Güzellik & Bakım Kıvanç Tatlıtuğ mu Çağatay Ulusoy mu daha yakışıklı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha yakışıklı sizce Bence kuzey tekinoglu karizmanın öz evladı Kıvanç Tatlıtuğ mu Çağatay Ulusoy mu daha yakışıklı? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiç sarışın erkek sevmem ama tek sevdiğim sarışın Kıvanç Tatlıtuğ. 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayatım boyunca beğendiğim tek sarı Kıvanç ondan dolayı Kıvanç diyorum 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Ikisi de değil. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sensiinnnn Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Evet bunlardan iyi suratım var. Yorumla Soran +1 yıl Knk best of seçildi yalnız Kıvanç haberin var mı bilmem kaç m takipçisi var instagram da dünya genelinde beğeniliyor 😂 Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Ben seçmedim ya bana ne. Yorumla Soran +1 yıl TM ok Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. kıvanç başka bir seviye ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç sarışın erkek sevmem ama tek sevdiğim sarışın Kıvanç Tatlıtuğ.
Hayatım boyunca beğendiğim tek sarı Kıvanç ondan dolayı Kıvanç diyorum
Kıvancımla kimse yarışamaz
Ikisi de değil.
Sensiinnnn
Evet bunlardan iyi suratım var.
Knk best of seçildi yalnız Kıvanç haberin var mı bilmem kaç m takipçisi var instagram da dünya genelinde beğeniliyor 😂
Ben seçmedim ya bana ne.
TM ok
Seçim yapamadım, ikisi de çok iyi😄
kıvanç başka bir seviye ya
Çağatayımda çağatayım😄
Kıvanç