Müslümanda yoktur da alanen yabancılarda olabilir müslümanlarda olmamasının nedeni şeriatta yasak olması öteki dinlerde durum ne bilmiyorum her millerin kendi şeriatı uygulandığı için olma ihtimali var
Müslümanlarda nasil yoktu? tarihçilerimkz herseyi acikliyor padisahlar bile escinsel iliskiye yonelmis bunun dinle bir alakasi yok. kaldi ki osmanli din ile yonetilmezdi
Osmanlida escinsellik diye arastirirsan 1. beyaziddan beri oglanciligin cok yaygin oldugunu bilirsin. arastirmadan konusuyor isen zaten birsey demeye luzum yok.
Ben de bir yerde haremdeki kadınların bir yerden sonra es cinsel olduklarını okumuştum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Osmanlı torunuyuz oğlancı torunu nasıl olalım iyi misin kardeş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Osmanlı demek saçma olur İlk insanlar yaratıldığından beri var herkes saklıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu çok saçma bir soru değil mi? eşcinseller her dönemde vardı ve osmanlı döneminde de vardır bunda nasıl bir sorun arıyorsunuz anlamadım ki? Türkiye Cumhuriyetinde oğlancılık yok mu yani?
ben var oldugunu biliyorum bu soru osmanli torunuyuz diyenler için soruldu. osmanlida escinsellik var deseydim soru biciminde olmaz ve kaldirilirdi. bana saldirma yani 😂
Çünkü soru çok itici bir soru. Osmanlı'da dersen bu hanedanı bağlar ve tüm padişahları zan altında kalır. Ama Osmanlı İmparatorluğunda eşcinseller var mı diye sorulursa ki bu soruda saçma olur evet vardır çünkü.
En İyi Cevaplar