teşekkürler @bgyontar
Kitap okurken uyuyakaldığınız oluyor mu?
teşekkürler @bgyontar

Soruyu görünce aklıma geldi,
Sınavlara hazırlanırken özellikle sözel dersleri roman okur gibi uyuyakalırsanız müthiş bir şekilde zihne işliyor sabah uyanınca farkı net göreceksiniz.
Tramvayda kitabı okumaya çalışıyordum. Biraz okuyorum sonra gözlerim yavaştan kapanıyor. Kitap kayarken tutuyorum. Toparlanıp tekrar okumaya başlıyorum. Tekrar gözüm kapanıyor, tekrar kendimi uyandırıyorum. En son herkesin içinde kitap yere düştü, ben de sese ayıldım. Aldım kitabı koydum çantama, yeter lan dedim. Vurdum kafayı güneştepeye kadar.
Sırf uykum gelsin diye kitap okumuşluğum var djdjd Kitap okumayı ne kadar sevsem de kitap okuyunca direkt uykum geliyor ve çoğunlukla uyuyakalıyorum zaten
Kitap okurken aşırı uykum geliyor tatlı tatlı. Kitabı bırakıp kenara kıvrılayım diyorumbu sefer de uykum kaçıyo
Cevap
26Cevap
Benim uyuyup kalma olayım çok zor.. Bazen çok uykum gelir ama direnirim.
Genelde okuduğum kitaplara odaklanan bir insanım, bundan dolayı uyuyakalmam biraz zor. Ama kitap dinlediğim ve yorgun olduğum zamanlar.. Gözümü açtığımda bir bakıyorum sabah olmuş.
Genelde uyuyabilmek için okuyorum zaten. En fena yanı da kaçıncı sayfada kaldığımı karıştırıyorum ya uyuyakalınca.. Çok sinir bozucu.
Hele klasik kitapları okurken uyku sanki peşimi bırakmıyor😂 cidden kitabın sonu gelmiyor sürekli uyku uyku
Hiç yaşamadım böyle bir şey ama bir ara 100 sayfa kitap okuduktan sonra öyle bir uyumuşum ki maximum 7 saatlik süremi 10 saate tamamlamışım.
Genellikle roman yahut mektûbat gibi içine çeken ve okuduğum satırların gözümün önünde peyda olduğu kitaplar da istemsizce uyuklama hasıl oluyor 😅
Hiç olmadı çünkü benim uyumam hep planlıdır, birazcıkta uyuyim şimdi diyerek oluyor.
Evet, dün gece olduğu gibi kendimi bir anda kafamı masanın üstünde uyumuş bir halde buldum.))
Oluyor inan, nerede kaldığımı unutuyorum. Okudukça sonradan hatırlıyorum
Mesnevî'nin manzum tercümesini okurken maalesef oluyordu 😃
Yok heyacandan kitap okumaya kaptırıp uyuyamadığım oluyor.
Çooook oluyor sandalye basinda uyudugum bile vardir
Kalmıyorum ama acayip uykum geliyor kitap okuduğum zamanlar
Kitap okurken asla uyuyamam gözüm kocaman açık okurum sonra ne olcak diye kitap okuyunca da uykum gelmez asla çok seviyorum kitap okumayı o yüzden bende hiç olmadı
Asla. Kitabı yaşadığım için genelde uykum kaçıyor hatta.
Ben genelde müzik eşliğinde kitap okuduğum için öyle bir şey pek mümkün olmuyor
Okurken uyuyakaldığım olmadı
Ama bitirmek için uykuyu feda ettiğim kitaplar oldu
Adam Fawer - Olasılıksız gibi...
Evet yerde uyumuştum bir de babam resmimi çekmiş
Uykum gelmeye başladığında kitabı bırakırım, uykuluysam devam etmenin anlamı yok çünkü. O yüzden pek olmuyor.
Genelde hayır ama yorgunsam uykum geldiğinde kitabı bırakır yatarım
Insanin gozleri yoruluyor sag sol bakarak ondan uyku basiyor herhalde
uykum gelince kitaba zarar gelmesin diye kapatıp uyurum genelde
Bende hep öyle okyamiyorum başladımı uyveryom bunu gibi:)))
kitap okumak degilde ders calışmak diyelim :)
Yatarak okuyosam evet
Hiç şüphesiz çok olmuştur
Uykum gelince kapatıp yerine koyarım.
En Cok kuranı kerim okurken oluyor
Çokça.
Hayır. Genelde kitaplar uykumdan uyandırır
Uyku bastırıyor baya ama hiç elimde uyuyakalmadım
Hayır maalesef okumuyorum
Hayır okumuyorum artık
Hep oluyoo
Olmadı hiç
Uzanırken kitap okuyorsam tatlı bi uyku çöküyor 🙂