Evet seviyorum tabiki! Edebiyatla birebir ilgiliyim. Okumayı ve amatörce yazmayı seviyorum. Ayrıca ünlü ressamların tabloları da fazlasıyla ilgimi çekiyor. O tabloları yorumlamaya çalışıyorum..
Çok iyi. Dereceniz için tebrik ederim. Evet kesinlikle ruhu dinlendiriyor ve iyi geliyor. Bir şeyi severek yapmak güzel şey. Başarılarınızın devamını dilerim :)
Resim, müzik ve dans... Müziğe aşırı ilgim var, seviyorum... Dansı çok severim , ilgim var... Ama kursa gitmedim. Gitmeyi çok istiyorum. Bunu bir gün yapacağım... Resim zaten hayatımın bir parçası çok severim. Resimde ileri derecede iyi olmasamda bir şeyler az çok çizebilirim. Ve benim alanım normaldede çizim zaten. Ama öyle çizim değil tabi... Binalar üzerine... Yinede normal resimdede iyiyim. :)
eser sanatçıdn bağımsızlasip anlamını yorumcusuyla bulduğunda sanatçının çocuğu doguran anneden bir farki kalmiyor. böyleyken sanatçının hangi dalda üretim yaptığının pek bi kiymeti yok benim için. he estetik duygumi beslemek için ilgi duyduğum alanlar olabilir ama bunlar benim sanata olan ilgimle alakalı değil demek istedim