AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Tabi ki gerek var. Kadınlar ögrensin evde kocalarına yapar😀😀😀😀😀
1 bardajk ıckı de ıcerler 1000 tl alırlar kocadan
@anticooor07 Ne olcaktı
mutlu son
@anticooor07 hahaha
naz yaparmıydın yoksa dansın sonu mutlu mu bıter
@anticooor07 napacan abi
merak pavyon guzelı
O kızların çogu mecburi yapıyor enayiler de pavyoncu kvtları zengin yapıyorlar
Öyle demeyin güzel para var ve çokta güzel oynuyorlar bence bende öğrenmeyi isterim
Kaç para istiyorsun
😂😂
Mesaj atabilirsin anlaşırız 😄
Bu diziler direk yasaklanmalı bence çünkü bizim toplumumuz maalesef kötü şeyleri yaşamaya istemeye çok hevesli ve istekliler aile ve toplum yapısını bozduğunu düşünüyorum
Amaç eğlenmek illa pavyona gidip oynayacak halleri yok ya bence eğlenceli gözüküyor
Hiç gerek yok tabiki ama birazda Ankara'da gece alemini daha fazla yansıttığı için bide erkek milletinin gece hayatı ve eğlencelerine düşkün olduğu için olabilir
zenginlere metres yetiştiriyorlar demekki, ben böyle anladım
Kimse mecburi bişey yapmıyor öyle kolay ve güzel para kazanıyorlar ki işlerine geliyor kimse boşuna mağdur edebiyatı yapmasın günlük 4-5 bin lira para kazanıyorlar bu da işlerine geliyor
Pavyona giden eşlerini evde tutmak için öğreniyorlardır
bunun için kursa gerek var mıydı ben bıle bu eğreti halimle ıkı gun kıvırtarak prof olurdum
Beni hiç alakadar etmiyor bence sizide etmesin isteyen istediğini yapar sanki herkes mükemmel milletin hayatına burnumuzu sokmak kaldı bir.
Dilber evin Barkın yok mu
Yokkkkk
Yani dizi okey izlenir de çok abartilmadi mi sizcede💃
herkesin kendi seçimi isteyen gitsin gitmeyende bu kadar yuhlamasın lütfen
pavyon ortamına giden gider ona karşı bir şey diyemezsin ama sanki çok normal bir şeymiş gibi de kızları buna kanalize etmek çok sahtekarca
Kadinlarin yorumlarina baktimda geneli elestirmiş ne var orenip kocanıza yapsanız sora kocam beni aldattı
Popüler olan ne varsa orada olma çabasında herkes. Bunu öngören ticari kafalarda bunu değerlendiriyor.
hadi hayırlı uğurlu olsun pavyonda oynayan oynayan kızlar dünden razı eyi eyi oynatırız artık kjopdfjl
O kadar mide bulandırıcı ki...
Bunlar ve böyle insanlar içi askerlerimiz şehit oluyor yazık nerde. Boş iş var orada Türkiye
Ya hepside çok güzel kızlar. Neden böyle yapıyorlar çok üzülüyorum.
çırkın kadın yoktur kı pavyonda
Şaşırmiyorum artık coktan bu ülkeye olan umudum tükendi cünkü
Hangi konu da?
Bilemem kocanı pavyondan veya meyhaneden toplamak istemiyorsan ögren derim bence
karayip dansı ya da tango olsaydı daha eğitici olurdu
Çalışmayacaksa gitmeye gerek yok.
Nerden biliyorsun belki orada çalışırsın ileride 😉
Öğrenip kocama oynarım iste ne güzel pavyona gitmez lavuk
Doğru karar
Abi bu ülke, bu toplum nereye gidiyor. Bence biraz oturup bunu düşünelim.
Var.
Bir şey olmaz
Hemen gelir ahlak bekçisi dangalavuklar
Her şeyin moda olduğu bir dönemde, pavyonda eksik olmasın..
