Yks'ye nasıl çalışırnır
Eşit ağırlık dersleri için nasıl çalışmam gerekiyor
Matematik Edebiyat ve Türkçe nasıl çalışınır
Hangi testler çözmeliyim
Kolay orta ve zor seviye önerir misiniz
Hangi hocaları izlediniz
Eşit ağırlık dersleri için nasıl çalışmam gerekiyor
Matematik Edebiyat ve Türkçe nasıl çalışınır
Hangi testler çözmeliyim
Kolay orta ve zor seviye önerir misiniz
Hangi hocaları izlediniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bende eşit ağırlıkçıydım vaktinde dolayısıyla şöyle önereyim size: birincisi kesinlikle kitap okuyun. derslerden de önemlisi budur. uzun metinlere, hızlı okumaya ve anlamaya alışın. ikincisi şunun farkında olun, hiçbir zaman tamamen mükemmel olamazsınız. bir yerde eksiğiniz olacaktır, bu durumda en iyinize odaklanın. örneğin matematiğiniz kötüyse sözeli iyi yapmaya bakın. tabii matematiği komple bırakın demek değil bu. özellikle temel matematik aşırı kolaydır, zorlayacak kısım ayt kısmı ama ayt teorik bilgi olarak zorlar, yoksa gerekli bilgileri, formülleri biliyorsanız kolayca yapılıyor, tyt matematik gibi üzerine düşünmeye gerek kalmıyor. edebiyat tamamen ezber, fakat divan edebiyatına çok iyi çalışın. fark yaratan yer orası. sosyal bilgiler de coğrafya ihmal etmeyin, tarihi genelde hep zorluyorlar fazlaca.
kaynak olarak matematikte üçdörtbeş, karekök, limit gibi kaynaklar çözmüştüm ben. türkçe kaynaklara pek bakmadım, rastgele elimde ne varsa (paragraf için) okuyup çözdüm. zaten daha çok matematik kaynağı almıştım ben. geri kalanlarına çalışma gereği bile pek duymadım ama bu benim kendimden dolayı. sizin belki matematik iyidir, sözel kötüdür. kendinizi tanıyın, zaten biliyorsunuzdur az çok. hoca olarak ben matematikte rehber matematiği çok severim. hoca bence süper. d başka hoca izlemedim.
arkanda boş ve yanlış soru bırakma. eğer 11. sinifsan 11. sınıf mufredatina yogunlas hicbir dersi kacirma, tyt denemesi çöz. 12. sinifsan dershaneye sınav için kaydolma sansin varsa ol bop bol deneme çöz. çözemediğin soru konularına çalış
11. sınıf oldum bu sene
tyt matematik için apotemi problemler kitabi alabilirsin. 11. sınıf fizik için de yayın denizinin alabilirsin. palme de biyoloji için. youtube dan Tonguç un 10dk lik videolari var konu hatırlamak için izleyebilirsin. sınav haftası dışında izleyerek degil calisarak okuyarak tekrar yap. kesinlikle tyt denemesi cozmelisin saat tutarak. paragraf için pes yayınları vardi deneme şeklinde ondan varsa alabilirsin. 11. sınıf iyi çalış özellikle de fiziğe ve matematige.
Teşekkür ederim
Ama Tonguç pek beğenmiyorum
videolari sınav haftası dışında yüzüne bile bakmadim o yuzden pek bisi diyemem
Doğrudur
18k yaptım bu yıl istersen özelden yardımcı olabilirim
Ya aslında 2024'te gireceğim
Ben 2 geç kaldım ameliyat sonrası
2025 te gircem 2005liyim ben
Sıkıntı yok kullandığım kitapları felan söyleyebilirim
Tyt nasıl yapmalıyım Ayt nasıl çalışmalıyım
Olur