AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Tammm varoşşşş, tiki kız, makyaj güzeli, estetiği guzellıgı o selilütli bacaklarını açarak elde ettiklerini sanan ‘Türk kızları’na göre bir kurs olmuş.
Rezalet bu ya. Ben zaten böyle yerlerin kapatılması gerektiğini düşünüyorum.
Harika bir noktaya evriliyoruz geleceğimiz pırıl pırıl
Milleti yavaş yavaş hazırlıyorlar pavyonda danstı sonrası malum bir kadehe pompa
Bütün saçma şeyler bir gün popüler olacak bu sözümü unutmayın 😀
Valla erkekler aç köpek gibi tepkiler verdi kadınlarda hazirola geçti hem kadin kocasina giyinip süslenip bilir oynayanilir ama erkeklerde dışarda göreceğine karisinda Görsün bende elbiseden sipariş ettim kocam pavyona gideceği için mi hayır hicbkseyde eksik kalmasın bazı şeyler karşılıklı
Süpersın
İşte gerçek kadın 😘🌹
Pavyona gitmesin kocalar diye oya sen yanlış animsamissin🤣🤣
Ne kadar da gerekli aman da aman zaten dans kursu var, pavyon dans kursu ne alaka
Bir dizi yüzünden ülkenin düştüğü durum korkunç
Gidenlere iyi eğlenceler ne heveslendim nede gittim
pavyon bos muhabbet ha gittim mi gittim kari almadim ama gidip iki egleniyorm ortama bakiyorum icecegimi icip cikiyorum ordaki karilar bos ne seks yaparlar ne gorusurler bizim bi akradas vardi bana ismarlardi hem kendine alirdi kari hem benim yanima onlardan bir kac tanesi ile takildim ama gidip kari almam mekanda bos muhabbet
Bence gereksiz demeki pavyon konstlari lazim kadinlazim allah belasiji versin gercek ise bu
Allah akıl fikir versin diyorum başka bir şey demiyorum...
Neden olmasın bunu mekan olarak değil eğlence ve aktivite olarak düşünmek gerekir.
Yazıklar olsun bi bayanı bu kadar aşağılamak nedir ya pavyon nedir yaa gerçekten üzülüyorum
Pavyonda zorla çalıştırılan bir kızı övmeyin diye milleti linçledikten sonra bayanlarımız🤦♂️
Bu acımasız ve utanç duyulacak bir kültür. Neye heves edeceğini şaşırıyor kadınlar…
Pavyon dan kültür mu olurmuş? Ahlaksızlık yuvası önermem
Abi o kültür ne zaman kültür olmuş. Kadın bedenin ticareti bu da. bizim kulturumuz olaamaz
Boş iş ne gerek var saçma sapan şeyler çıkartıyorlar
Bu gerçekse bi o eksikti faydalı bisey yapsalar şaşırırdım zaten
Bu nedir ama ya insanlar ne yapacaklarını şaşırdılar artık, eee ne kadarmış fiyatı bari 😂
Eğer içinizde o olmaya fah olmaya ruh varsa zaten bir yoldan sonra bu yola giriyorsunuz, ama ben Müslümanım ne işim var diyorsanız zaten biliyorum yapmayacaksınız.
keşke fabrika açılsaymış Ankaranın işe giremeyen çalışamayan gençleri işe girer bi işe yardı en azından
Ülkenin kendisi pavyona döndüğü için gerek var bence!
Ben bunların fonlandığını düşünüyorum bu kadar basitliğe gitmek mantıklı değil
Dünyanın en boş şeylerinden biri olabilir. Bunu öğrenmenin amacı ne acaba..
Burası Türkiye. Bir dizide ufacık bir sahne popüler olsa yeterli. Akım anında o yöne döner.
gerek yok. iğrenç bir dans. estetik değil eğlenceli değil... koca bir hiç.
Şuna da özendirdiler ya milleti yuh gerçekten midem kalkıyor artık
boyle diziler yaparak sacma sapan seylere ozendiriyolar insanlari
Tahmin etmiştim böyle bişey yapılacağını. Pavyonlara kalifiye eleman yetişecek.
Suç bu tür dizilerin yayınlanmasına izin verenlerde
çiftlerin yeni fantazisi olacak gibi duruyor
Onlarda erkeklerini tahrik etme ve pavyona kaptirmama derdinde 😂
Onlar ücretli kons adayları o yüzden her dersi alırlar.
