AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ergen misiniz nesin ya smdhdk
"iki yüzlü olacaksan en azından birini sevimli yap"
Üf lafı koymşu
yoo canım sıkıldı eski günler aklıma geldi 🤪
Laf sokucu söz ne ya hahahakdhajfk küçüklüğümü hatırlattın bana
ay evet ben 1. sınıfa giderken bir arkadaş özel defter yapmış bir de başlık atmış "laf yarışında söylenecek sözler" diye. bir gün biriyle laf yarışına tutuştular çocuk defteri aldı okumaya başladı aklımda kalan bir dizesi de "dağdan kestim kereste seni s2tim kümeste, kümes boyu dar geldi g0tünden kan geldi" of of 7 yaşındaki çocuklar bunlar 😀
Lan kahkaha attım çocuk emanet çeker gibi defter çekmiş konuşmak isterdim onunla ahshhwkfpwdj
of evet görecektin biz de heyecanlı heyecanlı izliyoruz acaba kim kazanacak diye bir de heyecanla sayfaları çeviriyor hangisini söylesem diye hey gidi günler 😀
Ulan neyin eksikti be o sınıfta olmamak için ulan hayaattt
sınıf öğretmenimi hiç sevmezdim ama çocuklar komikti 😀
Benim ilkokul hocama asıktım resmen gördüğüm en iyi insan mükemmeldi ya
ay ne güzell, ben hep huzursuz hissederdim adan manyaktı 😀
Biizmkisi kadın ve adı da bilge öztürktü hem abimin hem benim sınıf öğretmenimdi aynı zamanda VIP öğrenci gibiydim gözünde
vay bee ben de sınıf birincisiydim ama adamın gözünde hiçbir zaman vip olamadım 😀 sen şanslı kişilerdensin 😀👍
Benim kadar birinci olamamıssın demek kiii ayahdjshdh bak nokdu sana anlatayım
evet haklısın sonra çöküşe girdim bekliyorum anlat 😀👍
Akıllı tahtafan toplama oyunu oynardık zınk zınk diye söylerdim hepsini herkesten önce ben söylemeyince herkes bağırarak söylüyordu aynı anda ama bana yetişemezdi kimse neyse bir gün beni yanına çağırdı dedi ki sana bir kaç tane soru sorucam bilirsen arkadaşların 2. sınıftayken sen 3. sınıfa atlayacaksın dedi bende çok heyecanlanıp yapmamamıştım annem falan konuşmuş daha önce ama basit şeylerdi ya bana söyleselerdi heyecanıma hakim olup geçerdim sınıfı çok iyi günlerdi ya
vay be evet bizde de vardı sınıf atlama olayları ama şimdiki sistemde yok sanırım yaşa göre ilerliyor insan ilkokul öğretmenini unutmaz diyorlar iyi veya kötü hatırlanıyor ilkokulu iyi geçenler çok şanslı bence 🙂
Benim 2 sınfıım böyke geçti maalesef 3. sınıfta İstanbul'a taşındık ordaki öğretmen hep döverdi beni ben derslerimde iyi ama her haltı yiyen bir çocuktum yemin ederim adamdan intikam almak için bir jaö yıl önce sosyal medya hesabını araştırdım fakat bulamadım maalesef
ben de o zamanlar 7 yaşındayım bilgisayar 8 yaşında geldi hemen facebook açtım bu sınıf öğretmenini ekledim o ara facebook virüsleri meşhurdu işte video yaptım izlemek icin tıkla fal bakmak icin tıkla falan ben de birine tıklamışım herhalde bütün arkadaşların zaman tünelinde böyle fal baktır falan paylaşmış sonra baktım bu öğretmen beni çıkarmış 😀
Pis öğretmen ya küçük çocuk ne olmuş paylaşmışsa
ne bileyim manyaktı zaten işte yaz mevsimiden önce dondurma yemeyi yasakladı cips yemek her zaman yasaktı bu öğretmenle evimiz arası 5dk falandı bakkala gidince korka korka cips alırdım görürse diye korkuyla geçti 4 sene 😀
O ne ya iğrenç bir ilkokulun olmuş umarım lise ve yüksek okulun daha iyidir
ortaokul zirveydi çok seviyordum öğretmenleri onlar da beni çok severdi orada vip olmuştum onlar teşvik takdir ettikce her alanda 1. oluyordum vay be sonra liseye gittim yine berbat ne hocalar ne arkadaslar hicbiriyle yıldızım barışmadı o ara nt vardı kırtasiye minik bir maket bıçağı aldım çok seviyordum aylar sonra liseye başladım bir tane matçı vardı adam deli ediyordu herkesi ama beni bir başka sürekli laf sokardı bir gün çok öfkelendim maket bıçağımla oynamaya başladım ses de çıkıyor uzun uzun baktı bir bana bir bıçağıma o günden sonra bana hep bir mesafeli oldu bir daha bulaşmadı 😀👍
Hahahaah bundan sonra bende sana karşı olan konuşmalarıma dikkat ederim bayan maketci saygılar..
hahaha işin şakası tabii ki saygılar 😀👍
Olsun olsun ben yinede saygıda kusur etmeyeyim bir isteginiz varsa burdayım 😂
isteğim kendinize iyi bakmanız zira bugün çok yoğunum aktif olamayacağım 😀
18 link'olsan tiklanmazsin bebeğim 😘
aklıma eski Facebook paylaşımları geldi 😀
Sfhjk güzel günlerdi kız arka planda hep vardı dhjkk
bir de fotoğraf paylaşıp FOR yaparlardı bir ara güzellik yarışmaları olurdu 1 mi 2 mi beğen kapak fotoğrafı yapıcam falan 🤪
😂ah bilmezmiyim 🤩
Aleme dert olmuşum demekki zamanında iyi koymuşum
uwuwuw fena
A. m üstünde reçel bugünlerde geçer 😂😂
eywah eywah bunu yazamam ama aklımda bulunsun 😀
Hep bi sokacak bişey olmalı bir yerde illa lazım olur bu hayat boş beleş insan ve delik dolu fıstık 😇😂
Yaş kaç mk ergen misin nesin
nie ergen olayım mk eğlenmek istedim 😎
Eglence anlayısını skim
hadi lan ordan sg mk ruhsuz seni 😀
Ajsjkdclldmfkcjfkjgmglgkvldlvmlvl
Keyfimiz ellere dert oldu