AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Sinirlar
Ne zaman evet
Ne zaman hayir demesini bilmeliyiz.
Kitap okumak muhteşem bir etkinlik herkeze tavsiye ediyorum ilk basta sıkcı olabilir beyin aliskin degil bir sure sonra alisicak ve degisimi hissedeceksindir kitap okuyalim mutlaka
Doğan Cüceloğlu- tüm kitaplarını
Cok guzel soru bu onerilerden bi kacini alirim bende
Suç ve Ceza & Tutunamayanlar.
Gece yarısı kütüphanesi son dönemlerde çok popüler abartı gibi görünse de okunması gereken bir kitap
Biri polisiye mi dedi o zaman Ahmet Ümiti okuyun. Bir İstanbul Hatırası
İyi okumalar...
Boşluk hissi dr jonice wèbb
Bak işte bu konu benim ilgi alanım
Jose saramago körlük ~Görmek.
Olasılıksız kesinlikle..
George orwell 1984
Kürk mantolu Madonna
Uçurtma avcısı
Tek kitap okudum oda var mısın doğan Cüceloğlu
Chuck Palahniuk - Dövüş Kulübü
Dostoyevski Yer Altından Notlar
Beyaz zambaklar ülkesi
okuduk cin ali tommiks texas vs. öneririm
Beyaz zambaklar ülkesinde
Finlandiya nın bir bataklıktan bugünlere nasıl geldiğini anlatan çok güzel bir kitap ayrıca Atatürk ün okullarda okutulmasını önerdiği bir kitap
Ama en sevdiğim tarz da polisiye ya ona neden sınır koydunuz ki sonuçta yaşanmış olaylar anlatılıyor 🙂🙂
Vallahi hiç aklımda tutmadım hoşuma gideni okurum
İlker başbuğun kitabı güzeldi
Bir çift yürek
Mine söğüt deli kadın hikayeleri
İlginç duruyor, içerik nedir?
toplumun baskıladığı, kurumların kısıtladığı, kuralların heba ettiği, farklı olduğu için dışlanan, yok edilen; güçsüzlüğe, delirmeye, cinnete terk edilen kadınları anlatıyor.
Sanırım okurken bende cinnet geçiririm. Ama bir bakacağım, teşekkür ederim..
Mine söğüt çok iyi bir yazar benim açımdan dili ve anlatımıyla onun dışında Azra Akilah kohenin kitaplarını öneririm hayatı da ilgimi çekmiştir
Teşekkür ederim : )
Aşk ve gurur 💗
Bu kitabı çok merak ediyorum hemde çok. Siparişler geldikten sonra sanırım ilk başlayacağım bu kitap. Çok teşekkür ederim zaten alacaktım, sepette kendisi : )
Keyifli okumalar rica ederim ☺💗
Körlük
İçerik alabilir miyim?
Adı bilinmeyen bir ülkenin adı bilinmeyen bir kentinde, arabasının direksiyonunda trafik ışığının yeşile dönmesini bekleyen bir adam ansızın kör olur. Ancak karanlıklara değil, bembeyaz bir boşluğa gömülür. Arkasından, körlük salgını bütün kente, hatta bütün ülkeye yayılır. Ne yönetim kalır ülkede, ne de düzen; bütün körler karantinaya alınır. Hayal bile edilemeyecek bir kaos, pislik, açlık ve zorbalık hüküm sürmektedir artık. Yaşam durmuştur, insanların tek çabası, ne pahasına olursa olsun hayatta kalmaktır. Roman, kentteki akıl hastanesinde karantinaya alınan, oradan kurtulunca da birbirinden ayrılmayan, biri çocuk yedi kişiye odaklanır. Aralarında, bütün kentte gözleri gören tek kişi olan ve gruptakilere rehberlik eden bir kadın da vardır. Bu yedi kişi, cehenneme dönen bu kentte, hayatta kalabilmek için inanılmaz bir mücadele verir. Saramago’nun müthiş bir gözlem gücüyle betimlediği bu kaotik dünya, insanın karanlık yüzünün simgesi.
Körlük, ürkütücü bir roman, beklenmedik bir felaketi yaşayan bir toplumun nasıl çöktüğünün, nasıl bencilleştiğinin ve değer yargılarını yitirdiğinin hikâyesi. Konusunun ürkütücülüğüne rağmen olağanüstü bir şiirsellikle anlatılmış bu unutulmaz roman, usta yazarın belki de en etkileyici yapıtı.
