- Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen gün bir soruya yazmıştım. Aynını koyayım bari. Aynı şeyleri diyecektim tekrar uğraşmayım.
İzlemedim izlemekte istemiyorum düşünmüyorum.
Öncelikle biyografi dizileri filmleri konusunda şunu söylemek istiyorum. Herkesin bir hayatı var herkesin iyi kötü çok iyi çok kötü yaşamı anıları var. O zaman herkesin hayatı filmi yapılsın dizi yapılsın. Bir insanın hayatının film veya dizi yapılması için diğer insanlara örnek olması gerek diye düşünüyorum.
Bergen filmine önyargılı olmamım sebebi aslında birçok kişinin düşündüğü gibi ben de kendisine zarar veren bir erkekle evlenmiş ve vefat etmiş öldürülmüş bir kadının hayatını izlemek istemiyorum. Ancak tek neden tabii ki bu değil yukarıda söylediğim gibi herkesin hayatı var herkesin hayatı film çekilmemeli diye düşündüğümden.
Aslında şunu merak ettim bergen'in bu durumu hakkında. bu kişiyle olan beraberliğinde ki psikolojisini merak ettim ben. Neden bu kişiyle beraber olmuş aşk sandığı duygu aslında neydi. Filmde buna değindiler mi bilmiyorum ama o kadar paylaşım gördüm hiçbirinde buna değindiklerine dair bir yazı okumadım bir paylaşım görmedim. Buna da değinmemişlerse izlememe gerek yok diye düşünüyorum.12 Yorumla- +1 yıl
Bu filmi yapmalarının tek bir amacı vardı: Mesaj vermek ya da biyografik bir içerik oluşturmak değil, tamamen reyting ve para elde etmek. Çünkü gerçekte yaşanmış güzel bir hikâye var ve hayal gücünü zorlamadan kolay yoldanm bir film çekip çok izlenenlere yerleşebileceklerdi. Son zamanlarda bu tarz filmlerin artış sebebi de bu.
- +1 yıl
Ya işte evet ondan da ilgimi çekmiyor. Bilmiyorum bana vakit kaybı gibi geliyor. Klasik bir şarkıcı yani abartmaya gerek yok.
En İyi Cevaplar
Diziler & Filmler konusunda 855 cevap paylaştı. Bilmemen gerçekten oldukça ilginç. Bu biraz yaşadığın yeri bilmenle alakalı. Kültürün bir kolu ile alakalı tabi.
Okumak istersen sana konuyla bağlantılı bir bencemin linkini yorum kısmına bırakıyorum. Direkt bırakınca link kırılıyor.
Filme gelince sıkılabilirsin. 2.5 saat boyunca aham şaham bir sahne yok.22 Yorumla- +1 yıl
Acıların Kadını Bergen’in Hastalıklı Katili Halis Serbest’in Röportajı
Acıların Kadını Bergen’in Hastalıklı Katili Halis Serbest’in Röportajı ↗ - +1 yıl
teşekkürler. müzik kültürüm hiç yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kardes acikcasi bende filmi cikana kadar duymamistim ismini, biraz arastirdim kadini, yasadiklari oldukca huzunlu tabii. ama ben o hissi filmde pek goremedim, ilk baslarda cok bos gecti benim icin :d son dakikalar izlemeye degerdi bence... ama filmine bilet almayi degilde kitabini almani oneririm (kitaplarla aran iyiyse eger) kitaplarda ayrintilar daha detayli olur genellikle. 2.5 saatin icine de pek cok sey katilamayacagi ortada. d&r'da kitap var kardes ama e-kitap olarak almalisin cunku stokta bitmis herhalde sitede oyle gosteriyodu bilmiyom kardes
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim kitabını arıyordum ben de bu kadar acıklı hikâyesi varsa okumak gerekir evvel
+1 yılSenin Bergen i ilk defa duymus olmana cok sasirdim ben izlemedim izlemeyide dusunmuyorum senaristlerimiz baska konularin kokune kiran girmis gibi acikli hayat hikayelerini filme cevirip duruyorlar simdide Nusret film olacakmis ne alakaysa... Dram seviyorsan gitmeni tavsiye edebilirim
11 Yorumla- +1 yıl
Türk müzikleriyle pek aram yok duymadım. Çok dram sevmem bu yüzden gitmeme kararı aldım
ben beğenmedim beklentimi yüksek tutup gittim hiçde anlatılan gibi muhteşem bir şey değildi ve bende hiç etki bırakmadı anlatım tarzları kötüydü normalde anlatılan Bergen in hayatıyla farklılıklar vardı ben sevmedimde beğenmedim de filmi
Bergen’in hikâyesini inertnetten falan bildiğim için ağlama ihtimalimden emin olarak, yanıma mendil alarak gittim sinema salonuna. Ama hiç gözlerim dolmadı, ruhunda bir eksiklik, senaryoda kopukluklar vardı çok fazla abartıldı film10 Yorumla
+1 yılHayır. Ya bu kadın kezzaplanırken öldürülürken kimse ses etmedi katili hala dışarda öleceğini bilerek geldi diye gülüyor. Müslüm baba ya da gereksiz boğucu vs vs diye küçümseyenler filmden çıkarken ay çok ağladık büyük adam dediler ne bu yapmacıklık. Müslüm filmini de izlemedim bergeni de izlemeyeceğim.
