjinalmen
      +1 yıl

Ben bakirim ve bakire istiyorum hatta o kadar kızların gelip bana teklif etmesine rağmen ret ettim sırf bu konu yüzünden ve el ele bile tutuşmam ciddi olsam dahi çünkü evleneceğm ne malum? Kendimi eşime temiz saklamak istiyorum bu bir hak ama dediğin gibi bakir olmayıp bakire isteyen ve evlenen aşağılık karakterli şerefsizlerr var ve bunu hak etmiyorlar temiz temizle evlensin kirli kirli ile

Yorumla
  • ciğerkûşem
    ciğerkûşem Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 72%
    +1 yıl

Bu sorunun cevabı çoğu erkek için zordur bence. Kızı temiz olarak görmeyenler olabileceği gibi temiz olduğunu düşünse bile ona artık dokunamam kıyamam diyen de olur.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

79

Cevap

• fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Bir bayan için en zor olanı, duygusal olarak en çok yıpratan hadise. Geçmişe sünger çekip; bir daha bu konuyu dile getirmeden geçmişi geçmişte bırakarak evlinebilir ama gerçekten inanmak lazım bu işin böyle olduğuna dair. Belki sevgim onun kendisini toparlamasına, hayata tekrar tutunmasına, güvenilir bir elin şefkati ile toparlanmasına neden olabilir.

3
    0 Yorumla
  • Hüzün_Kovan_Kuşu
    Hüzün_Kovan_Kuşu Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Geçmişinde sevgilisi olmuş bir kadınla dahi evlenmem. Bunun sebebi şimdiki ilişkilerin zevk ve sefa uğruna olması. Evleneceğim kadının üzerinden kaç erkek eli geçmiştir belli değil. Ama tecavüze uğramış bir kadınla evlenirim. Bu onun bilerek yapmadığı bir şey. Hatta içerisinde olduğu bu psikolojik çöküntüde de ona elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.

3
    2 Yorumla
    • Marjinalmen
      Marjinalmen
      +1 yıl

@Hüzün_Kovan_Kuşu %100000 Katılıyorum kardeşim benim gibi düşünen biri daha var seviniyorum. Geçmişte her erkeğin elinden geçmiş kadınla evlenilmez sevgilisi olmuş bilmem kaç tane ve bu insanı paranoyaklaştırıyor ben önceden elini dahi tutmamışsam onun da yapmamış olması gerek manevi çirkinliğin lüzumu yok evlenmeden önce yapılan şeyler huzursuzluk oluşturur

Yorumla
    • Hüzün_Kovan_Kuşu
      Hüzün_Kovan_Kuşu
      +1 yıl

@Marjinalmen Kesinlikle kardeşim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şu anki kız arkadaşım da tecavüze uğramış birisi. Kendi adıma bir sorun yok ama evlenecek kişilerin çok dikkatli olması gerekli çünkü ağır bir travma yaşamış ve ömür boyu unutmayacak. Kızın psikolojisini göze alıp ona zarar vermeyecekseniz o ani aklina getirmeyecekseniz evlenin.

6
    0 Yorumla
  • cikmazyol
    cikmazyol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Evet evlenirdim. Hatta bununla ilgili konu acmistim, neden evlenmeyeyim ki? Onu kendi istemedikk. Hatt ciktigimiz zamanlarda mahkemesi devam ediyordu beraber gidiyorduk. Psikolojik destek aliyordu psikiyatra falan birlikte gidiyorduk. Ama sonra tasindilar mesafeler girdi ve kendi ayrilmak istedi bitirdik.

1
    0 Yorumla
  • CrazzyHandsome
    CrazzyHandsome Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 52%
    +1 yıl

Evlenirdim.. çünkü biz şefkatliyiz biz erkeklerde öyle bişey yok ama bir bayanı anlamak gerekiyor..
    Hayalleri elindne alınmış bir bayan ümidi kesilmiş birine benzer..
    Ama sıkıntı yok cidden birbirimizi sevdiysek ona en mutlu günleri nasipse yaşatmaya çalışır.. güzel vakit geçirir ve yeri geldiğinde güzel bir düğün ve balayıyla süslerim :) ama nerdeeeee öyle insan bulunacak hayırlısı bakalım diyelim..

