Yeme & İçme Urfa çiğköftesi mi, Adıyaman çiğköftesi mi? herşeygüzelolacak95 Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha iyi. Ben oyumu Urfadan yana kullanıyorum. Güncellemeler+1 yıl https://voca.ro/13IB3U7t1kRs İftar öncesi kulaklarınızı hoşnut edecek bir ses yolladım iyi dinlemeler :) Urfa çiğköftesi mi, Adıyaman çiğköftesi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Excel23 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Urfa. Limonu sıkıyosun. Yanında da ayran. Herkesin tad zevki farklı tabi ama hangi usule uygun yapılırsa sevilir kesin 1 1 Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Ohhh iftar öncesi mideye işkence de çekildi ✔️ Yorumla
KoRKuSuz21 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diyarbakır çiğköftesi gel ısmarliyim da ağzının tadını bil : ) 0 2 Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Hem Diyarbakırlıyım hem Urfalıyım gelsin çiğköfteler ohhh Yorumla KoRKuSuz21 +1 yıl Baş göz üstüne kardeşim ✋ Yorumla
caesaryavuz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Adıyaman demeyen çiğköfte yedim demesin 1 1 Yorumla fatmaaltunn1 +1 yıl Adiyaman çiğköftesi güzel değil Yorumla
alsenben Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Adiyaman kesinlikle ama kesinlikle adiyaman 1 0 Yorumla
-_TheBosS_- Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Adıyaman çiğköftesi yok nereye ait olduğuna bakarım 😀 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Acılı olan hangisi ise o kesinlikle 😊😊 0 2 Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Urfa o zaman Yorumla HeadSh0t +1 yıl Demekki 😊😊😊 Yorumla
filizzz06 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bilmiyom ki hiç dikkat etmedim hangisini yediğime. 0 0 Yorumla
mutsuzcivciv Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 716 cevap paylaştı. Urfa 1 0 Yorumla
Gokayy1907 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Hazır yediğimiz için farketmez 0 2 Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Tabi orası öyle Yorumla Gokayy1907 +1 yıl Birde onu yapacak kişi lazım Ankara 'da ne gezer Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne farkı var 0 8 Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Bu fark haberlere bile çıkmış. İlla vardır heralde bir farkları Yorumla s Taciiiii +1 yıl Acaba neymiiş fkdkdıd urfalı tatlıdır muhtemelen giç yemedim Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Ne tatlısı en acılı olanı urfanınki zaten Yorumla s Taciiiii +1 yıl Urfa dürüm niye tatlı o zaman nddjd urfalı mısın yoksa Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Evet Yorumla s Taciiiii +1 yıl Oralarda havalar nasıl Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Orda yaşamıyorum. Sadece oralıyım Yorumla s Taciiiii +1 yıl Anladım güzelmiş Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Acılı olan :) 0 3 Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl İftar sonrasına kaldı artık. Ordan Bi porsiyon acılı Urfa çiğköftesi getirin abime Yorumla CanerGök +1 yıl Yanına ayran koymayı unutmasınlar :D Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Ayıp ettin Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Farketmez 1 0 Yorumla
misty-mountains Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl ne farkı var ikisi de kürt icadı 0 2 Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Hayır ben kürt değilim ama urfalıyım Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Buna Bi kılıf uydurdunuz ya pes Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Urfa. Limonu sıkıyosun. Yanında da ayran. Herkesin tad zevki farklı tabi ama hangi usule uygun yapılırsa sevilir kesin
Ohhh iftar öncesi mideye işkence de çekildi ✔️
Diyarbakır çiğköftesi gel ısmarliyim da ağzının tadını bil : )
Hem Diyarbakırlıyım hem Urfalıyım gelsin çiğköfteler ohhh
Baş göz üstüne kardeşim ✋
Adıyaman demeyen çiğköfte yedim demesin
Adiyaman çiğköftesi güzel değil
Adiyaman kesinlikle ama kesinlikle adiyaman
Adıyaman çiğköftesi yok nereye ait olduğuna bakarım 😀
Acılı olan hangisi ise o kesinlikle 😊😊
Urfa o zaman
Demekki 😊😊😊
Bilmiyom ki hiç dikkat etmedim hangisini yediğime.
ikisini de yiyemiyorumm
Adıyaman
Urfa
Urfa
Urfa 👻
Fark etmez ben anlamıyorum ikiside aynı gibi
Urfa ——
Adıyaman
Hazır yediğimiz için farketmez
Tabi orası öyle
Birde onu yapacak kişi lazım Ankara 'da ne gezer
Ne farkı var
Bu fark haberlere bile çıkmış. İlla vardır heralde bir farkları
Acaba neymiiş fkdkdıd urfalı tatlıdır muhtemelen giç yemedim
Ne tatlısı en acılı olanı urfanınki zaten
Urfa dürüm niye tatlı o zaman nddjd urfalı mısın yoksa
Evet
Oralarda havalar nasıl
Orda yaşamıyorum. Sadece oralıyım
Anladım güzelmiş
Acılı olan :)
İftar sonrasına kaldı artık. Ordan Bi porsiyon acılı Urfa çiğköftesi getirin abime
Yanına ayran koymayı unutmasınlar :D
Ayıp ettin
Farketmez
adıyaman
ne farkı var ikisi de kürt icadı
Hayır ben kürt değilim ama urfalıyım
Buna Bi kılıf uydurdunuz ya pes