10 YorumlaFilmin getirdiği sesten sonra merak edip biografisini okudum, OKUMAZ OLAYDIM. Sinir krizi geçirdim desem yeridir. Filmi de eminim bir o kadar kotudur. Kendisini şiddet uygulayan adamı 1000 defa affetmek koca bir aptallık! Dramdan hoşlanıyorsan git ama pek bir şey katacağını düşünmüyorum.
10 YorumlaBergen'i ilk defa duymana çok şaşırdım :D Ben de şarkılarına hakim değilim ama hikayesini biliyorum sadece. Filme gitmedim o yüzden sana gitmen için 2 neden veremiyorum maalesef. Çoğu arkadaşım gitti, beğendi ama karar senin tabii ki. 🌼
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç duymadım bazıları şaşırdı ama Türk sinema ve şarkılarına hiç aşina değilim :D
Ben babam sayesinde biliyorum hayatını ve birkaç şarkısını ama filmi bu kadar popüler olunca ilgimi çekmedi.
Çok sıkıcı olduğunu söyleyenler de bolca vardı. İlgini çekmeyen bi konu imiş zaten. Yanii ben olsam gitmezdim😅
Popüler olma nedeni de fazla reklamı yapıldı
Sonra da sırf hava olsun diye giden bir sürü kişi oldu. Abartılan şeyler genelde bence güzel olmuyor
Konusu da kadına şiddet falan zaten. İç karartıcı10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 740 cevap paylaştı.
u +1 yılBiliyorum hu sanatçıyı ama filmine gitmedim, gitmiycem. İlgimi çekmiyor. Herkesin dilinde ve herkes gitmemi tavsiye ediyor. Banane gitmiyorum inadına gitmiyorum...
12 Yorumla- +1 yıl
Filme gitmenin de inadı olmaz ki :D
- +1 yıl
Anla ne kadar cins bir kadınım 🤣🤣
Öldükten sonra yaşamı ve kendisi kıymete binen sanatçılar akımının son üyesi kendisi 🙂
"Yaşarken neredeydiniz?" dememek için ben de gitmedim filmine.12 Yorumla- +1 yıl
Daha Aleyna Tilkiler var. Bugün değilse de yarın çıkar yani bak Nusret'in bile filmini çekecekler :D
+1 yıl1. Hemcinsinin ne kadar cani bi tur oldugunu anlarsin.
2. " " " serefsiz " " " .12 Yorumla- +1 yıl
Sen 2 saat ugras KS gelsin degistirsin pu sana 🥺😒
- +1 yıl
vay şerefisz KS
+1 yılValla he, ben de kimin nesi bilmiyordum filme kadar ve filme gitmeyi de hiç düşünmüyorum ama sen gidersen bana anlayabilirsin bak
12 Yorumla- +1 yıl
anlatmakla olmaz o gidip izlemen lazım :D
- +1 yıl
Yok, almiyim
Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben izlemeye gitmedim şahsen ama Bergen'in şarkılarını oldukça severim. Hikayesini de merak ettiğim için filme gitmeyi düşünüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Hakkında yazılmış bir kitap falan var mı Bergen'in?
+1 yılBizimkiler gitti ben gitmedim internete düşüyor zaten birkaç ay sonra, o kadar da merak etmedim yani.
