Güncellemeler
+1 yıl
bu arada 18 yaşındayım yas kismini oyle sectigim icin buyuk gösteriyor ggddghhgdssd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ortaokuldayken yazar olmak istiyordum ve türkçe ogretmenim yazdigim kitaplari okurdu. onu asiri seviyordum benim icin cok degerli birisiydi. bir gun bana bir kitap verdi okumam icin. ama ben okumadan geri vermistim, yillar sonra o kitabi cok aradim. ama bulamadim. bu kitaba bu kadar onem vermemin nedeni o gune kadar kimse benim bu hayalime bu kadar saygı ve sevgi duymamisti. kitabin baslarini hatırlıyorum, bir asci cocuk vardi bir gemide asci olarak çalışıyordu. sanirim denizciler onun yemegini cok begeniyordu. sanirim kitabi bulmam imkansız ama bi umut sormak istedim. yardim ederseniz cok cok mutlu olurum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
on beş yaşında bir kaptan olabilir mi? jules verne'nin.
yok, değil. cevabınız için teşekkür ederim
deniz aşçı genç çocuk içeren üç kitap geldi aklıma
birisi mobidick
2inci amistad
3 montekristo kontu
o cok bilinmeyen bir kitaptı konusu direkt aşçı bir çocukla alakalı
yabancı veya yerli
yabanciydi
kitabi bulursaniz cidden imzanizi almak isterim...
bir ip ucu daha hangi sınıftaydın
ortaokul 4 8. sinif yani. kitabi neden verdigini de hatırlamıyorum cok dusundum belki icine odul falan koymustur okuyunca öğrenirim gibisinden şkkckfkksg belki de benim icin bir ders vardi ama ben hic öğrenemedim. dedigim gibi yillar gecti hic unutamadim Şu an lise sondayim ne kadar aradıysam da yok.. bi hatırlayabilsem hatirlayamiyorum da.
bu ola bilir mi ozaman
The True Confessions of Charlotte Doyle
hayır degil.. daha cok cocuk kitabı gibiydi zaten. sanirim bulunmasi imkansiz gibi bir sey. sizi de ugrastiriyorum uzgunum
15 yaşında bir kaptan-Jules verme, küçük korsan iş başında - Christine Nöstlinger?
sanirim ikinci.. bir bakayım olmadi soylerim cokk teşekkür ederim
maalesef degiller..
Merhaba! 彡★™ bende bakcim kitaba een icin
teşekkür ederim🥺🥺
evet