Ben her ikiside ama kitapçıdan almayı daha çok seviyorum. O kitaba ellemem lazım dokuncam :D

İnternet
Kitapçı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben her ikiside ama kitapçıdan almayı daha çok seviyorum. O kitaba ellemem lazım dokuncam :D
Uygun bulduğum her şekilde alıyorum. Bizzat insanların kendisinden aldığım yüz kitap var. Internetten de indirimde yakalarsam alıyorum. Onun dışında ikinci el satan sahaflardan da yolum düşerse kitap almadan çıkmam.
Hayatımda sadece 1 kere kitap aldım lisede fuara gitmiştik yazara imzalamıştım sütlü kahve kitabıydı ondan sonra hiç hep kütüphane ya da arkadaşlarımdan Al ip okuyordum
Cevap
27Cevap
Bende önceden o kitaba elimin değerek almasını severdim ve o şekilde çokta aldım ama internetle kitapçıdan aldığım fiyatlar arasında 20tl kadar fark olunca Kitap Yurdun'dan almaya başladım. Üstüne her ay kitap aldığım için indirimde oluyor. Bu şekilde internetten aldığım zaman bir kitap fazla alma şansım oluyor. 250tl üzeri kargo bedava daha karlı oluyor.
Her ikisini de kullanıyorum
Ben genelde internetten yapıyorum ama kişiye göre değişir Yerel kitapçılar veya büyük kitap mağazaları, geniş bir kitap seçeneği sunar. Kitapları inceleyebilir, kendi kategorilerinde dolaşabilir ve fiziksel olarak satın alabilirsiniz. Ayrıca kitapçılarda genellikle kitap önerileri ve personel tarafından yardım alabilirsiniz. Büyük çevrimiçi perakende platformları, geniş bir kitap yelpazesi sunar. Amazon, Barnes & Noble, Kitapyurdu gibi sitelerden kitapları arayabilir, inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca çevrimiçi kitap kulüpleri ve toplulukları da bulunabilir, bu platformlarda kitap önerileri ve yorumlarına erişebilirsiniz.
Genelde kitapçıları gezip internetten alıyorum ama kargo süresi bekleyemeyecek kadar heyecanlıysam arada ciddi bir fiyat farkı yoksa kitapçılardan alıyorum
Ben önerseydim tüh..
Sıklıkla kitapçılardan alışveriş yaparım ama zor bulunan veya belki kitapçılarda bulunmayan bir kitapsa mecbur internetten istiyorum.
Dokunmak hissetmek iyileştirir
Genelde penguen ve kırmızı kedi ve yapikredi kitapçılarda
Bazen dr ve nezih den alıyorum orada insanlarla kitaba hayata insana dair hoş sohbetler yapmak
İmza günlerine katılmak çok güzel
Günümüzde online olarak da satın alıyorum çünki aradığım bazı kitaplar heryerde yok mesela Psikoloji bölümü öğrencilerinin okulda okuduğu hazırlık kitapları mesela.
Kitapçılardan almak daha farklı geliyor. Sanırım kitaba dokunmam lazım, çevirmem lazım😂 lazım da lazım... 😂
Dokunmam lazım bakmam lazım netten her ne kadar hakkında olan yorumlra bakma şansın olsa da kitapçı ya bence
Belli olmuyor bazen kitap fuarından seçerek alıyorum ama genellikle test kitaplari tarzı olanları internetten alıyorum...
Ben internetten yapmayı tercih ediyorum hem uygun fiyatli hemde kuponlar vs oluyor uyguna geliyor
Fiyat karşılaştırması yaparak internetten alıyorum hep. Aldıktan sonra dokunuyoruz zaten.
Kitapçı da daha fazla inceleyebilme imkanimiz varken neden interneti seceyim
İnternetten son zamanlarda, ama yolum düştükçe Kitapçılara uğruyorum
Konum olarak kitapçıya yakınsam kitapçıdan alırım yoksa internetten alıyorum.
İnternetten alışveriş yapmam sevmem bilmem kitapçı
İnternetten yaparım, internette daha uyguna buluyorum çünkü
Kitapçıdan. Alırken de mutlaka kitabın kokusuna bakarım :) eskiden kitaplar daha güzel kokuyordu bak
Kitaba dokunup incelemek daha güzel ancak fiyat konusunda internete daha uygun gibi.
Bu zamanda kitapçıdan alınmaz diye düşünüyorum indirim kovalayıp internetten alıyorum
En İyi Cevap