Bu gece canım çok sıkkın kafa dağıtmam lazım. Şimdiden öneride bulunan herkese teşekkür ederim eyvAllah.

Bu gece canım çok sıkkın kafa dağıtmam lazım. Şimdiden öneride bulunan herkese teşekkür ederim eyvAllah.

Gökhan Türkmen'in bu şarkısı en en sevdiğim şarkılardan bir tanesi.. Çookkk seviyorum bu şarkıyı.. Aklıma ilk gelen bu şarkı oldu..
EyvAllah çok teşekkür ederim :) sayende yıllar öncesine güzel bir yolculuk yapmış oldum, sözleri bırakan şarkılardan bir tanesi :) İyi günler.
Sözleri iz bırakan şarkılardan olacaktı çok pardon.
Evin önünde sulanmayan çiçekler gibi
Başım düştü saksıma
İstanbul'da kimim var?
Kimin için bu toz duman?
İstanbul'da neyim var?
Ne kaldı ki kalabalıktan?
Kaçamayıp da saklanan kedicikler gibi
Sığındım senin sıcaklığına
Sevemiyorsan İstanbul'u benim gibi
Kaçalım yine bozkırlara
İstanbul'da kimim var?
Kimin için bu toz duman?
İstanbul'da neyim var?
Ne kaldı ki kalabalıktan?
Yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi
Alıştım ben yuvarlanmaya
İstanbul'da
İstanbul'da
Ne kaldı ki?
EyvAllah teşekkür ederim : )
şu an ah canım sevgilim dinliyorum slow bi şarkı
Damarsa arabesk aç dinle
Bilmiyorduk arabesk anlamına geldiğini sağol.
Bilmediğini söylemedim..🙄 soruna gelene verdiğin cevabi bir kez daha oku.
tamam biliyorum zaten açıp dinlemeyi, yeterince de dinledim zaten ve dibi gelene kadar da dinlicem, şimdi senden ricam özellikle eskilerden arabesk parçası tavsiye eder misin.
Az önce Müslüm adını sen koy dinledim.. Ahmet Kaya da çok iyi gider hani benim gençliğim var her parçası iyidir. Ferdi geçen yıl bu zamanlar.. Zerrin Özer hayallerdesin funda arar senden öğrendim bunlar arabesk sayılmaz gerçi ama iyidir. öyle..
Müzik zevkini beğendim, Ahmet Kaya hastasıyım zaten, Müslüm babanin da yeri her zaman ayrı benim için. Ferdi tayfur, Erol budan, hakkı bulut, kamuda akkor, Bergen, cengiz Kurtoğlu, Gülden Karaböcek, Cahit Karabey, güllü, Erdal güney, Gökhan güney, Emrah, hakan Gürses, ve daha nice damarcılari dinleyen biriyim zaten. Senin de müzik kulağının olması gayet güzel, bundan yola çıkarak şimdi Zerrin özer ve funda arara bakicam bide onları deniyim. Teşekkür ederim EyvAllah öneriler için : )
Rica ederim.. Özgün müziğin babasıdır Ahmet. aslında arabeske girmez ama her şarkısı bir olaydir.. iyi geceler
Ahmet Kaya zaten arabeskçi değil ki ama müziğin zirvesi olduğu kesin. zaten prim kasmak isteyen dizilerin birçoğu Ahmet Kaya şarkısına genelde yer veriyor. Bu bile anlatmaya yeterli. Teşekkür ederim iyi geceler.
Cevap
4Cevap
her şey geçiyor takma kafana iyi dinlemeler
Link paylaşılmamış şarkının ismi söküp atılmıyor
Sebep söylersen ona göre öneri yapmaya çalışırım
Sen de sev ama sevilme
Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk
Ufuk Çalışkan - unutmak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?