1
    0 Yorumla
  • veysel_aslann
    veysel_aslann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Şöyle bişey diyim ben kesinlikle evlenirdim neden
    çünkü bu kızın psikolijik bakımında bir çöküş yaşayacak.
    Onunla sevgili olanlar onu kullanmak için sevmiştir onun birinin onu gerçekten sevmesine ihtiyacı var ve ben bunu yaparım.

3
    0 Yorumla
  • Hakanesesli
    Hakanesesli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl

Zor bir soru gibi duruyor aslında ama değil. Ama seven adam herşeye katlanır. Dürüst birisine benziyorsun

1
    2 Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

teşekkür ederm sağol

Yorumla
    • Hakanesesli
      Hakanesesli
      +1 yıl

Rica ederim. Ama eskişehirliysen tanışabiliriz

Yorumla
  • Melekgülüslüm
    Melekgülüslüm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 51%
    +1 yıl

Neden evlenemesin ? Adı üstünde tecavüze ugramıs.. Onu geçtim bakire olmanyanlarla bile evlenebiliyorken tecavüze ugramıs bir bayan kardeşimizin ne günahı var? Allah affetmesin bunun gibilerini sen gor Rabbim..

1
    0 Yorumla
  • isimyokısraretme
    isimyokısraretme Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

tacavüzcüyü şikayet etmişse ve olay gerçekten de tecavüz ise evlenirdim heralde ama büyük konuşmak istemiyorum. zor bir durum

1
    1 Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

Kesinlikle öyle

Yorumla
  • Haberver
    Haberver Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.

@ruscu_armi Senin ruslar zevkine veriyor ama onlarla evlen sen o... yarar sana zaten. Duj ve 50 dolarlık ruslarla mutluluklar ruhu rus pis herif. Bu pos herifin anası da rus onu da belirteyim

2
    1 Yorumla
    • Haberver
      Haberver
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • _Daimon_
    _Daimon_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Evlenirim tabiki. Oyle kızlar kocalarına dahada bir sadık olurlar.

3
    6 Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

Haklısın çünkü yaralarını eşi saracak olduğu için

Yorumla
    • _Daimon_
      _Daimon_
      +1 yıl

Sarsın tabiki. Hangimiz kabuksuz geziyoruzki. Bizimde yaralarımızı saracak birileri oldu zamanında. Hem o kızın sevabınıda alırsın bu şekilde.

Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
    • _Daimon_
      _Daimon_
      +1 yıl

Başından öyle bir durum geçmiş birisinimi tanıyorsunuz?

Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • _Daimon_
      _Daimon_
      +1 yıl

Kim acaba?

Yorumla
  • harbideli
    harbideli Takip Et
    Guru Yaş: 108
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

isteyerek yapmamış derken? tecavüzün vicdan azabı mı olur?

1
    4 Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

İsteyerek yapmamış derken kızdan bahsediyorum yani zorla yapılmış

Yorumla
    • harbideli
      harbideli
      +1 yıl

iyi de tecavüz zaten istenmez! isteyerek yapmamış demek, yapmış ama gönülsüz yapmış olur. ki bu da bu işe meydan vermektir. tecavüz tecavüzdür! istekli olmaz. cümlen yanlış anlaşılıyor.

Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

Hımm peki düzrlttiğin için teşekkür ederim. O zaman şöyle diyim tamamen tecavüz maduru... Oldu mu?

