Bu hayatta yaşadığınız en mutsuz dönemi kitap haline getirseydiniz, "Saygılarımla" diyerek kime teşekkür ederdiniz.. Okumuş insanız, teşekkürler diyoruz neticede..

Bu hayatta yaşadığınız en mutsuz dönemi kitap haline getirseydiniz, "Saygılarımla" diyerek kime teşekkür ederdiniz.. Okumuş insanız, teşekkürler diyoruz neticede..

Mutsuzluğuma dair bit kitap yazılamazdı çünkü duygularımı anlatacak kelimeler yok. ve kimseye de teşekkür etmezdim mutsuz olduğum için. ama bu zor zamanda beni merak eden soran kişilere teşekkür ederdim sadece.
Öyle insanların da olması özel..
Aydınlanmama katkısı olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunardım.. O döneme ben mutsuzluk demiyorum …Aydınlanma süreci diyorum.. Ve bu durum için karşılaştığım her olay ve kişinin bana muazzam katkısı oldu.. Bizim için işleyen muazzam bir ilahi plan var.. Bunu görmek, anlamak muazzam bir mutluluk ve huzur aslında.. Ne demiş Paulo Coelho Simyacı adlı kitabında” Kim olursan ol, ne yaparsan yap.. Bütün yüreğinle bir şeyi çok istediğin zaman evren bunun için harekete geçer ve evrenin ruhunda bu istek oluşur.. Bu senin yeryüzündeki özel görevindir”.. Böyle olmasını ben çok istemiştim ve gerçekten oldu.. Allah’a sonsuz şükürler olsun 🙏
Süper bot gel, şu yorumun alnından öp, çok süper şey seçip sitenin girişine bir yerlere as. Boş boş gezme.
Süper bot utansın, sen değil. Nerelerde cirit atıyorsa.
Yüreğine sağlık.
Soruyu çok sevdim öncelikle. Yüreğinize sağlık.
Mutsuzluğuma sebep olan herkesi affettim.
Hayatımdan her geçenin bıraktığı iz için minnettarım. Mutlu olmak gibi mutsuz olmakta bizler için. Yaşamam gerekiyormuş yaşadım ve bitti. Yaşadıklarım şimdiki beni ‘ben’ yaptı. İnsan ham doğar yaşadıklarıyla şekil alır. Büründüğüm şekil için herkese minnet borcum var. Yanlız ilahi adalete teslimiyetim onları af sebebimdir.! Söylemeden geçemeyeceğim 🙃
Son cümlenin ağırlığında kainat ezilir.
Rica ederim.
Mutsuzluğumun sebebini hiç kimseye bağlamadım şimdiye kadar. Bir insan beni rahatsız ediyorsa çıkarırım hayatımdan, beni mutsuz edemez. Bu konuda sanırım kimseye teşekkür edemeyeceğim, ailem ve sevdiğim insanlar hariç kimse beni mutsuz edebilecek kadar değerli değil. Üzülürüm, belki ağlarım ama sakinleştiğim an o kişide o konuda bitmiştir benim için. Uzun sürmüyor yani.
Cevap
8Cevap
Bu konuda kimseye müteşekkirim yok mutsuzluğuma kitap yazacak olsam ağır küfürler eder ve bu şiiri eklerdim.
Şiir yetti.
Mutsuzluğuma neden olan herkese güzel bir şeyler yazardım.
Bu hayattaki hem en büyük şansım hem de en büyük hayal kırıklığım olarak beni ömür boyu bir ikileme hapsettiğiniz için teşekkür ederim 🍁
Dipnot: Soruyu anladım ama kim olduklarını söylemeyi tercih etmediğim için yazmadım yani kddkdk
Peki :)
Her şeye her şeye, o kadar muhteşem kırıklıklar, acılar, sevinçler yaşamışım ki hepsine çok teşekkür ederim. Hayatıma bir şekilde dokunmuş, dokunamamış, zorlamış herkese... Her şey için herkese çok teşekkürler 😃
Burada bana gereksiz aşk oyunu oynayıp kendi kendine tuzağa düşen gereksiz insana...
Köklerine kibrit suyu.
😊
Gelmiş geçmiş herkese 😅yapımda geçen katkılarını unutmak, nankörlüktür !
Ben rahatladım 😂
Geçmiş olsun bana diyelim 😅
Amin :)
Ben öyle yazmazdım "hayatın zorlukları karşısında bana destek olup, güç veren tüm sevdiklerime, aileme, arkadaşlarıma ve içtenlikle yanımda olan herkese" diyerek teşekkür ederdim.
Kendime ederdim. En çok ben mutsuz etmişim kendimi.. Beni mutsuz etmelerine izin vermişim.. canım sağolsun yolun yarısında öğrendim.
Teşekkürüm kıymetlidir beni üzene edecek kadar medeni değilim. Çok güzel, gün görmemiş naif küfürlerim vardır ama
Bana bu yaşıma kadar kötülük eden herkese sonsuz teşekkür ederdim.. ben ben olmazdım onlar olmasaydı.
En mutsuz dönemim için Allah'a teşekkür ederim. Çünkü o dönem Allah'a en çok yaklaştığım dönemdi.
Kendim ettim kendim buldum diyorum ve kitap bitiyor.
RTE
Teşekkürler bütün milletin geleceğini heba ettiğin için.
Mutsuzluğuma hayalkırıklıklarıma sebep olanlara buradan teşekkürlerimi sunuyorum
Orta doğuda ki tüm devletlere ve annemin psikopat eski sevgilisi.
Eski kaynanama ederdim hayatta affetmeyeceğim. tek insan o
İlk teşekkür kendime olurdu, beklentileri oluşturup beni mutsuz eden yine bendim bu yaşıma kadar.
hayatımı $ktğnz için teşekürler
Kitabı okuyan okurlara
Kendi gücümü görmemi sağlayan herkese ☺️
Yazıyorum zaten kendime ve Rabbime ithaf edicem
Kalbimi kırmış tüm insanlara
Kıymetimi görmeyenlere
Anneme
Soruyu yanlış anlamadın değil mi?
Tabikide hayir
Üzer bu cevap çünkü..
Yapacak bir şey yok annem olamasaydı bu hayatın gerçek yüzünü göremezdim ve insanlar hakinda hala saf şeyler düşünüyor olurdum
😑😑Hakkında hayırlısı olsun kıymetli kardeşim..
Teşekkürler
Tanrıya
Babama
Babama
Sanırım kendime
Kendime
Herkese
Aileme...
Hayata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?