AI Persona’ya Sor

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Karşımdaki kişi bunun doğru olduğunu düşünerek kullanıyorsa düzeltmeye çalışmam. Ukalalık yapıyormuş gibi hissederim. Sadece samimi olduğum kişilerde yaparım bunu, o da eğlenceli bir üslupla.
Mümkün mertebe dikkat ediyorum. :)
Önceden başkasının yazım yanlışlarını düzeltiyordum ama aldığım tepkiler sonucu artık düzeltme yapmıyorum. Bunu yaptığım zaman "takıntılı", "Psikolojin bozuk.", "Çekilmiyorsun." gibi tepkiler almıştım. Boşuna demiyorum "Bu ülkedeki herkes psikiyatrist, tek psikolojisi bozuk benim." diye. 😂😂
Kendime gelince fark ettiğini düzeltiyorum. Yani klavyede bu olabiliyor. Çünkü kafasına göre düzeltme yapıyor ama kalemi elime alınca olmuyor pek.
Ayrıca "boş ver" ayrı yazılır. Kızın takılıp kendinin doğru yazımı bilmemesi komik olmuş.
O kadar doğru bir analiz ki…
Bu tarz durumlar klavyede yanlış tuşa basmaktan olabiliyor:Fakat saçma bir takıntı olarak düşünürüm Sanki resmi bir makama her gün dilekçe yazman bekleniyor Tepki gösterirse umrumda bile olmaz. Böyle ufak tefek şeylere takıntılı bi ruh hastasıyla ben yapamam zaten Kaldi ki bunlara takılacaksak bizim tonla takılacağımız kusur var.
Çalışırken o t9 nefretlik moda geçiyor, en son küfür edip öylece bırakıyorum
Ben kapattım onu… Sinir ediyor çünkü gerçekten…
Ben pek takılmıyorum yani insan sonuçta yazım hatası yapabilir.. zaten karşımda ki insanla anlaşabiliyorsam bir şekilde ben umursamam.. sürekli öyle her hatayı tek bir harfi bile düzeltenlerden değilim.
Asfgjsjshs boş ver osman görüşmeyelim skkddkdksks 🤣🤣🤣
☺️☺️☺️☺️
Ben takıntılı bir adamım ve bu durum sinirlerimi bozar. Konuşurken bile kelimeleri düzelten adamım ben.
Bu devirde düzgün yazanı tebrik ederim ama yazım yanlışı yapana da bir şey demem. Bu cihazlar bunu yaptırmaya çok müsait.
Kardeşime çok düzeltirim 🤣🤣🤣
bende düzeltirim çünkü çok gözüme batıyor yazım hataları başkasının hatasınıda düzeltirim çünkü öyle düşünüyorum çok takıntılıyım
Çok göze batan bir durumsa yanlış biliyorsa doğrusunu bilmesi için kivarca bu böyleydi diye düzeltebilirim.
Onun dışında kendisi düşünsün.
Kendisi de yanlış yazmış ama 😃 Boş vermek bir fiildir ve boş ver kelimesi ayrı yazılmalıdır.
Genellikle dikkat eder, varsa yanlış düzeltmeye çalışırım.
Bazen gıcıklık olsun diye düzeltirim. Karşı tarafı sinir ederim. 😂
Sorma bizde çok mağduruz yazdığımızı yazsa iyide bazan ilgisiz anlamsız cümleye dönüştürüyor
Eskiden düzeltmek için uğraşırdım ama artık saldım..
Bilerek yazmış ilk. Sonra dikkat çekmesin diye yanlış yazmış gibi yapmış
Kendi hatamı düzeltirim. Başkasının hatasini duzeltmeye çalışmam
doğrusunu unuttum bu ne aqsmsösl
Gömüşürz
@James-99 göçrizü
😂😂😂😂😂
Gçrüşürüz
@James-99 görüşüz eble andöddösçşe
Sonunda doğruyu söyledin osman sizi deniyordum.✅
Ansnsnsjdjdjdj
@James-99 iyi güldüm 😃
Güldürdüysem ne mutlu bana...🙂