Yorumla
    • harbideli
      harbideli
      +1 yıl

sen sadece tecavüze uğramış biri de yeterli.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Çiftler birbirine karşı sonuna kadar saygılı ve dürüstse bence başka söze gerek yoktur

1
    1 Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • sabahleyin
    sabahleyin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 70 , eic 44%
    +1 yıl

bir sürü halt işleyip anal ilişkiye girip kendini kızveya namuslu sanan kızlardan tecavüze uğramış masum olan bence daha namuslu, karekterli dir bence

1
    0 Yorumla
  • Karadeniz_uşağu
    Karadeniz_uşağu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Eger bu olay tecavuzse adli ve tibbi raporlar mevcuttur bunlari gosterebiliyorsa bir serefsiz yuzunden sevdgimdn vazgecegmi dusunmuyorum

1
    0 Yorumla
  • Sila3598
    Sila3598 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 43%
    +1 yıl

bir erkek olsaydım başına böyle birşey gelmiş birini asla yarıyolda bırakmazdım

2
    1 Yorumla
    • Fetaaslan
      Fetaaslan
      +1 yıl

Doğru olan bu zaten ben yaşadım bunu

Yorumla
  • SotisVolanis
    SotisVolanis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Evlenirdim. Tecavüze ugrasıgı için yarı yolda bırakamam.

2
    0 Yorumla
  • Severci
    Severci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 42%
    +1 yıl

öyle bir durumda o kişi bana göre hala bakiredir bu yüzden evlenirim?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Örnek veriyorum sakın yanlış anlama: Annen kardeşin uğrasa onlarda vazgeçer misin? Nokta.

1
    2 Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

Asla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

👍👍👍

Yorumla
  • EskiBirKsli
    EskiBirKsli Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.

yani evlenmemek için bir gerekçe yok çogu kız kendi isteyerek cinsel ilişki yaşıyor bu durumda ise tecavüz sonucta tecavüz daha makbul diğerine göre ben çok üzülürdüm ya bir tekmede ben atamazdım

1
    0 Yorumla
  • Yaseöz
    Yaseöz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Tecavüze ugradı diye o insan değil mii tabikide insann sevilir tabi sevilmez mi

3
    1 Yorumla
    • Fetaaslan
      Fetaaslan
      +1 yıl

Sevilir evlenilir de isteğiyle yaptığı bişey değil dürüstlük önemli

Yorumla
  • sercan00
    sercan00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Evlenirim ama ilk once o tecaviz edeni bulup komaya sokarım

4
    0 Yorumla
  • LYKIA91
    LYKIA91 Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı.

isteyerek yapsaydı asla ama öyle birşey olmuşsa evlenirdim seviyorsam

1
    0 Yorumla
  • aşk_love
    aşk_love Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.

evlenilir önemli olan aşktır sevgidir eğer mutluysak evlenirim herşey iki bacak arasından ibaret değildir

1
    0 Yorumla
  • Pembeepandaa
    Pembeepandaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Şimdi belki yalandan tecavüz diyor? Yani gerçekten inanırsa bir erkek ve seviyorsa bırakmaz

2
    0 Yorumla
  • ramço53
    ramço53 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Kendi iradesiyle olmuş birşey değil o yüzden sevmişsem evlenirim...

2
    0 Yorumla
  • falconadam
    falconadam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

psikolojisi yüzünden evlenmezdim diyorum ne derece sağlıklı bir evlilik olur onu hiç bilmiyorum bakire, ayrılmış vs sorun değil nice bakireyim diye geçinenler var onların yanında melek onlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İsteyerek olmamışsa ve en önemlisi ondan sonra sevdiği erkek dışında kimseyle birlikte olmamışsa evlenirim

1
    0 Yorumla
  • bayramvan
    bayramvan Takip Et
    Guru Yaş: 53
    +1 yıl

wallah seven insan sevdiğinin her türlü mağduriyetiyle sevmelidir

4
    0 Yorumla
  • nafretarslan
    nafretarslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Daha çok sahiplenirdim

5
    2 Yorumla
    • kafanibosalt
      kafanibosalt
      +1 yıl

Sen insansın işte.

Yorumla
    • Banu_a_slvr
      Banu_a_slvr
      +1 yıl

@kafanibosalt helal olsun

Yorumla
  • MRealitic
    MRealitic Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

tecavüze uğramak, kişinin hatası değil, bununla insanı yargılamak cahilce..

3
    0 Yorumla
  • babilt
    babilt Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.

Karakteri yerindeyse tecavüze uğraması önemli olmaz imzayı da acıma duygusu ile değil de sevgi ile atarım 😉

1
    0 Yorumla
  • luxuria
    luxuria Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Bakire olup olmaması dert değil, seviyorsam ve ruhu kalbi temiz ise evlenirim.

