Benim iç sesim, 3 - 4 konuyu birden düşünüyor, çok yoruyor beni. 😐 Dövmenin bir yolu yok mu?
İç sesin ile aran nasıl?

Benim iç sesim, 3 - 4 konuyu birden düşünüyor, çok yoruyor beni. 😐 Dövmenin bir yolu yok mu?
İç sesin ile aran nasıl?
Evde tekken iç sesim dışa vurup kendi kendime konuşuyorum aynaya bakıp. Okuldayken de Veli toplantısı yapacaksam önce aynada yapıyordum :)) psikoloğum kağıda yaz konuşmak iyi değil dedi 🥲😂
Niye iyi değilmiş
Alışkanlık oluyormuş, normal bir durum değilmiş.🤷🏼♀️
He o kadar sorun yaşamak normal yani 😃
😃😂😂demek ki. orayı hiç görmüyor direkt davranışa odaklı dkjf
Demek ki 🧐
Selamlar Apo,
Gerçekten "0" şakada benden. İç sesim neredeyse tamamen sustu. Nasıl oldu, nasıl becerdim ama sustu. Artık eskisi gibi kendi kendime muhasebe yapmıyorum. ya da kendi iç sesim ile çatışmıyorum. Ya fırtına öncesi sessizlik moduna girdi. ya da artık tamamen benden elini eteğini çekti. Her türlü bu savaşın kaybedeni ben oldum tabi ki.
Aleyküm selam.
Uyuyordur, uyuyordur.
Bi yandan hayal kurup bi yandan da bi gün öleceğimi, hayallerimi yaşamadan ölürsem ne yapacağımı
Aklına gelmeyecek herşeyi düşünen bu iç sesimi harbi bende dövmek istiyorum yeter ulan 😆 o konuşmasa rahat edecez biraz
Cevap
21Cevap
İç sesimle aram her zaman iyidir
İç sesim ile kafa sesim arasında kalıyorum. Gerçek sandığımın sahte oluşunu kabullenme aşamasındayım.
Bir iş bulayım diyorum iç sesim iki güne tekmeyi basarlar diyor. Zayıflayayım diyorum iç sesim ölmicez mi şunu da ye diyor
Tekme yeme korkusu ile çalışmamalısın zaten. Çıkarılmamak için işini harika yapmalısın.
Zayıflama konusunda, hayatında olmak istediğin gibi olmalısın. Zayıflamak istiyor isen zayıfla. İstemiyor isen hiç yorma kendini. Mutlu ol.
Teşekkür ederim
İç sesine de dalmazsın hani 😃
Bakma benimki de dıkşın dıkşın🔫
Dövecem 😐
Sana yumruk torbası lazım 👊
Onu da dövecem 🥊
yarasın 😐
İçimdeki dilimde bu aralar..
Pek iyi şeyler çıkmıyor içimden..
çok iyi ya aramızdan su sızmıyor asla, sürekli kavga dövüş hâlindeyiz. üç şeyi düşünürken diğer beş düşünceye de zemin hazırlıyor
Bu aralar pek iyi değil bir birimizi dinlemiyor o bana hep doğruları söylüyor bense ısrarla onu dinlemiyorum
İç sesim kalk iş kur çalış diyo ama tembellik yapmayı çok seven ikinci iç sesim oğlum kazandığın para yetmiyor mu ikinci işe gerek yok yat diyo.
İç sesimle de dış sesimle de aram çok iyi buralar çok şükür. Sanırım yoğunluktan kaynaklı, hep mi yoğun olsam ne mutluyum böyle.
İngilizce konuşuyoruz biz o yüzden birbirimizi çok iyi anlamıyoruz ve ifade edemiyoruz :D sorunlar çözülüyor yani
İç sesim de ne dediğini bilmiyor artık. Bir öyle bir böyle darlıyor benii 😄😄
Ic sesim hic susmuyor. Bir sussa kafa dinlesem iyi olur
Hakkımda olmayan şeylere karar veriyor bende elleşmiyorum takılsın kendi haline
Şu an bir süreliğine onu susturdum çünkü kafamı dağıtmaya ihtiyacım yok ama dinlemeye ihtiyacım var.
Kavgalıyız. Tartışmalarımızın kazananı olmuyor.
İç sesim boş konuşuyor peynir ruhlu dinlemiyorum onu
İç sesimle aşırı çelişiyoruz bu aralar, belirsizlik oluyor...
Bir şey anlatıyor arada da ‘ gölgeleme boş yapma lan ‘ diyorum eyvallah diyor susuyor
Dövmenin yolunu bulursan banada söyle
Ya çok geveze ya çok suskun oluyor arası yok
Ahahha dovmek mi 😄😄 bazı konuları aşırı düşünmem dışında bi sorun yok aslında jdjddnejjd
Heh işte bizdeki de bu 😃
Ayn düşünmekten kafayı yemek 😁😁
İç sesim yangınlar içinde.
okb hastası biri olarak, sence nasıl?
Zordur. Bu hastalığın sahipleri de kolay insanlar değildir.
olmadığımı kabul ediyorum. ve zor olduğu kısma gelirsek sana şöyle diyim bana hayat 5 yaşından beri nazik davranmadı bi ton olay 1 ay sokakta yaşadım falan ama yaşadığım hiç bir şey inşaat demirleri ile dövülmek bile bunun kadar kötü değildi o aynı zulmü bu gün 10 katını bir daha görürüm bu mereti çekmektense öyle diyim sana
Böyle bakınca daha da ciddiyetini anladım
Ayyy sus artık ya diyorum bazen
Susuyor 😂
Çok iyi 😃
ağzını bantladım ben onun konuşmasın diye 😌
Kendi ağzını bantla o konuşsun. Senin hakkında daha çok bilgiye sahip olabiliriz bu vesile ile
benim hakkımda bilgiler mi? 🙄
Yok bir şey yok
hakkımda bilgi herkese vermem ben 😀 taşlanmadan gideyim 😀
Pardon tanışıyor muyuz? 😏
pek değil 😀
İyi akşamlar o halde 😎
😂😂😂
İç sesim artık konusmuyor o da benden sıkıldı galiba
Bu iç sesim beni merve boluğur yaptı
Biraz daha açabilir miyiz
Allah iç sesime bir çene vermiş benimkinden beter
İç sesim beni mahvediyor