Ben normalde hemsireyim bu sene okul bitiyor 🙆 ama ekstra bisey daha okumak istiyorum 3. Universite olarak 😄
Bu iki bölüm arasında gidip gelmekteyim sizce hangisi?
Bu iki bölüm arasında gidip gelmekteyim sizce hangisi?
aşçılık yani gastronomi. O sektörün içinde olan bir bölümü okuyorum. Fotoğrafçılıkla gastronomiyi karşılaştırarak tercihimi soruyorsan tabii ki fotoğrafçılık derim. ekstra bir şey okumak istiyorum diyorsun zaten. Kendi evinde yemek yapmak için aşçılık okumana gerek yok. Fakat fotoğrafçılık okuduğun taktirde kendine hobi olarak farklı şeyler katabilirsin. Hayatına renk katabilir bu. Aksi halde yapılan günlerde aşçılığını konuşturursan da mahallenin büyük ablaları da hünerlerini dedikoduyla geniş kitlelere ulaştırabilir. Hafta sonu hobi olarak fotoğrafçılık çok ideal bir seçim olur.
Aşçı değilim ama, çevremden duyduğum kadarıyla, aşçılık diyorum.
Dünya mutfaklarını da öğrenirsen, paraya para demezsin, yürüyen uçah dersin, ya da mutfak dersin, sana kalmış artık... :D
Aynen. :D
Hemşirelik de güzel bir meslek, karar senin tabii ki... :)
Anladım.
Ne güzel... :)
Fotoğrafçılık bence yaa aşçılık çok zor en azından fotoğrafcilikta gezersin ilginç anlar yakalarsin doğayı izlersin daha zevkli
Ne yapcaksın bunları edebiyat oku sosyoloji oku adalet oku…
Kursa git o zaman kısa döneme bir sürü şey sığdırsın bence aşçılık 😄
Cevap
38Cevap
İkisine de ilgim var. Fotoğrafçılığı kurslardan öğrendim. Aşçılık için okumayı düşünüyorum. Sende okul olarak aşçılığı seçebilirsin.
eğer lisede filan eğitim görmediysen aşçılıkla ilgili seçme çünkü aşçılık bölümüne gidenlerin yüzde 99 u lisede eğitim görüp gidiyor staj bile yapmış kişiler oluyor işi bilen insanlar yani
ikisi de yetenek isteyen işler hangisine daha yetenekliysen onu seç
Harika bir mesleğin var zaten, daha okumaya gerek yok. :) Ama meslek olarak hemşirelik yapmayı düşünüyor, hobi ya da ek iş için bir meslek istiyorsan fotoğrafçılığı tavsiye ederim sana. Eğlenceli bir meslek. Benim kardeşim de fotoğrafçılık okuyor. :)
Aşçılık oku. El lezzetine güveniyorsan.. Otellerde çalışırsın güzel para var. Fotoğrafçılığıda kendin hobi olarak yaparsın :)
Aşçılık oku. Fotoğrafçılık, bir hobi olarak öğrenebilirsin. Ama aşçılık daha mantıklı yaşadığımız ülkeye bakarsak.
Aşçılık kardeşim fotoğrafçılar çok prof şu an ve isim yapmışlar zor barınırsın. Millet 10 sene düğün salonunda fotoğraf çekiyor fotoğraçı olmak için.
yürüye kültür mirası olmasan da baska arkadaslarımıza da kontejan bıraksan be canım :D
ascilik derim. yutdisinda bir restorantta cok para kazanabilme ihtimalin var.
aşçılık aç kalmazsın garanti meslek talep var fotoyu pek bilen yok
ektra yerine kendi mesleğinde ilerlemeni tavsiye ederim. .
Ben de şu bölümümü bitirym kırkıma kadar ıvır zıvır ne kadar diploma varsa toplycam :)))
Tabiki Aşçılık oku iyi para var yemişim Fotoğrafçılığı bir abi var aylık 15bin alıyor :D
Aşçılık karşıdan güzel gözükür ama yorucudur. Yeri geldimi zamanla yarışırsın
21 yaşında 3. Üniversite mi.. maşallah
hadime düşmez * sen bir sağlıklı olarak aşcılık okumalısın sağlıklı yemekler yapabilirsin ama tabi sana kalmış senin hayatın senin yaşamın bize sadece yorum yapmak düşür
İkisi de güzel görünüyor ama hangisi daha çok ilgini çekiyorsa , sıkılmıcaksan o daha verimli olabilir senin için :)
Aşçılık seçerdim, güzel meslek mesela bir ıssız adaya düşşek ne bulursa onunla yemek yapmayı bilirsin, ya da aç kalma olasılıgında kalmaz
Oooo iki favorim ama fotoğrafçılık ağır basıyor galiba aşçılıkta olabilir bilemedim herkesin hayatına kimse karışamaz :P :D
asçılıkda iyi iş bulursan ii para var ama bulmazsan kaydı
Fotografcilik zor hazirlik tecrube gerektiriyor onun icin aşcılık derim
yok daha neler 3. üniversite olaraktan mı. artık iş sahibi ol kııı.
Gezip görmeyi seviyorsan Fotoğraf,
Bir yerde sabit çalışmayı seviyorsan Aşçılık.
En iyi hangisini severek yapıyor ve elin yatkınsa onu seç derim
Hangisinde kendine daha fazla güveniyorsan onu seç. İkisi de eşit ise aşçılık derim. :)
Aşçılık. Tam hayalimdeki meslek :D
Hmm meslektaş sayılırız.. ;) bende dr um ;) bence aşçılık :)
3. Uni mi? Ben ilkini zor kazacam lo
Fotoğrafçılık daha iyi ama aşçılık
Fotoğrafçılık :) bende istiyorum :)
Aşçılık Dünya Durdukça Var Olacak Bir Meslek.
Fotoğrafcılık oku, ascılık bir şekilde oluyor.
hahah benm mesleğim aşçılık tabkde aşçılık :-)
Fotoğrafçılık havası var en azından
Kaldığın ikileme bak :D
İkisi arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışıyorım şu an :D
Niçinnnnnn :D
Hayata bak 3. Üniversite :/
aşçılık iyi para var aslında
Fotoğrafçılığı severim
aşçılık oku ilerde güzel yemek yaparsın
muhendis/tip okumayan ben uni okudum demesin ya
Fotoğrafçılık
Aşçılık:)
Aşçılık.