Ben ne zaman kitap almaya gitsem aklimdaki kitabi bir türlü alamiyorum çünkü ilgimi çekecek başka kitaplar çikiyor karşima hemen vazgeçiyorum. Neuromancer diye bir kitap onu almak yerine bu kitabi gördüm aldim. Sizdede oluyormu?
Aklınıza koyduğunuz o kitabı alıp sonra yerine farkli kitap aldiğiniz oluyor mu?
Aklıma bşr bir kitap almayı koyduysam onu mutlaka alırım. Eğer almazsam sürekli alma fikri beni rahatsız eder. Bunu kurtuluşu almak olur 😬ama o na başka kitap dikkatimi çektiyse onuda alırım 💆♀️😂
evet arada oluyor. mesela savaş ve barış'ı alayım diyorum, kendime düşünceler'i alıyorum, tam okuyacağım yok şunu okuyayım bu sefer diyorum. böyle bir kafa karışıklığı mevcut.
şu an aklımda Büşra sanayın kardeşini doğurmak kitapını almak istiyorum başıma neler gelecek onları okumak istiyorum o kadar hikayede herhalde kuzen kuzene ilişki vardır
Yok neyi kafaya koyduysam onu alıyorum zaten okuma konusunda netim o yüzden aklımda ne varsa onu alırım ha aklıma takılan, gözüme ilişen kitap olursa onu da sonra alırım :)