Kitabın bütün keyfini kaçırarak okudum. Neden alakasız bir yerde kitabın sonunu gördüm ki ben🤦♀️

Kitabın bütün keyfini kaçırarak okudum. Neden alakasız bir yerde kitabın sonunu gördüm ki ben🤦♀️

Yerine göre ama çok çok takılmıyorum olay oraya nasıl geliyor çünkü bilmiyorum. Bi kitabı mesela öyle bitirdim sonunda olanı bilerek 😂 değilse hala okumazdım. İnsanı içine çeken genelde olaylar bence. Hani şey de olabilir spo al ufak ama sonucu görmeyecek kadar.
İlgimi çeken ve gerçekten merakımı celbeden bir kitapsa yine de okurum. Ama tavsiye üzerine elime aldığım, beni çekmeyen bir kitapsa bunu bahane eder okumam.
Çok güzel bir kitap 🥲♥️
Geçmiş olsun :)
Ve Martin kendini soguk sulara birakır
Cevap
16Cevap
Hayır etmezdim. çünkü içimde okuma isteği kalmazdı bildiğimden.
Sonunu öğrendikten sonra okumaya devam etmek boşa zaman kaybı gibi geliyor bana. Ne heyecanı ne de okuma isteği kalmıyor içimde.
Devam ederim, istesem de bırakamam. Bir kere okumak istediysem o kitabı okumadan bırakmam.
Kitap için spoiler yiyecek bir ortamım hiç olmadı ya 😂
30 yaşında okumayı öğrenen arkadaşım var 😂😂
Nasıl sayfalara takılıyorsan artık 😂
spoi yemeyi seviyorum ben ya mdkdm çok büyük olmadığı sürece😃
Spoiler yemem o kitabı okumama engel olamazz. Ama okurken daha az keyif verir o ayrı.
Spoiler yediğim yere kadar dewam ederim. Sonu değilse devam eder, bitiririm.
Etmezdim sanırım. Sen en iyisi başka bir kitap oku.
İyi bari, en azından içinde kalmamış olur.
Spoilere inanamıyorum 😄
Kitabın içine girdiğimde her şeyi unutuyorum zaten , spoiler verseler de aklıma gelmez
Evet.. Şu an okuduğum kitap, okumayı çok istediğim bir kitaptı ve kitabın henüz başındayken sonunu öğrendim ama devam ediyorum. 🫠
Okumaya devam ederim sanırım daha önce başıma gelmiş bir durum değil ama okumak güzel bu ayrıntı beni kitaplara çekiyor.
Çok beğendiğimden ikinciye okuduğum kitaplar olmuştu spoiler bile kesmez beni okumayı istiyorsam
Moralim bozulur. Bi sey okurken sonraki cumleyi gormemek icin bile elimle kapatiyorum
Hayır ama hepsini verirse zor ama bir iki yerse merak ederim heyecanlanırım
Spoiler yediğim hiçbir şeyi yapamıyorum dskljhfaklsdjgas
Heyecanı kaçtıysa okuyamam 😄
Orada başrol biziz ondan 🤣🤣
😂 ben de seni seviyorum bebeim 🖤
Film olsa izlemeyebilirim ama kitaba devam ederim. Kitap okurken benim hayal gücümde canlanan sahneler önemli.
Aşırı bir spoiler varsa okumam asla
Kitabı kafasına geçirseydin
Kitabın sonunu görmüşken de okudun mu😂
Evet okudum 😬😂
Kötü olmuş 😂
yoo bu çok iyi bir kitap
yine de okunur
Kitap gerçekten çok iyiydi o yüzden sonunu daha kitaba başlamadan önce bilmeme rağmen yinede okudum.
ben de öyle bir inat var başladığım zaman hoşuma giderse konusunu komple öğrenmiş olayım yine de okurum dsfgssghs
Anlamadim ama neyse🤔
Okurum ama istemeyerek hızlı içten heyecanlı olmaz
Evet. Okudum da. Film dizilerden de spoiler yedim umursamadım izledim
Ben spoiler çok severim sonu gelene kadar meraktan ölürüm yoksa
elbette. kitap bu, film değil ki sonu önemli olsun
Okurum kitaptan herkes aynı sonucunu almaz
Tadım kaçar. Okuyamam.
Hayır ya sarmiyor
Evet okurum nolmus yani.
büyük ihtimalle hayır
Artık edemem
Ederim.