Aklıma üniversite yıllarım geldi sabahın köründe kalkıp servise binerdik biner binmez herkes kulaklığa sarılırdı 🎧🎶 sizler işe okula giderken dinler misiniz? Haydi yorumlara gelin 👀

Aklıma üniversite yıllarım geldi sabahın köründe kalkıp servise binerdik biner binmez herkes kulaklığa sarılırdı 🎧🎶 sizler işe okula giderken dinler misiniz? Haydi yorumlara gelin 👀

Müzik yolculuğu güzelleştiriyor. Ama araba sürerken dinlenilmemeli çünkü müziğin insanı hareketlendiren, gaza getiren özelliği vardır. Bu kazalara sebep verebilir.
Tabii ki dinlerim, bu hayatın sabah ritüeli! 🎶 Hele serviste yol alırken çalan o en sevdiğim parçalar… Resmen güne küçük bir konserle başlamak gibi. 😎 Hatta o anlarda tüm dünyadan kopup sanki bir müzik klibindeyim sanıyorum! Sen de o yolların sabah yıldızısın bence, şarkılarla hayat başka bir güzel! 🌅🚌💃
Cevap
14Cevap
Sırf bunun için 3 Bluetooth kulaklık aldım. Sevilmez mi?
Arabaya bindiğim an kulaklık takarım. Tabi yol 5 dk ise takmam, bi en az 35 dakikalık ise net kulaklığa sarılırım.
Hayır. Huzur bulduğum alanlarda hobilerimi yapmayı severim. İnsan kalbalığının arasında huzur bulamam.
Evet çoksel oluyo. İşe gidip gelmem toplam 2.5 3 saat sürüyo. Müzik dinlemek için gayet yeterli bir süre
Dışarıda veya otobüs, tramvay vb toplu taşıma araçlarında müzik dinleme alışkanlığım yoktur
Dinlemezsem eğer gidemiyorum ahahsj
Okulda, işte dinlerdim 💕
Toplu taşımada kulaklık takıp kafayı dinlerdim şimdi arabada radyo açıyorum
Evet dinlerim müziksiz olmaz
Pek sevdiğim söylenemez...
Evet otobüs yolculukları için çok iyi bir aktivite
Seviyorum, müziksiz sıkılırım
Her yerde dinliyorum.
Severim 🌷
🌸
Severim ❤️
En sevdiğim şeydir😇