vee bir günün sorusu daha ** @Bgyontar
Gazete okuma alışkanlığınız var mı?
vee bir günün sorusu daha ** @Bgyontar
Günümüz dünyasın da giderek azalan bir kültür haline geldi bence..

En son üç yıl önce okumuştum ve çoğu gazeteleri artık okuma gereği duymuyorum 20 yıldır gelişmemiş ve gittikçe batan bir ülkeyiz her şey aynı döngü içerisinde ve herkes çok memnun. En fazla siyasetten birkaç fikir alabiliyoruz okudukça moralim bozuluyor bu yüzden tercih etmiyorum. Gündemi birkaç yerden takip ediyorum kağıtlara yazık diyorum çoğu gazete zaten tarafsız değil.
haklısın. Ülkemiz 20 yıl önce de gelişen bir ülke değildi ama bunun da altını çiziyorum )
Bu kadar battan bir ülke de değildi. Ülke resmen satıldı bunun da altını çiziyorum.
ülke Atatürk öldükten beri batıyor )
Son 20 yılda yapılan ülke yönetimi ve tutarsızlıkları diğer yıllara kıyasla çok fark var. Bir yerde yapılan bir hata var ama düzeltilmek yerine halk yapılan hatayı tercih etti. Şahsen Atatürk bunu görseydi en azından bu ülkede var olan saltanata karşı çıkardı.
Görüşlerini keyif alarak okuyorum her gün ve merak ediyorum ama bu konuda sana katılmıyorum ) Bir kere saltanat demek Babadan oğula geçen sistemin adıdır. Ben tamamen tarafsız ve objektif değerlendirme yaparım her konuda. sen taraflılık yapıyorsun şu an ) Bence geçmiş dönemlerin siyasetini ve durumlarını bilmediğin için.. Mevcut durumdan tabii ki memnun değilim burası ayrı mesele ama geçmişte de insanlar memnun değillerdi ve gelecekte de olmayacaklar )
Saltanat benzetmesi yaptım saltanatın ne olduğunu biliyorum ve her makamda resmen onlar var. Tüm sülale şekilde devletin her yerini işgal etmişler ve 20 yıldır sürmesi sence saltanatı göstermez mi? Ne yani oğlu, ekonomisi süper olan sırra kadem basmış damat da geçemez mi? Ben şahsen bekliyorum. Ayrıca geçmiş dönemin siyasetini de biliyorum olaya gelirsek gayette objektifim. Başa geçen şahıs başlarda siyasette ki tutumu iyiydi sadece koltuk sevdası yüzünden bu hale getirdi ve her şey çıkar ilişkisi. Diğer siyasetçilerden zaten söz bile etmiyorum hepsi rezaletin tanımı.
Eskiden gazete vardı okuyorduk. Şimdi gazete okumak için arşive girip Radikal falan okumak lazım.. Şimdi adı gazete olarak geçen şeyler siyasi probaganda magazin ve 3. Sayfa cinayet haberlerinden ibaret. Ne düzgün bir köşe yazısı ne düzgün bir araştırma , makale var.. Gazete zevkimiz de kalmadı üstadım..
haklısın..
Cevap
18Cevap
Hayır yok hiç okumam. ben genelde eskiden çizgi romanlara bakardım ya da dergilere bakardım oda çok küçükken zaten ama hiç gazete okumadım.
Okumuyor şu an tarafsız bir gazete yok çoğu propaganda broşürü gibi
farklı farklı okuyacaksın o yüzden )
Helal be
okuduğum oldu ama alışkanlığım ya da gözümün aradığı bir şey değil.
Gazete değil de haber kanalı uygulaması var. Her gün sabah ve akşam muhakkak tüm haberlere bakıp gündemi takip ederim.
evet biliyorum gayet iyi )
Hayır maalesef yok ama olsun isterdim. Türkiyedekilerden bahsetmiyorum, yabancı gazeteler olabilir hem İngilizcem daha çok gelişir.
Bulabilirsin
Kağıt israfı. Artik online platformlar varken gereksiz
Bence güzel bir şey israftan ziyade..
Bayagıdır okumuyorum hepsi tek elden basım gibi zaten özgür değiller
özgürler ama yandaşlar
Objektif değiller daha doğru bir kelime olucaktı sanırım
Cok severim sabah kahve si ile cok sikcana yaptigim seydir Tatildeyken ;)
keyifff
Kuaförde sıra beklerken dergi okuyorum sadece
Bu klasik rutinimiz )
Ekrandan okumayı tercih ederim varsa dışarıda okuyamam yere sermem lazım çünkü fafwwad
evde oku sen de
hiç evdeyken gazete okuyayım dediğim olmuyor
sabahları okunur genelde kahveyle ) bu yaygınlığını kaybetti zaten
taraflı medya
Hala okuyorum aslında okumak için değilde bulmacalarını seviyorum çözerken göz gezdiriyorum…
evet bulmacaları güzel oluyor )
:)
Artık internetten takip ediliyor önemini yitirdi maalesef
bunun yeri de bir başka ama )
Güzel evet ama gazeteciler için üzücü emek verip karşılığını görmemek
Yok maalesef. Okudukça ruh hastası oluyor mutsuzlaşıyorum. Dünyada yeterince kötülük var, haberdar olmak istemeyenlerdenim.
gazete okuma aliskanligim yoktur, zaten artik istedigin ve istemedigin herseyi sosyal medyadan takip edebiliyorsun
Eskiden her gün babama bir tane gazete almaya giderdim. 😅 Artık bu kültür kalmadı gerçekten..
Haberlere bu kadar kolay erişim varken bence zamanının geçmesi normal sanki.
Yok ama bir zamanlar bulmacaya merak sarmıştım
bulmacalar güzel oluyor be )
Alışkanlık değil, ama ara sıra okurum.
ara sıra da güzeldir )
Hiç yok ya kitap bile çok zor okuyorum öyle alışkanlıklarım yok
Çok özlüyorum telefonlar yüzünden bayağı uzaklaştım ama fırsat buldukça özellikle alıyorum.
Hayır, gazete okumuyorum
Hayır, yok. Gazete okumuyorum.
Yok, dijital gazete okuyorum ben
Önceden vardı son dönemlerde azaldı bu
Yandaş medya olmadan önce evet artık tarafsız haber yok
Gazeteyi saçma buluyorum hep israf.
Genelde internetten okurum
Yoookk
Gazete cok eskide kaldi. Twitter daha güncel.
Var tabi kiiii
Yokk
Yok.
Yok.
Hayır.
Hiç yok
seviyorum hala
Yok.
Var sayılır
Yoktur
Yok Şu an
Yok daha önceden vardı