Özlemekte güzeldir özlenmekte. Peki sizce özledim kelimesinin tamamıyla anlamı nedir?
İnsan karşısındakinin varlığını mı özler yoksa bedenini mi?
İnsan karşısındakinin varlığını mı özler yoksa bedenini mi?
Bireyin benliğinde bir şeylerin eksikliğini hissetmesi. Aslında birşeyin varlığı o kadarda önemli değildir , yokluğunun giderilmesini esas olandır. Atıyorum bir insan başka bir insanı özlediği zamanki o duygu akımını durdurmanın tarifi kendi özündeki boşluğu doldurmaktır.
Özlemek... Çok kapsamlı birşey ya bir insan tek birşeyi özlemez parça parça özler o parçalarda bir bütüne sahip olur sonra onu özledim deriz ama aslında parça parçadır bizim özlemimiz, bir kokuya, bir duruşa, bir ana, bir dudağa, bir saça, bir tene, bir ele, bir göze...
Özlemek bence kişinin varlığına duyulan vuslatı çağrıştırır. Onun sesine, konuşmasına, suretine, gülüşüne duyulan hasretin izidir. İçimize işleyen derin sevda kırıntılarını yüreğe değen sancılarını tek kelimeyle özetlemektir.
Varlığını özler.
Sana onunla aynı ortamda hissettirdiği duyguları.
Ve o duygular her ne olursa olsun özler insan.
Cevap
13Cevap
Yaninda olmasada dokundugunu , gormesede baktigini, elinden tutmasada sarildigini hissetmeyi ozler
Özlem onsuz nefes alamamak hasretinden göz yaşlarını tutamamak haber alamayınca meraktan ölmektir
kokusunu buram buram içime çekmek istiyorsam, sarılmak istiyosam özlemişimdir.
Cok sey bence cok anlamli bir kelime icten solendi ise
onun gülüsünü, sana bakmasini, sevgisini, sesini ruhen aslinda bir Özlem bence
Ozledim- sakina inanma seni ozlemedim sevgilim terk etti ve ya ayrildik biraz senin agzina sicmak iicin geldim
özlemek ten öz isim kök özlemek isimden fiil yapım eki almış bır kelıme ıfade edıyor:D
seni istiyorum demek herseyınle yanı sadece seks degil herşey ok :D
İçsellikle sterilize edilmiş bedenini alayım ben.
... seni harbiden aklımada düşü verir aniden...
Varlığını özlemektir benim için
özlemm göreceli kavram ilgisini özlersin bazen..
özledim diyen kesin bedenini kasdediyor :)
Ona ihtiyac duyar bu özlemektir
bu neresi ile özlediğine bağlı.
Bıraktığı boşluk acı veriyordur
Özlediğini
Sifir
hiç bir şey...
varlığını tabikide
Be yaşandığına baglı
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar