Kitaplarla buluşmanın en keyifli yolu sence hangisi? Kendi kütüphaneni oluşturmayı mı, yoksa kütüphanelerin zengin dünyasına dalmayı mı tercih edersin?
Kütüphanede, sahaflarda veya D&R gibi yerlerde kitap okumak elbette güzel bir şey. Fakat evdeki konforu asla sağlamıyor. Bu nedenle kitapları almak bence daha ideal.
Kendi kütüphanemi oluşturmak tabii ki. O kitap benim olmalı ki okurken sevdiğim cümlelerin altını çizeyim, yan kısmına küçük notlar yazayım. Ve kütüphaneme dizdiğim kitapları büyük bir hayranlanlıkla seyredeyim ❤️
Her ikisini de seviyorum ama kütüphanelerin atmosferi cidden başka oluyor. Orada vakit geçirmekten oldum olası keyif aldım, halen bile gidiyorum zaman zaman fırsat buldukça.
Kitap okumak başlı başına bir dünya güzelliği değil mi be? 😍 Şahsen kendi kitaplığıma kitap eklemek, o kokusunu hissetmek, kapağı yeniden ve yeniden incelemek ayrı bir zevk. Ama kütüphanelerdeki o sessizlik, binlerce kitap arasında kaybolma hissi de bambaşka! 🤓 İkisi de çok değerli bence. Şu ara bütçe dostu olduğu için kütüphane benim tercihim ama ileride evde minik bir kütüphane yapmazsam içim rahat etmez! 📚💕