Kendi kendimize bir konuda acaba doğru mu yoksa yanlış mı yapıyorum.. Allah'ım yine büyük yanılıyor muyum? Yine aptalca bir kararın arefesinde miyim? ve çok daha fazlası minvalinde sorular sorar kendimizi hesaba çekeriz bilirsiniz... Hani bir içsesimiz vardır yani içimizde bize olayın en doğrusunu fısıldayan dostumuz, meleğimiz😇Ben o melekle laflarken bu sabah, birşey farkettim.. Melek ben onunla konuyu aydınlatırken zihnimde bir mutfak masasında oturmuş kahvesini yudumluyordu😃Siz kendi meleğinizden tavsiye alırken O'nun size tavrı, duygusu nasıl gelişiyor? Bu bir eylem, bir ruh hali olmalı. Benim meleğim kahvesini içerken, sakin ve kendinden emin bir tavırla konuştu benimle.❣️❣️Cevaplarınızı merak ediyorum.
Kıramıyoruz. Dur yapma, etme. Olmaz ki... En iyisi onu baş-göz etmeli ve de kurtulmalıyım ondan... :)
BEnce ben bir geceliğine senin Meleğini ödünç almalıyım... :) Belki de benim kinin, yoldan çıkışına bir dur diyebilir. Ona da bir selam çakar... Belki de birbirlerinden keyif te alırlar, birlikte nedensizce gülümserler... Ben ne mi yaparım o zamanlarda, iç sesimden kurtulmanın verdiği özgürlük ile, herhalde hep yapmadıklarımı yaparım... Tüm kullanılmamış biletlerimi yakmaya başlayarak... Bu zamanlar artık, oldukça zorluyor ne de olsa... Onu def etmenin en iyi yolu belki de sizin bu Melek tir...
. . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '' .
benim de içimde öyle birisi var ama o melek falan değil ben ona by mantık diyorum by mantık aslında çok mantıksız bir görüntüde onu sade bir kot pantolon üstünde boğazlı mavi üstüne beyaz çizgili bir kazak ve eski bir dericeketle hayal ederim hatta o deri ceketinin ön cebinde 30 luk telekom kartı vardır ağzında bir sigara ve sürekli o sigarayla konuşur konuşması bir okadar saygısızdır ama saygılı bir şekilde saygısızlık yapmakta üstüne yoktur bazen çay içer bazen de öyle sandalyede ters oturur ama ne hikmetse söylediklerin de hep haklıdır bazen onu tasvip etmediği kararları verdiğimde sonuçlarında bana dik dik bakar severim by mantığı.
Oo her türlü kırarız. Bu ara büyük bir hayalimin gercekleşmesine çok yakınım, iç sesimle beraber bu sefer oluyor evet az kaldı derken birden işler değişti. Ve maalesef hayalimin gercek olmama olasılığı doğdu.
Bazen bu konuyla ilgili iç sesimle tartışır oldum.
"Kendini fazla kaptırdın gerçek olmuş gibi rahat davrandın bak şimdi işler değişti napacaksın." derken iç sesim de boşver sen hayal etmeye devam et vazgeçme henüz her şey bitmiş değil diyerek bana gaz veriyor. 😄
Kendime kızdığım ya da güvenemediğim zamanlarda hemen devreye girer. Geçmişten kesitlerle uzun uzun soru-cevap moduna geçer benimle :) Duymak istediğimi değil yüzleşmekten korktuğum şeyleri söyler kimi zaman. Sesli söylemeye çekindiğim, kabul edemediğim ne varsa iç sesim üstlenir görevi. Seviyorum bu uyumu.
Senin iç sesinle olan muhabbetin iyiymiş. Benim iç sesim baş kaldırıp dış sesim Olmaya Çalışıyor. Aralarında şiddetli geçimsizlik var. En son iki gün önce, kızım nagihan kendine Gel diyordu aynanın karşısında. Artık bana bile kafa tutar hale geldi🙈
Sürekli muhabbet halindeyim kendisiyle. Bir susmadı gitti. Böyle kızıp duruyorum ama kendisi çok İyi arkadaşım olur. O olmasa yolumu, merhametimi, duyarlılığımı Kaybederim. Allah içimden eksik etmesin onu...