Arkadaslar dr resit kayan da veya dr Hakan gence de burnunu yaptırmıs olanınız var mı varsa memnun musunuz fiyatı nedir bide güzel burun estetigi yapan dpltor söyler mısınız fiyatıyla birlikte lütfeen :)
Arkadaslar aşırı önemli hayatımı etkiliycek bir karar?
Para sıkıntın yoksa Süleyman Taş derim, 20.000-25.000 tl civari. Ben de olacağım kısmetse 1 2 seneye, Ilker Koçak'a. Fiyatı da oldukça uygun, hastalarıyla ilgileniyor. Instagram'da bir şey sorduğunuzda onun hastası olmasanız dahi cevap veriyor:)
@isminame5454 evet cok pahali olabilir ama arastirirsaniz cok basarili bir doktor oldugunu goreceksiniz. İlker bey 5000'e yapıyor diye biliyorum, ortalama 5-8 arasidir diye tahmin ediyorum. Piezo teknigiyle operasyonu gerceklestiriyor Emre İlhan gibi. :)
5000 tlden asagi da yaptirmayin bence. Benim butce sorunum yok gibi ama ailemden 25bin tl istemeye utandığımdan 10bin sınır koydum kendime. Senelerdir araştırıyordum, bu doktorda karar kıldım, instagramda yaptigi burunlara vs bakabilirsiniz
En İyi Cevaplar