Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Evet kendimi çok seviyorum iç sesimle de her zaman uyum içimdeyim mesela bir şey olduğu zaman düşünürüm karar vermek için kendimi sorgularım acaba bu verdiğim karar doğru mu şeklinde. ya da iç sesim bana her zaman neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyler. hislerim kuvvetlidir. mantığımı ve kalbimi her zaman dengede tutuyorum bu şekilde. dimi @Barış_LonelyForever?
Bazı durumlarda derin bir anlaşmazlık yaşanıyor ama mesele edilecek bir durum değil. Yine bütünlüğü koruyorum iç sesimle, tamamen küsme gibi bir şey yok 😄
Hayatım boyunca sanırım en çok çevremdeki insanlar ile uyumlu olup Kendi iç sesim ve isteklerim üzerine daha çok kavga etmişimdir.. eninde sonunda onada kır kıçını otur oturduğun yere diyorum zor da olsa anlaşmaya çalışıyorum
Beraber karşılıklı sürekli edebiyat yaparız, pek bir severiz birbirimizi, arada anlaşmazlık oluyor olucak o kadar tabii tuz biber misali. Esaslı dost, biricik sevgili, merhametli anne, her daim yanımda abidir bana 😄
Normalde anlaşamasamda son zamanlarda onu dınledıkce daha az hata yaptıgımı farkettım... bu şarkıyı ben nasıl daha once keşfedemedım sasırdım... cok hos tınısı ve anlamlı sozlerı var... ıyıgeceler dılıyorum
Hayır, baş edemiyorum ben kaçtıkça o sesler peşimi bırakmıyor bir türlü, onunla büyük bir mücadele içindeyim ve biliyorum ki o sesleri sonunda yeneceğim..
Severim kendilerini ,, ama kalbimle beynim çok farklı çalışıyor aklım en ufak geri adım atmazken kalbim beni hep pişman etmeye çalışıyor bazen başarıyorda