12 - 13 yıl kadar önce, rüyamda ağlamakla azarlamak arası bir tonla feryat eden bir kadın görmekteydim ki uyandım. Saat sabahın yedisiydi ve rüyamdaki ses şarkı söylemeye devam ediyordu.
Meğer evin karşısındaki inşaatta çalışan abiler, gözümüzü açtığımız gibi hayata küsmemizi sağlamak istemiş, yani o saatte son ses Acıların Kadınıyım dinlemelerinin başka bir sebebi olamaz diye düşünüyorum. Ben de böylece kendisiyle tanışmış oldum.
Ne yapmış olursa olsun, Allah'ın verdiği canı Allah'tan başka kimse alamaz. İnsan sevdiği kadının yüzüne kezzap atar mı, gerçekten seven bunu yapmaz. Siz filminden sonra tanıdım zannetmeyin ondan öncede biliyordum
Hayır ama bir katili de savunmam. O hayatına girmiş ilk güllerle çiçeklerle kendini sevdirmiş sonra istediği gibi olmayınca da öldürüyor olacak şey değil
Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem... Küçüklükten beri annemle babam dinlerler. Hep sevmişimdir bergen şarkılarını.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Babamgil açıyordu sen affetsen ben affetmem şarkısını dokuz yaşlarimdaydim tabi kezzap atildigini söylemediler buyuyene kadar eşinin bir cisim atmasıyla öyle olduğunu sanmıştım hatta demekki kocasına yazmış bu şarkıyı diyip guldurmustum herkesi megerki ne acı şeyler yaşamışta söylemiş