Aile & Toplum "Ancak yoklukta gidersin" ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim için değerli, özel biri dedi bunu bana. "Ancak yoklukta gidersin" ne demek? "Ancak yoklukta gidersin" ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
havvaaydinn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Senin için değerli olan kişi kimse verdiğim değeri gözden geçirmeni tavsiye ederim. Terbiyesizlik etmiş 1 0 Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Şu an düz duvara tırmanıyorum senin tipine falan bakmam her sekilde olurum demis 1 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Artık en son kimseyi bulamıyorum bulamadığım içinde seninle olurum demek istemiş 1 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl kimse olmazsa anca o zaman senle olur demek istemis 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kısaca diyor ki sana anca mecbur kalırsam gelirim 😅yoksa gelmem 1 3 Yorumla Gri-Wolf +1 yıl O kadar yazdım senin gibi tek cümleyle anlatamadım.Sanırım ben egoistim lan! Yorumla Eylulemira +1 yıl @Gri-Wolf egoist olan sen değilsin iki cümleyi bir araya getiremiyorsuz uzun süslü cümleler anca beyin yakar hayat kısa özet geç Yorumla Gri-Wolf +1 yıl Hayat kısa- özet geçHayat uzun anlatımları dinleyecek kadar merhamet sahibi değil demek istiyorsun dimi.Bu da uzun oldu ki.Sanırım bu benim ekşi sözlükten kalma lanetim ya. Çıkmıyor başka bir şey benden. Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Vajinan göğsün var sadece geri kalan hic bir seyin yok demiş 1 0 Yorumla
Gri-Wolf Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Köpeksiz köy bulmuşsun sopayla dolaşıyorsun gibi bir şey.Yani kadının yokluğunda belki kadınsındır demek istemiş.Kadının yokluğunda tav olurum demiş işte la. 1 5 Yorumla Eylulemira +1 yıl Dediğinden bir şey anladıysam cümledeki köpek olim 😅o ne be Yorumla Gri-Wolf +1 yıl @Eylulemira Ahahaha.Yani kimsenin yokluğunda sopayla dolaşmak kolay demiş oluyor herhalde.Ama bak doğruyu söyle diğer cümleler 10 numara bence :D Yorumla Eylulemira +1 yıl Kadının yokluğunda kadınsın ne demek 🤔 Yorumla Gri-Wolf +1 yıl @Eylulemira Ee öyle demek istemiş işte karşı taraf.Bence bunu demiş yani. Yorumla Gri-Wolf +1 yıl 'Kısaca diyor ki sana anca mecbur kalırsam gelirim"Tabii ki bu da demek değil yani can. Yorumla
ZEYYNPZM Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Yokluğum olay bu da sana k♡yar deyip engeli çaksaydın 1 0 Yorumla
Aisshaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Terbiyesiz adi karaktersiz köpek deseydin sende 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni gömmüş artık değerlin olmasın o kişi 1 0 Yorumla
Aydankor Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Adamın içini bilmeden yorum yapamam neyi maksat etti 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne demek olabilir sence, acımamış sana 1 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. konuşma sakin onunla 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Baya açık konusmus 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Senin için değerli olan kişi kimse verdiğim değeri gözden geçirmeni tavsiye ederim. Terbiyesizlik etmiş
Şu an düz duvara tırmanıyorum senin tipine falan bakmam her sekilde olurum demis
Artık en son kimseyi bulamıyorum bulamadığım içinde seninle olurum demek istemiş
kimse olmazsa anca o zaman senle olur demek istemis
Kısaca diyor ki sana anca mecbur kalırsam gelirim 😅yoksa gelmem
O kadar yazdım senin gibi tek cümleyle anlatamadım.
Sanırım ben egoistim lan!
@Gri-Wolf egoist olan sen değilsin iki cümleyi bir araya getiremiyorsuz uzun süslü cümleler anca beyin yakar hayat kısa özet geç
Hayat kısa- özet geç
Hayat uzun anlatımları dinleyecek kadar merhamet sahibi değil demek istiyorsun dimi.
Bu da uzun oldu ki.
Sanırım bu benim ekşi sözlükten kalma lanetim ya. Çıkmıyor başka bir şey benden.
Vajinan göğsün var sadece geri kalan hic bir seyin yok demiş
Gayet açık bir söz. Aç kalmadan kuru ekmek yemezsin.
Köpeksiz köy bulmuşsun sopayla dolaşıyorsun gibi bir şey.
Yani kadının yokluğunda belki kadınsındır demek istemiş.
Kadının yokluğunda tav olurum demiş işte la.
Dediğinden bir şey anladıysam cümledeki köpek olim 😅o ne be
@Eylulemira Ahahaha.
Yani kimsenin yokluğunda sopayla dolaşmak kolay demiş oluyor herhalde.
Ama bak doğruyu söyle diğer cümleler 10 numara bence :D
Kadının yokluğunda kadınsın ne demek 🤔
@Eylulemira Ee öyle demek istemiş işte karşı taraf.
Bence bunu demiş yani.
'Kısaca diyor ki sana anca mecbur kalırsam gelirim"
Tabii ki bu da demek değil yani can.
Yokluğum olay bu da sana k♡yar deyip engeli çaksaydın
Terbiyesiz adi karaktersiz köpek deseydin sende
Seni gömmüş artık değerlin olmasın o kişi
Sadece artık degerli birin olmasın o kişi.
Adamın içini bilmeden yorum yapamam neyi maksat etti
Ne demek olabilir sence, acımamış sana
konuşma sakin onunla
Baya açık konusmus
Yok ışte