Okuyup çok etkilendiginiz bir kitap var mı?

Sherlock Holmesin bir kitabi vardi. Bir zamanlar kıtlık yaşanıyormus bundan dolayı herkes açlıktan ölüyor sadece yaşlı bi adam ve küçük bir kız çocuğu kalıyor geriye. Yaşlı adam kiz çocuğunu alıyor yanına belki bir kafileye denk geliriz bizi alır götürürler diye dolaşırken bi kafileye denk geliyor gidiyorlar. Sonra onların yaşadığı yerde yasamaya basliyolar. Adam şehrin en güçlü ve varlikli kişisi haline geliyor. Kız çocuğunu evladi gibi yetiştiriyor. Kız büyüyor çok güzel bir kadın haline geliyor köydeki herkesin dikkatini cekmeye başlıyor. Sonra kız atıyla hayvanların arasından geçmeye çalışırken at korkuyor adamın biri geliyo sakinlestiriyo. Git gel git gel yaşlı adamla ve kadınla iyice samimi oluyolar sonra birbirlerine aşık oluyorlar. Kaldıkları yerin sahibinin iki tane oğlu var. Bu iki erkek geliyor kızlarını ikisinden birine vermesi için zorluyor yaşlı adamı. adam da o sırada uzak bir yerde tabi. Belli bir gün yaşlı adama düşünmesi için zaman veriyolar. O sırada kadın adamdan bir mektup haber bekliyor beni kurtarsın diye. Ne var ne yoksa terk edip gidiyorlar ama sahibin oğlulları durur mu kaçtıklarını fark eder etmez pesine düşüyorlar. Bir yerde konakliyolar yaşlı adamla kadın. Adam ormana avlanmaya gidiyor. Avı yakalıyor ama yolunu kaybediyor yolu bulup geri dönünce bi bakiyoki gelip yaşlı adamı öldürmüş gommusler kadini da kacirmislar. Kaçtığı yere geri dönüp intikam planları kurmaya başlıyor gunlerce aylarca daglarda yaşıyor açlıktan susuzluktan soguktan hastalığa yakalanıyor. Kadin da iki adamdan biriyle zorla evleniyor ama evlendiği adamin bir sürü eşi karisi var tabi. Üzüntüden hastalanıyor. Sonra ölüyor. Korkudan kacmaya başlıyorlar ki bizi oldurcek diye oda şehir şehir kovalayip ikisini de öldürüyor. Benim sevdiğim kadını elimden aldınız ölümüne sebep oldunuz babasını da öldürdünüz diye. Sonra hapse atıyorlar hapishanede de hastalığı ilerleyip ölüyor. Okuduğumda inanılmaz etkilendim hatta ağladım şakasız. Benim okuyup etkilendigim kitap bu 🙂
Okuyup çok etkilendiginiz bir kitap var mı?