Gitmeyi düşündük ama ben vazgeçtim pek sevmiyorum böyle filmleri ve internette okuduğum yorumlarda gidenler neredeyse hiç beğenmemiş. Filmin yarısında çıkan da var bir an önce bitsin diyen de var. Bununla beraber beğenen de var. Buradan giden varsa beğendiniz mi? Not: Dilberay da bununla aynı türde bir film. Ona gittim ve beğendim ama buna içim ısınmadı. Sorun kişiler değil filmin yapımıyla ilgili.
Dilberay güzel ama şiddet çok fazla. Artık vizyonda değil. 1-2 sene sonra internete düşünce izleyebilirsin. Bergen için de izleyenler birçok şeyi beğenmemiş. Gerçekte olduğu gibi yapılmamış diyen var, sahneler kopuk diyen var vs.
Evet cogu dogru degilmis falan diyor kimisi dogru diyor ama bilmiyom ya normalde boyle filmler severdim ama bu kez abartilacak sey degildi. Hmmm ozaman dilberay filmde skci olacak bazi yerlerde
fotodan belli zaten. ben filmin kapak resimlerinden tahkin ede bikiyorum filmin guzel olup olmadigini boyle bir yetenehimde var benim 280 falan film izledim bu gune kadar
8 aydir falan ask dram atesli sahneler olan yabanci filmler izlemeye basladim . korku sonra ask sonrada komedi tarzi izlerim amma pek saglam komedi filmleri yok eski puski amma guzel yabanci komedi filmleri indiriyorum arasira izliyorum geyik muhabbeti biri izledim ikiyi indircem tavsiye guzel komedi filmdir izle derim
En İyi Cevaplar