Mağara
Asker
Gölge
Nerede
Arkadaş
Soğuk
Bu kelimeler hikayenin içinde olcak şekilde bir hikaye yazabilirimsiniz?
Asker
Gölge
Nerede
Arkadaş
Soğuk
Bu kelimeler hikayenin içinde olcak şekilde bir hikaye yazabilirimsiniz?
Bir zamanlar, ücra bir köyde yaşayan küçük bir çocuk olan Ahmet, maceraya atılmak için sabırsızlanıyordu. Bir gün, köyde dillere destan bir mağara olduğunu duydu. Mağaranın derinliklerinde, efsanelere göre büyülü bir asker yatıyordu. Ahmet, bu gizemli mağarayı keşfetmek ve asker hakkında daha fazla bilgi edinmek için arkadaşı Ali'yi yanına çağırdı.
Birlikte, mağara yolculuğuna başladılar. Mağaranın girişine vardıklarında, etraflarını saran kocaman bir gölge ile karşılaştılar. Gölge, mağaranın derinliklerinden yükseliyordu ve etrafı soğuk bir hava sarmıştı. Ancak, arkadaşlar kararlılıkla ilerlemeye devam ettiler.
Bir süre sonra, mağaranın içinde gizemli bir atmosfer hakimdi. Sessizlik, her adımda yankılanan ayak sesleriyle bozuluyordu. Ahmet ve Ali, karanlık koridorlarda ilerlerken, kalpleri heyecanla çarpıyordu. Nihayet, uzun bir yolculuktan sonra, derin bir odaya ulaştılar.
Oda, buzdan yapılmış devasa bir heykelin etrafını saran bir buz gölüyle kaplıydı. İçeri girdiklerinde, heykelin üzerinde yazılı bir not buldular: "Ben, büyülü asker, donmuş bir uykuda bekliyorum. Yalnızca gerçek bir arkadaşlık ve içten bir niyetle uyanabilirim."
Ahmet ve Ali, bu zorluğun üstesinden gelmek için ellerinden geleni yapmaya karar verdiler. Birbirlerine sıkı sıkıya sarıldılar ve içten bir dostlukla birbirlerine güvendiklerini gösterdiler. O anda, buzdan heykel canlanmaya başladı ve bir askere dönüştü.
Asker, Ahmet ve Ali'ye minnettarlıkla baktı. Onlara, yüzyıllardır süren uykusundan uyanmanın mutluluğunu yaşattı. Asker, onlara büyülü güçler ve bilgelik armağan etti. Artık köylerine döndüklerinde, bu güçleri ve bilgeliği insanlara yardım etmek için kullanacaklardı.
Bu olayın üzerine Ahmet ve Ali, köylerinde kahraman ilan edildi. Herkes, cesaretlerini ve arkadaşlık bağlarını duydu. Artık, köyleri daha da güvende ve aydınlık bir yer haline geldi.
Ahmet ve Ali, bu macera sayesinde gerçek bir arkadaşlığın, zorlukların üstesinden gelmek için ne kadar önemli olduğunu öğrendiler. Birlikte her türlü engeli aşabileceklerini ve dünyaya yardım edebileceklerini anladılar. Ve bu şekilde, arkadaşlık ve cesaretleriyle birlikte yaşamaya devam ettiler.
Bir zamanlar, mağaranın derinliklerinde, gölgenin gizlediği sırlar arasında yaşayan bir asker vardı. Soğuk rüzgarlar, arkadaşının hikayesini anlatıyordu. Bir gün, mağaradan çıkarak nerede olduğunu keşfetmeye karar verdi, umutla yeni bir arkadaş bulmak için yola koyuldu. Ancak, gölgenin esrarını çözmek için karşılaştığı soğuk zorluklarla yüzleşmesi gerekecekti.
Devamında sen yap en güzeli
Başka birsey yazdım mesaj at onu atayım
Bir zamanlar, ücra bir köyde, dağların eteğinde unutulmuş bir mağara vardı. Bu mağara, içinde sırlar ve gizemler barındırıyordu. Bu gizemli mağarada yaşayan tek kişi, eski bir askerdi. Asker, geçmişinin izlerini taşıyan, derin düşüncelere dalmış bir ruhtu.
Bir gün, mağaranın karanlık köşelerinde dolaşırken, bir gölgenin varlığını fark etti. Gölgeli figür, mağaranın içinde dans ediyormuş gibi hareket ediyor ve askerin dikkatini çekiyordu. Asker, gölgenin ardında yatan sırları çözmeye karar verdi.
Nereden geldiği ve kim olduğu soruları zihnini meşgul ederken, asker, bu gizemli gölgeyi takip etmeye karar verdi. Yol boyunca, eski dostluklarını yitirmiş, yalnız bir ruhun izini sürdü. Soğuk rüzgarlar, ona geçmişin hikayelerini fısıldıyor, ancak gerçek arkadaşlığın peşinden gitmeye kararlıydı.
