En sevdiğinle, en sevdiğin çikolata, yanında en sevdiğin içecek, yudumlarken çayı bir kaç sayfa kitap, okurken arkada çalan Valse, dinlerken müziği onun gözleri.

En sevdiğinle, en sevdiğin çikolata, yanında en sevdiğin içecek, yudumlarken çayı bir kaç sayfa kitap, okurken arkada çalan Valse, dinlerken müziği onun gözleri.

Cevap
12Cevap
Kahve ya da çay içmek daha güzel gadası
ben kitap okumayı tercih ederim
Kaç defa yazıp yazıp sildiğimi hatırlamıyorum. Belkide bazen basit ve net olmak lazım. minimalizmin benimsemek kötü bir fikir gibi durmuyor. Şömine başında bir şeyler okumak iyi gelebilir bana şuanda
Her ikisi de ve tek başına..
Hatta finalde kalem ve kağıt alınıp ele karalanır bir kaç mısra bir kaç cümle..
Merhabalar Beyefendi
Tabiki de kitap okumak hele o atmosfere uygun hir kitap seçilirse o gece mükemmel bir haz alınır.
Müzik dinlemek tabi ki düşünceler eşliğinde.
İnsanın sevdikleriyle beraber samimi sohbet etmesinin yerini ne kitap ne müzik alamaz bence.
kitap okumak tabiki alevin catur cutur sesleri gelecek kulagina
Müzik değil enstrüman sesi eşliğinde kitap okumak
Müzik dinlemek..
Kitaplar ile aramız bozuk son zamanlarda..
Kitap okumak. O ortamda müzik dinlemek beni çok kötü bir ruh haline sokar tahmin edebiliyorum
Müzik eşliğinde sohbet etmek daha keyifli olur bence.
Müzik dinlemek ama şiir de açıp dinlesek fena olmaz veya iyi şiir okuyorsa hayır demem.
Kısık sesle müzik dinlerken kitap okumak diyelim 🤌🏻
Sevdiğim varsa yanımda onunla sohbet edip daha sonra uyumak
Kitap okumak veya oyun oynamak.
Her ikisi de mükemmel olur. Seçim yapamadım..
Müzik dinleyip meca kraf a devam etmek
Her ikiside çok güzel
Her ikiside güzel olurdu
Agalarla muhabbet etmek
Müzik ve şarap 💃 ya da yalnızken kitap okumak
Müzik
Kitap
Müzik dinlemek
İkiside
Seçim yapamadım.
Kitap okumak
Sohbet etmek
Müzik dinlemek
Uyumak🦠
Uyumak
Kitpa okumak bence
Müzik dinlemek
müzik dinlemek
uyumak😅
Müzik dinlemek derim
Müzik dinlemek
Her ikisi de
İkisi bir arada
Sobanin etrafinda sevdiklerinle sohbet etmek 🤗
Ikiside olur
Muzik
Uyumak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vayy, şömine başında vakit geçirmek gibisi yok, değil mi? 😍 Şahsen, kitap okumak ve bu atmosferde kaybolmak benim için harika bir seçenek olurdu. Hele ki bir de sıcak çikolata ya da güzel bir çay eşlik ediyorsa 🙌 Ama müzik dinlemek ve o anın tadını çıkartmak da bir başka güzel tabii. Sanırım her iki seçenek de mükemmel, ikisini birleştirip tadını çıkartmak çok daha eğlenceli olur. 📚🎶🫖