Uzun yol seyahatlerinde mesela İstanbul-Ordu 😀 kitap okumak mı daha keyif verir müzik dinlemek mi? Film izlemek ve hatta kitap yazmakta seçenekler arasında. Takılı kalmayalım dar kalıplara.

Uzun yol seyahatlerinde mesela İstanbul-Ordu 😀 kitap okumak mı daha keyif verir müzik dinlemek mi? Film izlemek ve hatta kitap yazmakta seçenekler arasında. Takılı kalmayalım dar kalıplara.

Neredeyse tüm araçlarda hızlı bir şekilde uykuya dalma gibi bir özelliğim olduğu için kitap okuyamıyorum.
Bir de kitap için sessiz ortam ihtiyacı şart bende. Konuşup duran yolcular veya bebek ağlaması konsantrasyonumu bozar.
En iyisi muhteşem müzik listemle yolculuk.
O güzel görüntülere bakmaktan kitaba dikkatimi veremem ki ben. 😄 İnsanlar, duvar olsa bile izlemek zevk veriyor. Düşünmek. Evet duvarlara bakmak bile hayranlık uyandırıyor, o duvarı yapanların düşüncelerini merak ediyorum, göğe bakıyorum miss 😃 Şarkı burada o kadar güzel eşlik ediyor ki yanakları olsa da öpsem 😅 Daha saymadığım aklıma gelmeyen o kadar çok şey var ki.. Ah ah bu ben yok mu ben duramıyorum yerimde 😂🥳
Tasvirin de böylesi, helal olsun. :)
Ya fobi var bende şarkı dinlerken yanlışlıkla osurup fark etmeyebilirim diye korkuyorum kitap okumakta çok sıkıcı yani yolların güzelliğine bakmak varken kitabı evdede okurum ama yolu seyrederken hissettiğim düşündüğüm şeyleri belki bir daha aynı şekilde göremem
Müzik dinlemek daha keyifli, kitap sessizlik ister. Biri bağıra bağıra konuşur, diğerinin çocuğu ağlar, kaptan saçma sapan müzikler açar, kitaba yazık olur.
Aynen bende o sebepten okumadım çocuklar ağlasın gülsün onlar hep iyi olsun
Evet aynen
Cevap
19Cevap
Müzik dinleyerek düşüncelere dalmak. Ben otobüs yolculuklarına gelemiyorum, bu yüzden kitap okuyamıyorum.
Ben genelde şarkı dinlerim ya da film dizi izlerim diğerleri biraz sıkıcı gelir.. kitap özellikle de zaten yorgun olacağım için aklıma kalmaz okuduklarım pek
Yolculuklar benim için biraz yorucu ve baş ağrılı geçer. O yüzden bir şeyler okumak zor, en fazla müzik dinleyebilirim. .
Müzik dinlemek. Kitap okuyanlar tam bir artistlik yapıyorlar
Kitabımı da çek.
Genellikle müzik dinliyorum. Ve yolu seyrediyorum. Kardeşimle pencere önünde kim oturacak kavgası yapardık. Ondan beri uzun zamandır yolculuğa çıkmadım.
Benim tercihim müzikten yana😃
Müzik dinlemek gibisi yok.. Otobüs yolculuğunda çok fazla ses olabileceği için genelde müzik dinlerim.. Kitabımı çok geç saatlerde sessizlik hakim olduğunda okumayı tercih ederim..
Uyumak istersem kitap okurum, dışarıyı manzarayı izlemek istiyorsam müzik dinlerim o an ne istediğime bağlı değişir ikiside keyif verir ayrım yapamıyorum
Uzun otobüs seyahatlarinda genelde baslarda müzik dinler etrafi izlerim fakat bir zaman sonra ya birseyler izlerim ya da herseyi birakir gözlerimi dinlendiririm.