Gölgenin rehberliğinde, asker uzun ve zorlu bir yolculuğa çıktı. Dağların zirvelerinden derin vadilere kadar, ikili birlikte ilerledi. Birbirlerine karşı duydukları güven, soğuk gecelerde birbirlerine sıcaklık veriyordu.
Sonunda, gizemli bir yerde, arkadaşlıklarını pekiştiren bir gerçekle karşılaştılar. Gölgeli figür, aslında kaybolmuş bir arkadaştan başkası değildi. İkisi, mağaranın içinde kaybolmuş zamanın izlerini birlikte silmeye karar verdiler.
Mağaranın içinde, asker ve kayıp arkadaşı, geçmişin hayaletlerini birlikte yendi. Bu hikaye, dostluğun soğuk yalnızlığı nasıl ısıttığını ve birbirine tutunarak karanlık mağaradan aydınlığa doğru nasıl yürüdüklerini anlatıyor.
O adam korkuttu beni
İnterneten bak bulursan yazarsin bana
Yeni kelimeler ver tekrar yazayım
Yeni kelimeler bekliyorum hadi
Bulursan san ne istersn var hadi yeni kelimeler gelsin
Biraz zaman alacak uzun olacak çünkü 10 dakika ver bana
Bir zamanlar, gökyüzünde rengarenk kanatlarıyla süzülen bir melek yaşarmış. Bu melek, adı Melis'ti ve kedi dostlarıyla tanıdığı sevimli bir kasabada yaşamaktaydı. Melis, tanrısal güzellikteki kedisini yanında bulundururken, kasabanın huzurunu koruyan bir varlık olarak biliniyordu.
Kasabanın büyük bir parkında, Melis'in kedisinin oyun arkadaşı olan tatlı bir kedi sürüsü bulunurdu. Bu kediler, kasabanın gizemli atmosferini paylaşırlarken, Melis'in melek kanatları altında bir arada uyum içinde yaşıyorlardı.
Bir gün, tanrısal bir güzellik taşıyan büyük bir çiçek bahçesi kasabanın yakınında ortaya çıktı. Bu çiçek bahçesinde, her biri farklı bir tat ve güzel koku taşıyan çiçekler açmıştı. Melis, bu büyülü bahçeyi korumakla görevlendirildi ve kedisini yanına alarak çiçeklerin arasında dolaşmaya başladı.
Bülbüller, çiçek bahçesindeki güzellikleri şarkılara dönüştürüyordu. Melis'in kanatları altında, kasaba halkı bu büyülü bahçeye akın etti. Herkes, tanrısal bir dokunuşun varlığını hissediyor ve kasaba daha da güzelleşiyordu.
Bir gün, Melis'in çiçek bahçesine kattığı karanfiller, beklenmedik bir şekilde özel bir güçle doldu. Bu karanfiller, kasabanın her yerine güzellik ve sevgi yaymaya başladı. Tanrısal bir dokunuşun, sadece gökyüzünde değil, kasabanın her köşesine ulaştığını gösteriyordu.
Melis'in melek kanatları, kasabanın üzerinde bir gölge gibi süzülüyordu, ancak bu gölge, sevgi dolu bir kucaklamaydı. Kasaba, melek, kedi, tanrısal güzellik, büyük tatlılık, güzel koku, karanfil ve bülbülün bir araya geldiği bu hikaye, kasabanın kalbindeki sevgi ve güzellik dolu bir masalı anlatıyor.
Devam mı
Yeter bence her hikaye yeteri kadar
Bulamazsın arayabilirsin
Cevap
4Cevap
Hayır yazmadım, roman yazıyorum.
Ödevini bize mi iteliyosun
Ödev mi bu
Uğraşamam
Renk
zamanında yazardım
artık ilgilenmiyorum. 500 kelimelik anahtar kelimelerin kullanıldıgı yazılar yazıyordum. bu da ona benziyor
ödevini ben yaparsam kendini geliştiremezsin. iyilik gibi görünen kötülük olur. :) Yoksa yardım etmeyi çok isterim :)
Savaşta esir düşen iki askerin soğuk fırtınalı bir kış günün de esir kampından kaçarak peşinden gelenlerden saklanmak için bir mağaraya saklanmasından, geceyi geçirmek için uyumaları, sabhına arkadaşının kaybolması ve bir süre sonra mağarada garip şeylerin olmasıyla gölgeler görmesinden. Geride kalan bir askerin kaybolan arkadaşının nerede olduğunu bulmak için mağaranın derinliklerine yolculuğundan bahsedebilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?