Ne kadar araştırırsam araştırayım , osmanlıda eşcinsellik normaldi diyen insanların hepsi Yahudi genelde.
Eşcinsellik suç olmak dan kaldırıltık dan sonra , sokak ortasındaki eşcinselliğe eskisinden daha ağır cezalar veriliyordu.
Eskiden yakalanırsan taşlanıyordun ve hapse giriyordun.
Haremdeki kadınlar için birbiri ile oynuyorlardı diyorlar.
Ama Osmanlı tarihinde eşcinsellere karşı tavır her zaman sert olmuştur. Suç olarak kaldırıltıkdan sonra bu daha da belirgin oldu.
Neden osmanlıyı karalama çabaları var?
Japonya asyanın eşcinselliğe karşı en sert çıkışan devletiydi ama eşcinsel sanatları çok fazla. bu japonyanın eşcinselliği normal gördüğünü kanıtlamıyor. Batılı insanlar neden bunu kullanıp saldırıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eş cinsellik her yerde Osmanlıyı sevmedikleri için ve Osmanlı din kitap bilmem ne ile bilindiği için sevmeyenler öyle damgalar
Doğru söyledikleri şeyler varda. eşcinselliği allah yaratmazdı hiç istemese , yani osmanlıda da çıkacak. Ama sanki osmanlı destekliyormuş gibi göstermeye çalışıyorlar
sevmediğini taşlıyorlar
Osmanlı' ya özgü değil bu mesele. Eşcinsel yönelimleri doğru bulmasam da her zaman olan şeylerdi. İnsanların özel alanlarına karışamaz kimse tabii ki ama uluorta yaşanmasını ahlâki bulmuyorum. Eşcinsel evlilik, eşcinsellerin evlat edinmesi gibi toplum düzenine, genel ahlâk ters düşen şeyleri savunmak aklı başında insanın yapacağı şey değildir.
Olay bu değil ya. Eşcinsellik vardı sonuçta hastalık. Çin de de vardı , japonyada da vardı. Ama üç ülke de de yasaktı. Çin kültüründe eşcinsel ve ensest olmak sapkınlıktı , ama yapan imparatorlar vardı ama yine de çin kültürü çıkıp yanlış diyor. Osmanlıda da böyleydi.
Cahiller öyle eleştirir sadece boş ver onları türk tarihinde osmanlının önemi büyük
İşin komik tarafı tüm batı tarafından dünya tarihinin en büyük devleti olan çin osmanlı ile aynı kültürü takip ediyor. Konfüçyüse göre kadın evde kalmalı , çocuklarını iyi yetiştirip ülkesine katkı sağlamalı diyor , anne kavramını kutsallaştırıyorlar. İslam gibi , osmanlı gibi. Ama çine laf yok osmanlıya var.
Haklısın bu haksızlık çok daha kötü yönleri var cunki
Burdan kadınlara konuşma hakkı vermemesinin haklı oldugunu çıkarıyoruz.
Aynen kanka, turkiye yi araplastirmasi falan yok yani
Cumhuriyet size nasıl saplandiysa yıllardır içinizde kaldı acisi
Osmanlı kültürü Konfüçyüscülük ile alakalı. Araplaşma ile alalası yok. Çin kültürü dünyanın en büyük kültürü olurken , aynı kültürü kullanan osmanlı laf yiyor. komik biraz
Klasik Putatürkcü. Benim solcu kuzen bile sizin gibilerden iğreniyor. Kendi tarihini reddetmek nedir. d
Çin devletini oradakilerin konuşması gerekiyor. Ki adı üzerinde gelistiler bizimkiler aynı kültürü devam ettirip daha da geri gittiler biz aynı şeyin kötülüklerini hala çekiyoruz sorun burada bence
Tarihimi reddettigimi hangi cümleden anladın ki sen. Öyle bir şey yazmismiyim ben... sadece şunu söylüyorum osmanlı verdiği faydadan kat kat zarar bırakarak kaçtı ve gitti
Nasıl geliştiler?
Çin de p*rno yasak.
Kadınlar evlilik için erkek arıyor.
18 yaş altı Oyun oynamak yasak.
Çin hala aynı kültürü devam ettiriyor , aile kavramına değer veriyor.
Açık anime/oyun karakterlerine sansür koyuyor.
Eşcinsellikle ilgili herşeyi yasaklıyorlar.
Osmamlıyı türk kültüründen çıkar , hiçbir şey kalmaz. Osmanlı savaş devletiydi yani çin gibi katkı vermesi imkansızdı orası doğru , savaş devletlerini çok sevmem o yüzden çini daha çok seviyorum , çin de savaş aşırı fazla olsa da.