Uyumak en keyiflisi. Otobüs yolculuğundan nefret ediyorum. En güzeli uçak, Allah'ım beni iyi ki teknoloji çağında yaratmış yoksa cinnet mode on olurdu.
Yolculukta hiç bişey yapasım gelmiyor. Yolu izliyorum. Arabayla gitmedim zaten uzun zamandır uçakla yolculuk yapıyorum. Uçaktada yükseklik korkum var başka şeylere konsantre olamıyorum
Benim kulaklarda sorun var kulaklıkla müzik dinleyemiyorum fazla. Otobüste kitap okumak da başımı döndürüyor midemi bulandırıyor 🤷♀️ben etrafı seyredenlerdenim😄
Müzik dinlemek daha keyifli benim için. Otobüste pek kitap okuyamıyorum ben ya midem bulanıyor telefona bile bakamıyorum
Gerilim, korku olan kitapları yolculuk için ayırıyorum ben özellikle ama hava kararınca okuyabiliyorum. Bir de artistlikle ne alakası var 😑
Yolculuk sırasında kitap okuyabilenlere çok imreniyorum açıkçası. Benim her seferinde midem bulanıyor. O yüzden müzik dinlemek daha keyifli geliyor.
Hareket halinde okuyamam ben. Müzik dinlemek derim o nedenle ya da film izlemek.
Kitap okumayı daha çok severim ama başım dönüyor okurken. Müzik dinlemek yolculukta daha iyi.
Ben uyumayı tercih ediyorum. Film izlemek tercih edilebilir.
Müzik çünkü insanların seslerinden kitaba odaklanamassın
ikisini de yapmak uzun yolsa eğer çok yoruluyorsunuz hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz genelde
Uyumak kardeşim uyumak popon ağrığını unutup uyumak
Ayy ilisi de birbirinden güzel seçemedim ama müzik gibi
Eskiden kitap okurdum ama artık otobüs tutuyor. Gözlerimi kapatıp müzik dinliyorum.
Müzik dinlerken kitap okumakta anlaşalım 🤝 iki taraf da üzülmesin.
Otobüste kitap okumayı sevmiyorum
Ankara 'da özellikle ayakta bile okuyan vardı komik geldi bana
Ben ya zikir çekiyorum ya da düşüncelere dalıyorum. Kitap okursam miden bulanır.
Müzik dinlemek daha keyifli olur her yeri seyrederek gitmek.
İkisinde ayrı bir yeri var ışıklar kapanınca müzik.. öncesi kitap..
Müzik dinlemek daha keyifli, kitaba odaklanmak zor oluyo...
Kitap okuyamıyorum, başım dönüyor.. Genelde müzik dinlemeyi tercih ediyorum..
Müzik tabiki ben kitap okuyamam denemedim hiç
Yeni kesfedilmis şarkılar varsa müzik dinlemek
Yoksa kitap okumak
kesinlikle müzik.
şehir içi otobüste de müzik vazgeçilmezim.
uzun yolculukta müzikte olabilir
yolculuklarda bir şeyler okuyunca midem bulanıyor.. o yüzden şarkı dinlemek diyorum..
Dizi indirip izliyorum genelde, yoksa çekilmez o yollar
Müzik dinleyip düşünmek.
+1
Bence çevreyi izlemek
Manzara eşliğinde müzik dinlemek daha iyi
Müzik kitap okurken yalnız olmayı tercih ederim
Müzik dinlemek daha çok hoşuma gidiyor açıkçası.
Müzik dinlemek
Otobüs te kitap mı pfff Müzik olsun
Yat uyu kardeşim o kadar saat hangi birini yapacan
İkisini de çok severim.
Kitap okumayı seviyorum ben
Müzük dinlemek🥺🤗😅
Müzik+uyku
Kitap okurken midem bulanıyor
Hostes koltuğunda oturmak :)) hatta orada uyumak
Muzik dinlemek daha keyifli 🙂
dışarıyı izlemek?
Çok gece.