Hala o nostaljiyi gerceklestirmeyi nasil basariyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Artık berberim bile okumuyor tanıdığım en gazete adamdı o okumuyorsa okuyanın olduğunu düşünmüyorum
Sisjsnnsnwj ne okuyor onun yerine?
Televizyonsa kral pop falan var ya klip oynuyor onlara sarmıi tıraş ederken onu izliyor
Sen kac senedir bu berbere gidiyorsun ayiptir sormasi adamin dogumundan biliyorsun gibi geldi?
Adamın değil benim doğumumdan beri gidiyorum saçım sırtıma kadar gelir topuz yaparım falan profilim de ki gibi 1 hafta önce kestirdim işte
Mahallenizin berberi mi ne kadara kesiyor?
1 hafta önce 80 verdim neden ki
Baya pahaliymis. Merak iste. Peki amcaya sordun mu neden birakmis gazeteyi?
Sorduğumda yeni şeyler arayışına girdim demilti 😂amca demezsen sevinir bu arada
Sana degil berbere dedim ki genc biri mi berber kizdigina gore?
Analdım berbere dediğini 35 yaşında falan ama oraya gidince çok iyi sohbet dönüyor ülkedeki müzikten başlayıp amerikan borsasından çıkıyoruz 😂
Bu berberi cok merak ettim mahallemde olsa gidip kanka olucam o derece kuponu hatirliyor musunuz berberle?
Kuponu mu?
Bu berberle çok garip anılarımız var beni bir kere dükkanına almamıştı
11 12 ayda berbere giderim dedin ya o zaman 3 4 ay dshs gecikmişti
Kupon derken hani hali tabak tv verirlerdi ya onu diyorum.
Hayır hatırlamıyorum
Bu berber tam olarak hangi sehirde?
Adımdan çıkarabilirsin
Uzakmis uzuldum berberle anilariniz nasol peki?
Bir kere düğüne gitmiştim tıraş olmak için haber vermiştim bir iki gin önceden haber gibi değil de uğrarım gibisinden
Sonra o gün geldi uğramadım çünkü unuttum ve çıkmam gerekiyordu gittipim düğünde ki bir yerde tıraş oldum gelince bana trip attı 3 ay boyunca
Hatta o gün saçımı yanlış kestiği için 3 numaraya vurmuştum 😂
Halen daha şakayla karışık bilerek yapmadım der ama kesinlikle bilerek yaptı adam saça fısıldıyor hata yapamaz
🤣🤣🤣Berber degil o senin kiskamc kardesin olmus resmen.
Toxic ilişkisi olan iki sevgili gibiyiz neden beni aldattın diyor bazen
Isine asik resmen yakinda markalasir o 😆
Yok be herkese karşı böyle değil dükkan da sürekli nargile içtiği için pek uzun sürmez hayatı bence ama umarım ölümünü görmem
Allah uzun omur versin
Amen
Ay harbiden ya marketlerde falan görünce kim alıyor acaba diyorum
Ne guzeldi ama insanlar bilgilenirdi.
Teknoloji her şeyi bitirdi
Küçükken babam kahvede çalışıyorken okuldan çıkıp gittiğimde okuyordum. Şimdi gerici geliyor
yok, ben okumuyorum. hayatımda birkaç kez okumuşumdur ancak.
Pek nadir bulunuyor artik. Ama severim gazete okumayı.
önceden kahvede cay sigara gazate keyfi diye birsey vardı her sayfasını okurdum hey gidinin heyyyy
ohoo kahveye git gör elden ele
Sen okuyor musun?
kahveye gidersem okurum yoksa para vermem
Ne kadar olmus peki?
Standart okurum babama çekmişim.
Harika bir ozellik bence cunku asrtik tlf gazete gibi ama okuyan yok peki hangi marka okuyorsun ve fiyati ne oldu?
Her bakkalda bulunmuyor artık migros sanal marketlerden veriyorum 8 lira Cumhuriyet , sözcü gibi gazeteleler kahvaltı ederken okurum.
Vay peki kupon veriyorlar mi?
Kupon çok eskide kaldı tabak , araba , müzik seti :)
Bu arada ben eskileri severim antikalara bayılırım hâlâ pkap dinlerim hâlâ radyo dinlerim , bazan insgramda açık arttırmalar var muzaide onlara katılır eskiye dair ne varsa almaya caisirim. Zamanda yolculuk olsa şu zamanda asla yaşamam :)
Cocukken ne guzel kuponla setler alirdik. O yillari dusunup hep aglarim😢. Siz neler almistiniz kuponla ailenle?
Şirinler vardı hatırlarsın peluş onu almıştım , sonra tabak seti vardı yemek takımı posta gazetesi veriyordu onu almistim , volkman almıştım severdim ya keşke orada kalsaydik.
Bize de kitap seti dil seti geliyordu. Yedek kuponlari beklerdik bazen. Hali bile vermisler zamaninda diyr duydum. Sence niye kaldirdilar kuponu?
Galiba ulaşa bilirlik arttı artık kimse ilgilenmiyor , Ayşegül tatilde diye kitaplar vardı saçma bir şekilde kıyafetlerini keser kızın uhu ile yapıştırır oynardım
Evet onun yemek kitabi var hala bende. Ben arastirdim promosyon urunler yasaklanmis ondan kalkmis ama cok faydaliydi insanlar kupon icin alirdi ama bosa gitmesin diye okuyup kulturlenirdi.
Hâlâ duruyor bende hikaye kitaplari falan saklıyorum parmak çocuk , kaplumbağa prens gibi
Ben de ilk defa benim gibi nostalji seven birine denk geliyorum. Baban yasiyor mu?
Yaşıyor ama görüşmüyoruz pek şu an isim başka ilde ben islerimle meskulum eskisi gibi olmuyor bazı şeyler
Allah uzun omur versin. Umarim mutlu bir hayatiniz olur.
Teşekkür ederim seninde
Ricalar
Okumam.
elime değmeyeli aylar oldu
okumuyorum
Yok.
Bulmaca yapıyoruz arada
Okumam
Yok.