Kültür & Sanat Okuyup da çok etkilendiğiniz bir roman oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ayyy görüş gittiii.. Okuyup da çok etkilendiğiniz bir roman oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,2b cevap paylaştı. "Nietzshe Ağladığında" bu romanı daha okumadan araştırken konusunu etkilendim. şu an başladım ve 4. bölümdeyim. Muhteşem bir kitap.. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettiğim kitaplardan, keyifli okumalar Yorumla 54srp +1 yıl Okuduğum kadarıyla muhteşem bir kitap. Terapi gibi geliyor. Tavsiye ederim mutlaka Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim okuyacağım Yorumla 54srp +1 yıl Rica ederim 🦋 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bilinmeyen Bir Kadının MektubuBu romanı bitirdiğimde yaklaşık 10 dk falan etkisiyle duvarı seyretmiştim etkisinden kendimi alamamıştım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :’) Yorumla
Hemşi-R Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Yerli ince memed serisi yabancı bir idam mahkumunun son günü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
"Nietzshe Ağladığında" bu romanı daha okumadan araştırken konusunu etkilendim. şu an başladım ve 4. bölümdeyim. Muhteşem bir kitap..
Merak ettiğim kitaplardan, keyifli okumalar
Okuduğum kadarıyla muhteşem bir kitap. Terapi gibi geliyor. Tavsiye ederim mutlaka
Teşekkür ederim okuyacağım
Rica ederim 🦋
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Bu romanı bitirdiğimde yaklaşık 10 dk falan etkisiyle duvarı seyretmiştim etkisinden kendimi alamamıştım.
:’)
Yerli ince memed serisi yabancı bir idam mahkumunun son günü
Birden fazla var
Kitaplarla pek aram yoktur
Çalıkuşu, kürk mantolu Madonna ve Yusuf
Ayakkabı kraliçesi
oldu
Olmadı