Bu ülkenin pavyona değil After partiye ihtiyacı var biraz da bunu abartıp konuşun
Sosyal medya çok güçlü bir yer gerçekten. Ne popüler olursa o yapılıyor çok tehlikeli bir durum
Pavyona gittiklerinde oynarlar onlar için gerekli ama bizim için saçma
boş boş şeyler gene ünlü olmaya devam ediyor
Bütün ülkeyi dilber yapacaklar valla sıkıntı büyük :D
Herkesin evi pavyon olsun, kocalarınız pavyona gitmesin sloganıyla mı kurs açılmış acaba? Mantığı nedir yani
:) evdekı ateslı kadınlar
Ahahaa. Evdeki pavyon yıldızları
aYnen dert dinlenır 1000 tl sen almak duş 500 dolar
Pavyon hayatına hakimsiniz maşallah. Ben bilmiyor 😂
sen dans etmeyı ogren gerısını koca halleder :) veresıye ya da k. kartı oluyo mu
Öyle bi ilişkimiz yok kocamla. O da bilmez zaten bu işleri
hımm dans etmeyı ateslemeyı sevmez mısın ıstese
nassıl gıyınırsın evde pekı
Mutluluklar bence para kazanıyorlar bacım aptalı kerhanede akıllısı meyhanede çakışır
Bu kültürü öğrenmeye kadınlarımızın kızlarımızın ihtiyacı mı var? pavyona düştükleri yetmiyor birde kadınlarımıza kızlarımıza bunun dersini mi verecekler. Yazıklar olsun
Ülkeye bı kütüphane bilim merkezi yapmazlar açtıkları şeye bak
Fazla entellektüelsin sen soruya göre 🙃🙃
Dansın nerede yapıldığından bağımsız hareketlerin leşliği beni benden alıyor..
Pavyon güzelleyen dizi yüzünden bunlar. Yakında genelev güzelleyen diziler de çıkarsa hiç şaşırmam.
hepımız hrant dınkız hepımız pavyoncuyuz :))
salın napmak istiyorlarsa istesinler hem haklılar onlarda pavyonda çalışmayı düşünüp pavyon dansını ana karninda mi öğrenecekler
Ahlak bekçisi gibi davranıp duyar kasmayın
2024'teyiz bazılari hala saygıyı öğrenememis
En az 50 lik kokusmus koylu dayilarin masasina oturup askim ayagi cekmek icin kursa mi gidilir jdjajjd
Vay arkadaş ne kadar doluymuşsunuz, linçlemeye ne kadar hazırmışsınız böyle.
Videoda dans dışında bir şey mi görüyorsunuz anlamıyorum ki.
Bu dizi olayini neden çok ciddiye aliyoruz millet olarak ben anlamıyorum dizide ölmüş karaktere mevlüt okutan pavyon da çalışan biri gibi oynamaya calisan kurslar açan başka millet yok neden iyi örnekleri almiyoruzda kötü ornekleri alıyorz 😒
Bu dizi zaten pavyon hayatının karanlık yüzünü anlatmıyor mu öyle biliyorum teşvik yok diye düşünüyorum ama yine ne kadar doğru bilemem
Ne alaka konusu bir dram hikayesi
Ha gayret! Başımıza taş yağdı yağacak az kaldı biraz daha gayret. kanka topluluğu. Bir de marifetmiş gibi videoya çekip atmışlar.
Peki şunu sorayım. Normalde sen onlardan daha edalı cilveli ya da öyle olabilecek bir bayan olarak mı bu eleştiriyi yapıyorsun?
@Kriminal_Kalp Boş yapma işine bak.
Tabi işine gelmedi
Ogrenip nabacaklar pavyonda or... buluk.. u yapacaklar millet sacmaladi iyice yuzune. or.. s.. bu desen laf ederler yapmaya çalıştıkları ne peki
Yesilcam filmlerinden birinde yilmaz güneyin bir repligi var "bosverin or... sbu olacaksa okumus. or.. sbu olsun" diyor
İşte milletin karısını kızını yavaş yavaş bacım teşvik ediyorlar. Bu kursu açan şerefsizin evladına da karşı çıkan yok😡.
*yavaş yavaş O🇷🇺buluğa teşvik ediyorlar.
Pavyonda çalışan aylık 200-300k götürür. Okuyup yüksek lisans 🧑🎓 yapan kızlar ise aylık 17000₺ harçlık alır welcome to Rte country
Dans dans olsaydı bir şey olmazdı.
İnsanlar dizilerden bu kadar etkilenmemeli.
Bu kursa ya pavyona gitmek için giderler ya da diziden etkilendikleri için giderler.
Güzel bulunacak bir şeyi yok
Kanunlara uygunsa dileyen diledigini yapmakta, is yeri acmakta ozgurdur. Kimse kanunlardan ustun degildir. Gerek olup olmadiginada halk karar verecektir, gerek yoksa 1 ay sonra kapanir zaten.
Eski sevgilim çok gider. Benim midem bulanıyor doğru bulmuyorum orada ki oynayan kizlara üzülüyorum
ne saçma şey varsa milletimiz onu akim yapıyor