Mutluluksuz gülümsemek, amaçsız çalışmak, hedefsiz yürümek, inançsız dua etmek, kalpsiz yaşamak.

Mutluluksuz gülümsemek, amaçsız çalışmak, hedefsiz yürümek, inançsız dua etmek, kalpsiz yaşamak.
Her şeye rağmen açıklayacak seylerinin olmaması. Yerine harf koyamadığın sonsuz bir kavram. Ve bazende yaşamak zorunda kaldigimiz anlamsız silsileler
Nefes almamızı hissetmemizi paramparça eden zamansız en kotu şey. Kaybolunca yolunu uzun süre bulamıyorsun. sesini duyuramadigın uzay boşluğu gibi. Bende kaybolmak bu 2😔😔😔
Daha çok şy demek isterdim de bu kadar kafi 🥰
Tartisilsa belki de saatlerce , gunlerce konusulabilir. Guzel ozetlediniz , dogru.
Küçük bir çocuk için veya tanımadığı bir şehre giden biri için alışana kadar evinin yolunu şaşırmak olsa da anlamı geniş. Kalabalık bir ortamda olsan bile düşüncelerin düşüncelerine zıt insanlar içinde kalırsan da kaybolursun.
Güzel yorumladiniz, hakli ve gerçek.
Şu da olabilir :kendi düşüncelerin içinde boğulmak, düşünüp düşünüp bir karara varamamak...
Mental kayiplik aslinda dediginiz..
Sayılır
Bir bebeğin, annesinin rahminden sıyrılıp dünyaya gelmesi onun kayboluş tarihidir.
En bastan beri hep kayiptik demek gibi.
Evet dogru dediniz, tesekkür ederim :))
Ne demek sizede 👋🏻🍬
Öğrenilmiş bilginin tecrübe edilen deneyimlerde işlevsiz çıkması, doğruların sapma payı olduğu gerçeği kaybolmak olarak özetlenebilir.
Çok güzel özetlemissiniz.
Cevap
13Cevap
Mutsuz olmaktır
Çaresiz hissetmek ve o çaresizlik anında gidecek hiç kimsenin olmaması, çalacak hiçbir kapının bulunmamasıdır..
Dogru..
Yok olmaktır.
YanlızlığıSeven değil doğrusu YalnızlığıSeven olacak, Yalnız olduğunuzu kimse anlamaz.
Peki tesekkür ederim.
İyice tarif edilebilseydi kaybolmak olmazdı 😅
Ssstt bu cevabin tum sorumun buyusunu bozar 🤫
Konuştuğun, görüştüğün, yazıştığın herkeste birini aramak, kaybolmaktır.
Dogru dediniz.
Milyarlarca insanın olduğu dünyada aslında yalnız olmak.
Sorun degil 👌🏻 ✨
En basit tanımı: Bir kimsenin kendisinin nerede olduğunu bilmemesidir.
Güzel söylediniz
Madden ya da manen/ bedenen ya da ruhen
En kalabalık ve en aydınlık ortamlarda kendini aynada bile görmemek, yolunu bulamamaktır.
Erkeğimin kokusuna kaybolmak isterdim🤗
Çok güzel bir istek :))
(:
Çaresizlik diye ben bunu algılıyorum.
Kendini hiçbir yere ait hissetmemek
Sessizlik ile eş değer
Kalabalıkta yalnızlığı hissetmek
Kim olduğunu bilmemektir, ya da unutmak.
Amaçsız yaşamak
Hür olmadığının farkında olmak
Vve bu yüzden gelen caresizlik
Dogru..
Varlığını hissedene. ektir
Amaçsız yaşamak kesinlikle
Vazgeçistir..
Kaybolmamaktır
Kendini bulamamaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?