Ya olum okuyusu falan desen neyse zevklere karisilmaz deyip geccemde böyle zevke karisilir aq nasil profosyenel sarkici bile olmayan biriyle babanin senini kiyaslamakla kalmiyor bide ondan üstün tutuyosun senin ben kulagini s. ikim gece gece yav
0
5 Yorumla
Soran
2 ay
Muslum gurses'i arada acar dinlerim oyle niluferi severim falan ama Timucin Ozen'in muslum sarkilarini hergun acip acip dinliyorum cok hosuma gidiyo ozellikle de itirazim vari dinlerken cok huzunleniyorum
Bende aynı şeyi düşündüm sonra babaya ihanet mi ediyorum diyip, Timuçinin şarkılarını sildim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Kulağında sıkıntı var derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Yersin
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Timucin esen'in muslum filmi icins eslendirdigi muslum gurses sarkilari Muslum gursesin sesinden daha guzel desem linc yer miyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence de Timuçin daha güzel söylemiş.
Ya olum okuyusu falan desen neyse zevklere karisilmaz deyip geccemde böyle zevke karisilir aq nasil profosyenel sarkici bile olmayan biriyle babanin senini kiyaslamakla kalmiyor bide ondan üstün tutuyosun senin ben kulagini s. ikim gece gece yav
Muslum gurses'i arada acar dinlerim oyle niluferi severim falan ama Timucin Ozen'in muslum sarkilarini hergun acip acip dinliyorum cok hosuma gidiyo ozellikle de itirazim vari dinlerken cok huzunleniyorum
https://youtu.be/yIyawhHjzQI?si=KDkxsyz1NqQrPUF8 al bide burdan dinle bakalim ayni hüznü kac kat yasiyosun
Biliyorum ki zaten sarkiyi
Tamam bilmiyosun demedim ki burdan dinle diyorum iste
Yani dinledim istee
Aynen öyle. Özellikle Taşa Verdim Yanımı türküsünü Müslüm Gürses'ten 7316 kat daha iyi söylemiş.
Bende aynı şeyi düşündüm sonra babaya ihanet mi ediyorum diyip, Timuçinin şarkılarını sildim.
Kulağında sıkıntı var derim
Yersin