Kültür & Sanat Kitap okurken uykunuz geliyor mu? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Yoksa yine tek problemli ben miyim Güncellemeler1 yıl Galiba yorumlarınızı okurken uyuyakalıcam🩷 Kitap okurken uykunuz geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Geliyor bazen evet 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Uzanarak okuyorsam hemen esnemeye başlarım, gözlerim ufaktan ufaktan kapanır. O yüzden oturarak okurum genelde. 1 0 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 2 sebebi var içeriğin sıkıcı olması ya da ortamın uygun olmaması. Bende çoğu zaman yaşarım ve güzel uyurum :D 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Ortam uygun değil galiba insan yatakta kitap okumamalı Yorumla Erogluzim 1 yıl Yok yatakta falan okunmaz genelde dışarda okurum evde başaramadım Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Benim hemen geliyor. Ders çalışırken çok zorlanıyordum 1 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% 1 yıl Dikkatli okuduğum bir şey ise gelmez. Değilse geliyor. 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Tek problemli sensin 😃 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Yaşasın😊 Yorumla
Sekslord Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Bir sayfa bitmeden hatun gıdıklıyor keşke uyuya kalsam 1 0 Yorumla
Kemal0077 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Geliyor sanki bütün dünya sırtıma yüklenmiş hissediyorum 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 455 cevap paylaştı. Miğrenim tutuyor kitap okurken 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet hemen uykum geliyor 2 dakikayı geçemedim hiç 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Genelde uykum varken okursam geliyor 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 493 cevap paylaştı. uzanarak okuyorsam geliyor :) 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 669 cevap paylaştı. konu sarmıyorsa evet 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Aslında sıkılmıyorum sadece uykum var Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 377 cevap paylaştı. en cok istedigim sey yolda kitap okumak 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 518 cevap paylaştı. Sıkıcıysa evet 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Gelmez. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Geliyor bazen evet
Uzanarak okuyorsam hemen esnemeye başlarım, gözlerim ufaktan ufaktan kapanır. O yüzden oturarak okurum genelde.
2 sebebi var içeriğin sıkıcı olması ya da ortamın uygun olmaması. Bende çoğu zaman yaşarım ve güzel uyurum :D
Ortam uygun değil galiba insan yatakta kitap okumamalı
Yok yatakta falan okunmaz genelde dışarda okurum evde başaramadım
Benim hemen geliyor. Ders çalışırken çok zorlanıyordum
Dikkatli okuduğum bir şey ise gelmez. Değilse geliyor.
Tek problemli sensin 😃
Yaşasın😊
Bir sayfa bitmeden hatun gıdıklıyor keşke uyuya kalsam
Geliyor sanki bütün dünya sırtıma yüklenmiş hissediyorum
Miğrenim tutuyor kitap okurken
Gece vakti okuyorsam geliyor evet
Evet hemen uykum geliyor 2 dakikayı geçemedim hiç
Genelde uykum varken okursam geliyor
Bu herkes de oluyor galiba
uzanarak okuyorsam geliyor :)
Evet hem uykum geliyor hem sıkılyorum
Evet geliyor yalnız değilsin