Resim, müzik, kitap ve daha niceleri.. Hangi sanat eseri sen olmak isterdin? Hangisi ruhuna birebir.
Yaşamanın amacı bir sanat eseri olmaktır. Oscar Wilde

Resim, müzik, kitap ve daha niceleri.. Hangi sanat eseri sen olmak isterdin? Hangisi ruhuna birebir.
Yaşamanın amacı bir sanat eseri olmaktır. Oscar Wilde

Sanat eseri olmaktan ziyade farklı bir yaklaşım ile bu soruya cevap vereceğim. Ünlü ressam Rafaello'nun "Atina Okulu" adlı tablosunun içinde olmayı isterdim. Orada ki pek çok bilgili , kültürlü ve entelektüel kişilerle muhabbet etmek , onlardan eğitim görmek harika olurdu.
Güzel yaklaşım
Michelangelo Davut heykelini çok severim olağanüstü bir işçilik. Van Gogh Almond Blossom ve Hokusai Kanagawa, Munch Scream , Klimt Kiss, Cabanel Fallen Angel.. uzar gider benim listem. 🌝
Mozart gibi piyano çalmak, Da Vinci gibi iki elimle resim çizmek, Michelangelo gibi sadece mermerde ki fazlalıkları atarak harika şeyler yapmak isterdim.
Çok güzel :)
Müzik.
Çok hoş, sakin ve dinlendirici olabilirim. Bi taraftan kışkırtıcı ve asi de. Kulaklığın kulağa değen kısmında olmak, temas etmek ve hissettirmek ruhta kalıcı olacaktır.
Sana bir Matiz gider.
O adam da bende bunları uyandırıyor, aşığım.
🍂
Eski kulağı kesiklerden Van Gogh abimizin Yıldızlı Gecesi olmak isterdim.
Sana bu yakışır
Teşekkürler 😊
Cevap
13Cevap
Yıldızlı Gece tablosu 🌟
En sevdiğim sanat eseridir.
Çok severim
Kesinlikle müzik çünkü bütünleyicim müzik. Dinlerken hissettiğim her duygu, gözlerimi kapatığımda zihimde oluşan tüm alemler sanki eksiklerimi tamamlıyor. Müzikle bütünleşiyorum ve ona geç kaldığım için çok pişmanım.
Pişmanlık için erkendir belki de
Anlamsız gibi görünen ama içinceki anlamı sadece çizenin bildiği bir tablodaki en can alıcı konuyu anlatan boya olmak isterdim silinmeyen sildikce daha da belirginleşeninden
Vuhuuuu :))
Resim ve müzik dalında olmak isterdim ayrıca çizimim de güzeldir zaten
Çok güzeell
Aman efendim o sizin güzelliğiniz 🙋🙏
🌿🌿
Adıma şarkılar var zaten ve müzik benim için vazgeçilmez, o nedenle şarkı olmak isterdim.
🎵🎵🎵🎵
Ben bir kitap alayım. Görsel olarak iyi durmazdım zaten. Müzik olarak ürkütücü olabilir 😂
Yılaaannn :)) Müzikten uzak dur, kitap ol sen.
Olur olur, kitap olsun da :))
Herkesin beğendiği unutulmaz bir şiir kitabı olsam kafi olurdu.
Son akşam yemeği ve çığlık oldukça güzel, ikisinin karışımı bir şeyler çok iyi olur benim için
Ben yaşayan bir sanat eseriyim zaten.
Ama illa bir şey seçmem gerekirse çektiğim fotoğraflardan birisi olmak isterdim.
Şiir olmak isterdim. Yüz yılda geçse okumaktan keyif alınan bir şiir.
Harry Potter filmi gibi 8 serili bir film olmak 🤪
Müzik ve resim arasında kaldım ama müziği seçmek istiyorum. Müzik bana daha yakın.
Leonardo da Vinci'nin son akşam yemeği.
Beraber.
insan olma süreci, büyüme evresi sanatın kendisi.
Ben bi sanat eseri yaratmak istiyorum
Umarım :)
Karakalem çalışmaları
Mona lise tablosu olmak isterdim.
Son akşam yemeği
Güzel bir şiir.
Kitap olmak benim için daha iyi olur
Müzik..
Ben zaten sanat eseriyim😄
Resim veya heykelim olsun isterdim 😇
Şampiyonlar ligi müziği olmak isterdim.
Kitap olmak isterim..
Ben çizimciyim zaten. Favorim "karakalem"
ben zaten sanat eseriyim ama illa bi şey olmam gerekirse vangok yıldız tilbeli geceler
Bonephart
Direkt sanatçı mı oldun?
Komutan olurum
🍃
Blablablulu
Muzik ve dans guzel
Resimdeki ağaç 🤣
Kitap.
Müzik olmam isterdim
Müzikkk
Kitap..
Heykel