Moda & Stil Kıvırcık birine nasıl bir tarz önerirsiniz? Sofiiaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Boy 169 17050 kilokumralDaha çok böyle klasik giyinirim Kıvırcık birine nasıl bir tarz önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence foto gibi 0 1 Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Zaten normal tarzım o
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Pastel tonlar yakışıyor. Oversize ın dozunu kaçırma. Hatta mümkünse yapma ☺️ 0 26 Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Oversize mi? Çok severim Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl O yüzden dozunu kaçırma dedim ya 😏 Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Bana ne güzel Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Ölçülerine bağlı. Oversize olur illaki ama aması var işte. Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Yok Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Anlaşıldı incisin sen. İlla büyük ve kalın bir kabul olmalı ☺️ Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Anlamadım ama, anladığıma göre evet. Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl 😂 şimdi kim ne anladı Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Hhahaha açıklarsan ben anlarım. Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Anlatırım tabiki Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Vücut hatları orantılı ve boy kilosu ideal plan kadınlara çok yakışıyor. Sende bu gruptasın. Aşırı Kilolu insanlarda itici bir görüntü oluşuyor.Şimdi ince küçük ve çok güzel bir taş, doğal olanı da oldukça nadir. Kendisini Kocaman bir kabuğun içinde saklıyor. Senin gibi ☺️ Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Ama çok hoş Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Evet ama çok hoş ☺️ tabi nasıl giyindiğini görmedim ama az çok tahmin edebiliyorum. Baya zevklisin sanırım Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Nasıl bir tahmin yürütünüz Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Birkaç seçimini gördüm. Hem çoraplarını da beğenmiştim 🫣☺️ Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Oraysa bakmasın ya hahha Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Hangi seçimler ayrıca Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Beyaz elbise ve ortadaki. Diğeri de güzel ama nişan konseptine fazla hareketliydi. Duruşun daha çok dikkatimi çekti aslında Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Nereyse 😂 Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Farklı pozlarda vermiş farklı elbiselerde seçmiştimde Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Eskiler görünmüyor ki ama. Tabi yollarsan yorumlarım Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Profile ekliyeyim Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Tabi bekliyorum Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Mesela Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Birincisi bu Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Mesaj attım Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Böyle devam et 0 0 Yorumla
Kylians Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Merak ettim seni 0 1 Yorumla Sofiiaaa +1 yıl Profil abimle fotoğrafım var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence foto gibi
Zaten normal tarzım o
Pastel tonlar yakışıyor. Oversize ın dozunu kaçırma. Hatta mümkünse yapma ☺️
Oversize mi? Çok severim
O yüzden dozunu kaçırma dedim ya 😏
Bana ne güzel
Ölçülerine bağlı. Oversize olur illaki ama aması var işte.
Yok
Anlaşıldı incisin sen. İlla büyük ve kalın bir kabul olmalı ☺️
Anlamadım ama, anladığıma göre evet.
😂 şimdi kim ne anladı
Hhahaha açıklarsan ben anlarım.
Anlatırım tabiki
Vücut hatları orantılı ve boy kilosu ideal plan kadınlara çok yakışıyor. Sende bu gruptasın. Aşırı Kilolu insanlarda itici bir görüntü oluşuyor.
Şimdi ince küçük ve çok güzel bir taş, doğal olanı da oldukça nadir. Kendisini Kocaman bir kabuğun içinde saklıyor. Senin gibi ☺️
Ama çok hoş
Evet ama çok hoş ☺️ tabi nasıl giyindiğini görmedim ama az çok tahmin edebiliyorum. Baya zevklisin sanırım
Nasıl bir tahmin yürütünüz
Birkaç seçimini gördüm. Hem çoraplarını da beğenmiştim 🫣☺️
Oraysa bakmasın ya hahha
Hangi seçimler ayrıca
Beyaz elbise ve ortadaki. Diğeri de güzel ama nişan konseptine fazla hareketliydi. Duruşun daha çok dikkatimi çekti aslında
Nereyse 😂
Farklı pozlarda vermiş farklı elbiselerde seçmiştimde
Eskiler görünmüyor ki ama. Tabi yollarsan yorumlarım
Profile ekliyeyim
Tabi bekliyorum
Mesela
Birincisi bu
Mesaj attım
Araya renk atabilir
Böyle devam et
Merak ettim seni
Profil abimle fotoğrafım var