Teşekkür ederim.
İskender Pala / Od mutlaka oku
İçerik alabilir miyim?
Kitaptan bir kesit; Sanki bir erik dalına çıkmıştım da orada üzüm yiyordum ama bahçe sahibi gelince cevizlerini neden yedigimi sormuştu. Her şey ruhum kadar karmakarışıktı.
Bir göz atacağım, teşekkür ederim.
Sevgilinin gözünden akan bir damla, bir erkek için ya hazinedir ya da hazineyle tartılır.
Ömrüm tükeniyordu ve galiba ziyandaydım.
Benim ruhum bir ırmak gibiydi, akmak, çırpınmak, devinmek, koşmak istiyordum.
Bu ne dert idi, derman bilinmez idi; ya bu ne yare idi zahmı belirlemezdi. Kenan ilinde Yusuf'u yitirmiş gibiydim, Yusuf'u bulsam Kenan bulunmazdı. Aşk pazarında canlar satılıyordu da, satılık canımı alan bulunmuyordu...
Ruhsal zeka
İçeriğini kısaca alabilir miyim?
Ksiisel gelisim. Guzel akici akilda kalici degerli bilhiler var. Kisisel gelisimde yeri ayridir
Teşekkür ederim göz atacağım birazdan..
Oğuz Atay-Tutunamayanlar
Bunu ekledim bile sepete, nasip olmadı daha önce okumak. Teşekkür ederim.
Rica ederim keşke daha önce alsaymışsınız okumasanız bile milyor milyar oldu fiyatı çünkü ben alırken 36 liraya mı ne almıştım 🥲
bence kutsal kitabımız kuranı kerimi okumaya başlamalıyız çok geç olmadan...
Joseph Murphy - Bilinçaltının gücü
İçerik nedir peki?
Bu yaşadığımız hayat tamamen zihnimizin senaryosu bunun farkındalığını saplayan bir kitap ve bence herkesin muhakkak okuması gerekiyor iç dünyan değişirse hayatının değişmesi kuvvetle muhtemel..
Dikkatimi çekti, bakıyorum hemen. Teşekkür ederim..
Rica ederim
Küçük Prens, Çalıkuşu
Tutunamayanlar
Ekledim sepete bu kitabı, teşekkür ederim.
İktidar iyi bir kişisel gelişim kitabı.
Masumiyet müzesi
Tolstoy... İNSAN NE İLE YAŞAR
Khaled Hosseını- Uçurtma Avcısı
Kitap okuduk ne oldu
eyvallah kitapları.. yazar hikmet anil Öztekin 😀
Senden önce ben
"Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku"
Beyaz dis
Osho kendini bulmak
Beden Dili - Joe Navarro
Beautiful woman 🥰
çürük vişne okumalısın seri 5 kitap
Serenad - Zülfü Livaneli
Kuran
Zar Adam
Kavgam
İçeriğini kısaca alabilir miyim?
Almanya ve Alman insanı hakkında seni derin ve hayranlık uyandıracak bir yolculuğa çıkaracak sanatsal ve tarihi bir başyapıt. Kitapta erdem ve ahlaklı siyaset örneği işleniyor.
Erdem ve ahlaklı xd
Teşekkür ederim, bakacağım müsait olduğumda..
Sen 17 yaşımsın
Suç ve ceza
Kesinlikle vladimir bartolun alamut kitabı
İçerik alabilir miyim?
Tarihi kurgu. Alamut hasan sabbahın fedailerinin olduğu kale orada yaşanılanları anlatıyo diyebilirim özetle
Teşekkür ediyorum.
Fareler ve insanlar
Kürk mantolu Madonna
Bunlar da ilgimi çekiyor, teşekkür ederim. Fareler ve insanlar sepette..
Fareler ve insanlar okuyorum çok ilgi çekici değil elimde
Simyacı ilk okuduğum
Ayşe kulin veda
Çok var hangisini yazayım ki
suç ve ceza- dostoyevski
Gazap Üzümleri
Cizgi roman
İnsanın anlam arayışı
dağa taşa çaka çaka sherlock aq
11 22 63