12 Yorumla- +1 yıl
Benim sinemalarım var bana özel orada izleyeceğim
- +1 yıl
Bizim de fabrikanın zemin katında küçük tv var artık bilgisayara bağlar izlerim xd kıskandım seni
Bende yeni öğrendim sayılır önceden bilmiyordum. Git dersek gidecek misin
11 Yorumla- +1 yıl
evet
- Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok popüler olan bir şey hiçbir zaman tatmin edici olmaz gerek yok bence
14 Yorumla- +1 yıl
Lord of the Rinsg de mi? Kaç yılın öncesi, günümüz de ile hâlâ konuşulur ama 5500 defa da izlese tatmin olur insan
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz 💁♀️
- +1 yıl
Bozar bozar :D
- +1 yıl
Bozmamalı jsjsj
+1 yılGitmeyi düşünmüyorum. Bir kadının dram dolu hayatı anlatılıyor. Pek tarzım olan film değil. Bazı filmler kasten şişiriliyor ve insanlar bunun etkisiyle izledikleri şeyin çok güzel olduğuna inanıyor.. Bana göre zaman kaybı bir film
10 Yorumla
+1 yılBende ilk defa duymustum dün aksam filmine gittim eski yillari anlatan filmleri bende sevmem ama Bergen cok hosuma gitti. Duygulandigim sahneler oldu ama aglamadim (aglayanlar var) gitmeni öneririm güzeldi 😊
10 YorumlaKadına şiddet filmi eğer aklı başında biriysen gitmene gerek yok çünkü ana konusu kadına şiddet.
15 Yorumla- +1 yıl
Pek aklı başı birinde sayılmam. Bu film beni adam eder mi yani :D
- +1 yıl
Kadın düşmanı değilim gitmeyeyim o zaman :D
- +1 yıl
Öyle bir filmle kadına şiddet azaltılacaksa ohooo :D
Gitmen tavsiye ederim ben izledim. izledikten sonra şarkılarını dinle mutlaka :)
11 Yorumla- +1 yıl
Olur :D
+1 yılBergen filmine gidenlerin çoğu 14 15 yaş sırf story atmak için gittiler. Ömründe bı kere şarkısını dinlememiştirde çoğu reelsta görüp görüp gidiyor. Bence izlemesen çok bişey kaybetmezsin Batman filmine git yeni çıktı.
12 Yorumla- +1 yıl
Onu izledim çıktığı gün :)
Bergen çok beğenildiği için düşündüm bu tarz filmleri pek sevmiyorum ama çok beğenildiği için acaba gitsem mi diye düşündüm - +1 yıl
Bence gitmene değmez. Hem kendin demişsin sevmem eski zaman filmlerini de sıkılırsın.
Çokta gerekli bir film değil gitmek bir şey kazandırmıyor sadece o dönem şartlarında zorbalığa uğrayan bir kadının hayatı ve adalet sisteminin ne kadar işlemediğini anlatıyor.
10 Yorumla
+1 yılGözü böyle miymiş ya ilk defa gördüm :((
Kıyamam Allah çektiği çileleri günahlarına keffaret saysın inş10 YorumlaBence bilinmesi gereken acılarla dolu ders çıkarılması gereken bir hayat hikayesi mutlaka herkes bu filme gitmeli bir kere olsun izlemeli
10 Yorumla
+1 yılNasıl duymadın kankam yaaa :(
Müzikte Bergen, futbolda Sergen rakipsizdir diye bir söz var :( Onu da mı duymadın? :(10 Yorumlabergenin hayatini araştırarak ogren filmi inan hic guzel degil sen bilirsin
10 YorumlaKoskoca acıların kadınını daha yenimi tanıdın yuh 🤐
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem
Hey gidi 30 yıl önce neler yaşanmış neler bizler yokken
İzlenmeye değer bnce11 Yorumla- +1 yıl
O dönemleri hatta daha eskileri de biliyorum açıkçası. Film sadece eğlence niyetine
+1 yılolayları biliyordum..
ama ne dinlerim ne de filmine giderim..
fazla popüler..10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence gitmelisin. İnsan kendinden daha fazla başkasını sevmemeyi öğretiyor.
10 Yorumla
+1 yılBir adam yüzünden hayatı karardı kezzap yaktı sonra öldürdü
10 Yorumlaİlk defa duyuyor musun? ciddi misin 😁
16 Yorumla- +1 yıl
Evet. Peki sen Yahya Kaptan'ı duydun mu?