3
    0 Yorumla
  • donjuann82
    donjuann82 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

evlenılır neden olmasın hakıkaten kızın durustlugu onemlı

1
    0 Yorumla
  • oğuzhan8125
    oğuzhan8125 Takip Et
    +1 yıl

Evlenirdim. ve ona. o. ani. hic. hayirtlaTmazdim bir omur boyu mutluluktan o. aklina bile. gelmezdi

2
    0 Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı.

Tecavüzün isteyerek olanı yok zaten. İsteyerek olanı birlikteliktir.

0
    0 Yorumla
  • Çekiliinbendoktorum
    Çekiliinbendoktorum Takip Et
    +1 yıl

Evlenirdim, seviyorsam birakmazdim tuttugum eli

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenmezdim, çünki sürekli aklıma gelir içim içimi yerdi kendimi içkiyi varurdum kötü bir ilişki olurdu

0
    0 Yorumla
  • KüfürbazHerif
    KüfürbazHerif Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

Evlenmem hiiç işim olmaz.

1
    0 Yorumla
  • whickes43
    whickes43 Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Büyük konuşmamak gerekir.

2
    0 Yorumla
  • gökberkkkkkkk
    gökberkkkkkkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

aynı şeyler o adama yaşatmadan asla...

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

böyle bir kriterim yok..
    tabiki evlenirim..

2
    0 Yorumla
  • derekim
    derekim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

güvenip inandiktan ve sevdikten sonra olurdu tabi

1
    0 Yorumla
  • Mirza2134
    Mirza2134 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Orspluk yapmamış ya yadırgamam

3
    0 Yorumla
  • piervanhasan1990
    piervanhasan1990 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

evlenilir neden evlenılmesın ruhu önemlı

1
    0 Yorumla
  • PsikoCoban
    PsikoCoban Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Yara açmaya değil, yaraları sarmaya geldim.

1
    0 Yorumla
  • _-_JoKeR_-_
    _-_JoKeR_-_ Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Bilmem kişiye bağlı biraz da

1
    0 Yorumla
  • Aserehehaehe
    Aserehehaehe Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Tecavüze uğradığını bana inandirmali

1
    0 Yorumla
  • scorpion_is_back
    scorpion_is_back Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52
    +1 yıl

evlenirim tabi... neden evlenmiyim ki?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evlenirim önemli değil yüreyi temiz

2
    0 Yorumla
  • kurtadam334
    kurtadam334 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Hic basima gelmedi evlilik zaten dusinmiyorum

1
    0 Yorumla
  • insanlıknehalegeldii
    insanlıknehalegeldii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Sevdiysem sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • biryorumyapıpgidecem
    biryorumyapıpgidecem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

seversem neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • tuna3434
    tuna3434 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Sevdiysem tabi evlenirim

1
    0 Yorumla
  • BudaklıııNeşeOdunu
    BudaklıııNeşeOdunu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Evlenirdim Allah büyük elbet

1
    0 Yorumla
  • OttomanWarriors_
    OttomanWarriors_ Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evlenirdim net.

1
    0 Yorumla
  • igrencapacheçikoo
    igrencapacheçikoo Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

inanmam ki evlenmem heralde

0
    0 Yorumla
  • ArroW216
    ArroW216 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

seve seve evlenirim

1
    0 Yorumla
  • Slimbrother
    Slimbrother Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

evlenirdim

2
    0 Yorumla
  • ssskl
    ssskl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Evkenirdim

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)

12 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tecavüze uğramış bir kızla evlenir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler, tecavüze uğramış bir kızla evlenir miydiniz? 23 cevap verildi
Tecavüze uğramış biriyle evlenir miydiniz? 24 cevap verildi
Tecavüze uğramış biriyle evlenir miydiniz? 13 cevap verildi
Tecavüze uğramış biriyle evlenir miydiniz? 54 cevap verildi
Tecavüze uğramış biriyle evlenir miydiniz? 31 cevap verildi
Tecavüze uğramış biriyle evlenir miydiniz? 165 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