Bir zaman makinesi olsaydı, hangi tarihe gitmek isterdin ve neden?

Bir zaman makinesi olsaydı, hangi tarihe gitmek isterdin ve neden?

Alparslan'ın ölüm anına tabi ki. Bir tanesi şöyle bir paragraf paylaşmış. Okuyunca kahkaha attım.
(ne yazık ki gerçektir. bildindiği gibi alparslan idam edilcek bir esirin ''karı kılıklı'' diyerek onu kışkırtması sonucu gaza gelip''bırakın onu'' diye emir verir askerlerine. güya kendi alacaktır canını okuyla. bırakılan esiri ilk seferde vuramaz ve ikinci oku takma fırsatı bulamadan esir kişi ona bir bıçak saplamıştır bile. daha sonra askerler bu esiri linç etse de bir fayda getirmez. alparslan günlerce acı çektikten sonra ölür.
hayır madem ok kullanmayı bilmiyorsun ne diye bu artistlik be adam?)
Birçok hakkım olsa çokça tarihe gitmek isterdim ama madem tek hakkım var 250 yıl ileri gidip almam gerekenleri alıp geri gelirdim 😊 ama alacağım şeyler bana Özel olduğu için bende kalsın
Dedemin vefat ettiği zamana gitmek isterdim. Onunla görüştükten sonra Cumhuriyet'in kuruluş tarihi, Osmanlı, Selçuklu ve Göktürk tarihine doğru uzun bir yolculuğa çıkmak isterdim.
Git ve gelme 😃
Neden gelmeyeyim kötü biri miyim sence 😂
Bilmem öyle misin
Kötü biriyim galiba
Neden
Bazıları öyle diyor ama kötü niyetli biri olmadığımı düşünüyorum
Sen iyi adamsın da seni burası bozuyor
Sağol gerçekten çok vaktimi alıyor ama en azından kötü olan etiketlere yazmamam iyi
Her ne olursa burada çok dedikodulara inanıyor buradakilerin etkisinde kalıp kul hakkına giriyorsun
Hangi dedikodu ben bilmiyorum
Oluyor işte bir sürü dönüyor sanal da dedikodu mu biter
Doğru haklısın kimsenin günahını almak istemem Allah korusun
O yüzden dikkatli olmalısın ben seni biliyorum
Sağol dostum
Benim hakkım sana helal olsun o yüzden yazdım.😌
Ben senin arkandan konuşmadım ki
Teşekkür ederim
Zaman makinesi inanılmaz bir fırsat olurdu! Ben kişisel olarak Peygamber efendimizin yaşadığı dönemine gitmek isterdim. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Cevap
12Cevap
doğumumu engellemek için geçmişe giderdim
1998 e gitmek isterdim evlenmemek için hoş şimdi de dulum ya en azından 22 -23 yılım heba olmazdı😁
ben şu kayıp 5000 yıl olayına takıldım ya oraya gitmek isterim
Şöyle bir insanlığın tam yeni zamanları muazzam olur
Çocukluk yıllarıma döner oradan alabileceklerimi alır günümüze dönerdim 😂
Aslında gitmek istediğim tarihler var. 2019 öncesi de güzel olurdu
Irkçılığın ilk ortaya çıktığı zamana gidip engellemek isterdim
Ben Roma'nın yükselişi olan tarihe gitmek isterdim elbette Roma vatandaşı olarak...
17 yaşıma dönmek çok isterdim.
Anaokulu. Daha eğlenceli sanki küçük olmak.
2. dünya savaşına
1453
2017..
Atatürk zamanlarına
En başa; big bang
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?