Bana laf sokucu sözler lazım whatsapp a yazicam. Bu erkeğe değil kıza gönderme olacak neler yazabilirim? Beni kiskanan cekemeyen arkamdan konuşan biri bu kisi ne yazabilirim aslında ugrsmak istemiyorum ama artık yeter dedim ağır laf olması lazim ya da umursamicak bir laf. Akrabaya laf sokucu sözler söyler misiniz? Çok pis laf sokucu sözler lazım banaakrabaya laf sokucu sözler
*Gidiyorum yine kiminin hoşuna kimine zoruna *Eskiden altını çizdiklerimin şimdi üstünü çiziyorum. *Karakterin otursun, söz ben ayağa kalkacağım. *Bu laflar sana kapak olsun, fena oturttum helal olsun. *Ara sıra kullan o beynini, yan etkisi yokmuş. *Kapıyı göstereceğimiz yerde, anlayış gösterdik. Ondan böyle oldun. *Bir şey soracağım. Nüfus sayımında seni de adamdan sayıyorlar mı?
Çok Pis Laf Sokucu Sözler *Göbek adın "mal kaybı" olsun. *Bazen en yakın akraban olur seni arkadan vuran. *Vefasız akrabaya gitme. Onlar birer yıkık köprüdür. *Her boka gülseydim ilk sana gülerdim. *10 şey söylüyorsun, 9'u şüpheli 1'i yalan *Kendi kendini bitirdiğin için sana teşekkür ederim.Ben seni başka türlü silemezdim. *Salaksın ama öyle sıradan değil, full hd salaksın. *Sen kendini fazla önemsiyorsun, üzülüyorum.
Laf Çarpıcı Sözler *Vitrindeki mankenleri senden daha doğal buluyorum. *Yokluğunuz varlığınız çok önemsiz. *Tükürülecek yüzünüze çok gülümsedik ondan böyle oldu. *Beceremediğin şeyleri yapma, mesela kaliteli insan rolleri. *Anlamıyorum seni, ay don't speak yılanca *Önüme çıktığında ciddiye almıyorum, tabii ki arkamdan konuşacaksın. *Sırf aklıma gelme diye hayvanlı belgeseller izlemiyorum. *Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.
En İyi Cevaplar