- +1 yıl
Aferiiin benden daha kültürlüymüşsün
- +1 yıl
fazla geliştirme Einstein falan kesilirsin başımıza
+1 yılHerkes gitti koş yetiş sende neyin eksik😄
19 Yorumla- +1 yıl
2 saatime değer mi onu düşünüyorum :D
- +1 yıl
Zamanına ve parana yazık boş ver sosyal medyadan parça parça izle 😃
- +1 yıl
Öyle izlemek daha fazla zaman alır ama :D
- +1 yıl
Denk geldikce izlersin😂
- +1 yıl
Sıralaması bile yoktur onun sonundan mı başlicam ortasından mı belli değil ama gene de tavsiyen için teşkür :)
- +1 yıl
Ben sadece takılıyorum aslında çok gerekli bir film olduğunu düşünmüyorum bunun gibi yüzlerce türk filmi var zaten
Ricaa.🙂 - +1 yıl
Titanic izlicem şimdi :D
- +1 yıl
İyi seyirler🥳
- +1 yıl
teşkür :D
+1 yılHimm sende nerede yaşıyorsun bilmem
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D
popüler şeylere uymak zorunda değiliz ben gitmedim şahsen. tamam eyvallah çok acı çekmiş falan ama acı çeken çok kadın var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBergen'i yıllardır dinliyorum filmine de gittim filme mutlaka gitmelisin izlerken çok ağladım bergen'in bu hale düşmesinin sebebi de baba sevgisizliginden dolayı babasında bulamadığı sevgiyi o adamda buluyor H. de onun katili oluyor
15 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var ne sevgi eksikliği kadında bildiğin bağımlı kişilik bozukluğu var bile bile gitmiş yanına kendisi kaşınmiş
Cevap sahibi+1 yıl@gicikgelingicik kendisi kaşınmış diyemezsin babasız olduğu için bütün bunlar başına gelmiş hayatini araştırısan öğrenirsin
- +1 yıl
Babasız değil annesi ve babası ayrıydı bahaneye bak ağla bir de kadın yuzune kezzap atan adamı 11 yıl boyunca ceza evinde sık sık ziyaret ediyor daha sonra ayni evde yaşıyorlar bu mu aşk bu mu hikaye baya baya kendisi kaşınmış olan annesine olmuş kaç kişi uyarmış onun yanına gitme adanaya taşınma diye kendisi tercih edip gitmiş bırakmamış adamı bu da bağımlı kişilik bozukluğunu gösterir
Cevap sahibi+1 yıl@gicikgelingicik bağımlı kişilik bozukluğu falan değil bergenin tek suçu o adamı sevmekti başına böyle şeyler geleceğini nerden bilsin aşık olcağı kişiyi insan kendisi seçemiyor ayrıca kasindida diyemezsin!
- +1 yıl
🤦♀️🤦♀️
+1 yıl80 yılları ben sevmem ama bergen kadınların Müslüm gürsesiydi. Film onun hayatını anlatıyor müzikal değil yani. Kadına şiddetin ne kadar korkunç olduğunu bir kez daha anlayıp bilinçlenirsin. Bence herkes gitmeli.
00 Yorumlaboş ver. sinema olmuş kaç tl bildiğin biride değilmiş hayal kırıklığına uğrama sonra.
10 Yorumla
+1 yılBen gitmedim. Gitmen için de, gitmemen içinde hiçbir sebep sıralayamam. Kafana göre. 😄
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAaa git işte, tanımış olursun. 😅
10 Yorumla Keşke bende tanımamış olsaydım.
10 Yorumla
+1 yılGitmemelisin bence kanka.
10 YorumlaAfganistandan mi geldiniz
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır Suriye'den
+1 yılGit git 2 3 ağlar dönersin
14 Yorumla- +1 yıl
hiçbir filmde ağlamadım henüz
- +1 yıl
Gel birlikte gidelim ben seni orada ağlatırım
- +1 yıl
Ağlatılmaya zorlanırsam hiç ağlamam. Doğal olmalı :D
- +1 yıl
Yok benim özel tekniklerim var üzerinde deneriz doğal bir şekilde ağlatırım ben seni hiç sorun değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl ilk defa duyuyosun
git git10 Yorumla
+1 yılSende git sende gor🤣🤣sen eksik kalma kanki
00 YorumlaBen de ilk defa duydum
20 Yorumla
+1 yılDram seviyorsan gitmelisin
10 YorumlaGitme
10 Yorumla
+1 yılGitme
10 Yorumlaİzlenilecek bir şey yok bana göre
10 Yorumla
+1 yılBilmem, ben gitmedim şahsen