Kişilik & Karakter Bir zaman makinesi olsa hangi zamana gitmek isterdin? ag1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Geçmişte kalan hangi zaman da yaşamak ve kimle yaşamak isterdiniz? Bir zaman makinesi olsa hangi zamana gitmek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. geleceğe 1 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Lise son 1 6 Yorumla ag1979 +1 yıl Özel bir dönem o zaman Yorumla İrrae +1 yıl Seçim dönemi ve yanlış seçim yaptım Yorumla ag1979 +1 yıl CHP ye verdinse külliyen yanlış zaten Yorumla İrrae +1 yıl La öyle seçim değil lskxpsmxl hayatım hakkında Yorumla ag1979 +1 yıl Hayatın güzel olsun o zaman Yorumla ag1979 +1 yıl Keşke insan hatasini duzeltebilse Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Lise 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 3 sene önceye gitmek isterdim 0 3 Yorumla ag1979 +1 yıl Demekki senin için çok değerli bir yıl unutamadığın şeyler var bende 6 yıl önceye dönmek isterdi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok unutamadığım şeyler değil kimse umurumda da değil sadece hayata daha iyi başlangıç yapardım kendim açısından Yorumla ag1979 +1 yıl Anladım bende aynı düşünüyorum o zamanki hataları yapmazdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
geleceğe
Lise son
Özel bir dönem o zaman
Seçim dönemi ve yanlış seçim yaptım
CHP ye verdinse külliyen yanlış zaten
La öyle seçim değil lskxpsmxl hayatım hakkında
Hayatın güzel olsun o zaman
Keşke insan hatasini duzeltebilse
Lise
Benden bir tane daha olsa fena olmazdı
3 sene önceye gitmek isterdim
Demekki senin için çok değerli bir yıl unutamadığın şeyler var bende 6 yıl önceye dönmek isterdi.
Yok unutamadığım şeyler değil kimse umurumda da değil sadece hayata daha iyi başlangıç yapardım kendim açısından
Anladım bende aynı düşünüyorum o zamanki hataları yapmazdim