Ben aslında fotoğraf çekmeyi seven bir insanım ama bedensel engelli olduğum için bu mesleği ne yazık yapamıyorum ama Anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi üzerinden bu mesleği okudum ama pratikte yapamıyorum tabii ki çünkü makine taşımak bir yerlere gitmek engelli bir biri için imkansız bir durumu olduğu için ama fotoğraf çekmeyi o fotoğrafla ilgili olmayı seviyorum.
Ama bence imkansız diye bir şey yoktur. Sonuçta kanedyen koltuk altı değneği kullanarak yürüyebiliyorsun. Manzaralı yerlere veya gitmek istediğin yer varsa gidebilirsin fotoğraf çekmek bir hobi. Bence değerlendir derim.
Bunu öncelikle değerlendirebilmem için şu anda maddi bir imkana sahip olmam aynı zamanda benimle beraber gezecek bana destek olacak bir insana ihtiyacım var ve şu anda bu olmadığı için bunu yapamam mesela fotoğraf makinesi taşımak için yanında birinin olması lazım beni arabayla götürmesi lazım yani dolayısıyla evet imkansız değil ama belki de zamanı vardır beklemek gerek
Allah nasip eder bir gün evlenirsem bakarsın evlendiğim eşimle beraber yaparım o dediklerimi ama ben hayatta bazı şeylerin nasip olduğunu düşünüyorum Bahar yani bir şeyler yapamıyorsam belki benim için hayırlısı o olabilir dünkü sorduğum sorudan sonra birazcık kendimi hesaba çektim diyebilirim
Bencede hiç olmayacak diye bir kaygı yok illa ki bir gün olacak. Yeter ki iyi şeyleri odaklanalım. Benimde birşeyleri hayalim var ama dışardan bakınca imkansız görünüyor. Ben umudumu kesmedim hep dualar ediyorum. Hayırlısı olsun bakalım.
Belki de bizim hayalini kurduğumuz umutlardan daha güzel umutlar vardır hayatta her şeyi Rabbim bilir önemli olan burada birazcık da sebebe yaklaşmak yani oturduğumuz yerden hiçbir şey olmaz
İnsanları çünkü her insan bir manzara. Eller, yüzler… kültürlerini yansıtacak şekilde çekmek isterdim. Bunun dışında fotoğraflamaya değer her şeyi çekmek isterdim
Zamanında 4 lensi ile birlikte büyük merakla D5100 almıştım. Tamamen manzara çekimi niyetiyle. Ama iş güç hayat mücadelesi derken, bir de üstüne kitap yazma merakım eklenince dolabımda yıllardır duruyor.