Böyle bir kültür mü olur ya. Çığrından çıkmışlık bunu kültür olarak belirtmeyelim. ❌
Öğrenmeye gerek yok eğer ben o masada bu masada oynarım diyor san öğren
Kadınları kons olmaya heves ettiriyorlar. Aman ne şerefli bir meslek.
Septa Baelor'u patlattığım için şu an pişman oldum. Böyleleri "shame walk" hakediyor.
Aksine öğrensinler. Daha profosyonel yapılırsa o ortamların da kalitesi artar belki
Pavyon iyi biyermiş gibi pavyon da çalışmaya merak ediyor lar
Leş gibi ülkeyiz kısa ve net
Hayret gercekten daha ne duyucaz acaba
K@şar olmadığım için gerek duymuyorum
Oryantal dans kurslarına giden kadınlar dansöz olmadgna göre bu kursa gidenlerde pavyona düşmez gereksz tepkiler bnce
Bunu da normalleştirdiler. d
Bir o eksikti ülkede 🤣
Kocalar sevgililer elden gitmesin diye öğreniyorlardır
Gereksiz buluyorum.
Boş iş ama hedefin o yöndeyse normal
Uzak olsun umrumda değil..
mal çok ülkede.
Kurs bitince hepsi or pumu olacak yani nkdnxjsnzjs
Bu ulkeyle ilgili hayal kurmaya gerek yok.
Etik yok, bitmis.
Evlerde bi pavyon dansi eksikti anladik ulke pavyon gibi zaten de... yani... tiksindim ya wala tiksindim..
Raki, turku, pavyon... ulkenin dokusuna bak... yyyy
Bitirince ne olunuyor yollu mu
ayıp etme.
Ama onu öğrenen o ortamai da merak edecek haksız mıyım
bir o kalmıstı acılmayan
Bazılarının kanında var yapacak birṣey yok
Dans kursu ok ama pavyon ne alaka
Allah akıl fikir versin
Çok gereksiz birsey bana göre
Bana ters ters olmayan gider
Demekki beceremeyenler var
Çok meraklılar. rospu olmaya
Ağır olmuş
Pavyonda çalışan kadinlar bacım değildir. Bir sakin ol şampiyon. Önce bilgi sahibi ol sonra fikir beyan et rica ederim
Bacım değil o... pu yazdım. KS böyle çevirdi
@dobracidede Emeğiyle çalışmak yerine bedenini sergileyerek para kazanan kadınlara ne denir?
Haklısın ama insanlara öyle denmez bence. Nedenini falan bilmiyoruz belki çaresizlikten belki para hırsı. Daha kötüsünü yapan bir sürü insan var vs vs uzun hikâye.
Bedenini sergileyen satis temsilcileri, striptizciler, vücut gelidtirmeciler de var, onlar da mı o... pu? İnsanları yargılamak ve yaftalamak bu kadar kolay olmamalı
@dobracibaba vücut geliştiren kadınlar ayrı pavyon ortamı ayrı çok masum düşünüyosunuz o pavyona giden adamlar yetenek izlemeye gitmiyo
@MuTLu06ank çaresiz kalan her kadın bu işi yapsaydı heryer pavyon olurdu. Ama hoşunuza gider tabi sizin birşeyler başarmış emeğiyle hakkıyla çalışan kadınlar ağır gelir size
Pavyon bir kültürdür ve rivayete göre pavillon yani misafirhane yani han kültüründen gelir. Bir eğlence kültürüdür çıkış noktası olarak. Ayrıca sonu illa cinsellikle bitecek diye birsey yok. Burada kadının işi aslında müşterinin daha çok içki içmesini sağlamak. Yatak tamamen taraflara bağlı ve zorlama deği. Bir aldatma olacaksa her yerde olabilir illa pavyonda olması gerekmez
Bir bu kalmıştı sjsjs
Fuhuşun kültürü olmaz.
Herkes kendine uyan çöplükte yemlenir