Biraz yordu ama, netice güzel oldu gibi. Tasarımları tarafıma ait, zanaatkar ustaların dokunuşlarıyla güzel ve kaliteli bir görsel olduğunu düşünüyorum, peki sizce?

Biraz yordu ama, netice güzel oldu gibi. Tasarımları tarafıma ait, zanaatkar ustaların dokunuşlarıyla güzel ve kaliteli bir görsel olduğunu düşünüyorum, peki sizce?

Toplantı masası, çapraz sorguya çekilen şüpheliyi oturttukları masa gibi olmuş.. Bir de tepeden ışık verseler tam olacak..
Onun dışında gayet güzel olmuş.. Renk seçimi de iyi..
Teşekkür ederim.
gayet şık olmuş
Teşekkür ederim
Ofisin laminatlarını sevmedim desenli olmasa daha iyi olurdu fikrimce. Hem bu ofis odaları hep böyle kasvetli mi olmak zorunda. Ben olsun lila mor filan kullanırdım:)
Aksine çok aydınlık bir ortam oldu
Bence desenler olmasa çok sığ kalırdı. Desenler hava katmış desensiz olsa sanayi izlenimi verirdi.
Aa çok hoş beğendim. Makam odası göze çarpıyor.
Kasvetli dedi çoğu kişi, teşekkür ederim.
Çekimle ilgili sanırım, pencere çok fazla çünkü.
Tekrar teşekkürler.
Cevap
4Cevap
Bence iyi olmus
Teşekkür ederim.
Benimse güzeldir, değilse güzel değildir. 😁
Politik
😬
Tonlar kasvetli, sade olsun istenirken boğulmuş gibi...
Sana yıldızlı peki vereyim
Neyi belli etmeyeyim, teşekkür etmeyi seven biri olduğumu biliyor olmalısın. Kaldı ki beğenmemişsin.
Teşekkür ederim efendim, katılımızın onore etti.
Yaparsın sen
Akıllıyım zaten
Çalışacak olanlar beğendiyse bize laf demek düşmez. Emeği geçenlerin eline sağlık.
Beğendiler, teşekkür ederim.
Otantik bir tasarım olmuş güzel 😊tam bir tarih ambiyansı gibi.
Teşekkür ederim :D
Rica ederim 😊
Makam odası haricinde hepsi iyi. Makam odası kasfetli olmuş. Toprak tonları çok karışık.
Toplantı ve makam aynı oda, görselde bütünlük olmadığı için öyle gelmiş olabilir. Teşekkür ederim.
Güzel olmuş..
Teşekkür ederim.
Güzel ama yapay ya da gerçek yeşil veya turuncu bitkiler odaya apayrı bir hava katacaktır böyle çok kasıntı ve modern duruyor ben daha çok soft, minnoş dekorasyon fikirlerini seviyorum.
Hayırlı olsun. Bayağı şık duruyor
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Allahim nasip et çok iyi olmus
Çok teşekkür ederim.
Güzel olmuş , emeğinize sağlık👍
Teşekkür ederim.
Çayları söyle geliyorum kardeşim. Emeğine sağlık
Teşekkür ederim abi, beklerim her zaman.
Guzel olmuş
Teşekkür ederim
güzelmiş
Teşekkür ederim.
Güzel olmuş
Teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?