Kültür & Sanat Hangi bilim dalıyla ilgileniyosunuz? 3ue30j Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yapay bilimleri matematik bilimleri doğal bilimler sosyal bilimler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl ben sosyal bilimlerdeyim Hangi bilim dalıyla ilgileniyosunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Bütün gerçek bilimlerle ilgiliyim. Biyoloji özellikle ilgimi çekiyor 0 3 Yorumla 3ue30j +1 yıl maetmaik bilimi yani Yorumla ruby87 +1 yıl Matematik bilim değildir. Bilim yapmamıza yardımcı bir dildir. Bilimin alfabesi diyebiliriz. Yorumla Aakif55 +1 yıl birde biyoloji doğa bilimlerine giriyor Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Doğal bilimler çok güzel ve en eğlenceli bilim dalı ahaha 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Genel olarak çoğuna ilgi duymakla birlikte sosyal bilimlere karşı daha meraklıyım.. 0 0 Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Ben herbokologum 2 2 Yorumla 3ue30j +1 yıl bende Yorumla zsrndr +1 yıl Memnun oldum Yorumla
Bigdadyy Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl sexoloji 0 1 Yorumla 3ue30j +1 yıl vayyy bende ilgileniyom Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sosyal olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bütün gerçek bilimlerle ilgiliyim. Biyoloji özellikle ilgimi çekiyor
maetmaik bilimi yani
Matematik bilim değildir. Bilim yapmamıza yardımcı bir dildir. Bilimin alfabesi diyebiliriz.
birde biyoloji doğa bilimlerine giriyor
Doğal bilimler çok güzel ve en eğlenceli bilim dalı ahaha
Genel olarak çoğuna ilgi duymakla birlikte sosyal bilimlere karşı daha meraklıyım..
Cahil Bilimleri keenks
Ben herbokologum
bende
Memnun oldum
sexoloji
vayyy bende ilgileniyom
Matematik bilimleri
Doğal bilimler
Sosyal olabilir
Antoploji